Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Pobrałem gre,zainstalowałem i mam error Start Failed ERR_CODE : 02 (po załadowaniu się hshield w prawym dolnym rogu)

Próbowałem uruchomić jako administrator i nic ;_;

Mam win 7,napewno mam dobry komp (DayZ:SA,BF3,cs-go,PayDay 2 działają bezproblemu).

Usunołem folder hshield i pobrało się na laucherze ale dalej mam błąd Start Failed ERR_CODE : 02.

Pomorze ktoś ?

Bo mam zamiar sprawdzić ten serwer (nie grałem na globalu) :)

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start Failed ERR_CODE : 02

OPIS

Uszkodzony/zmodyfikowany jest plik EhSvc.dll, bądź brak dostępu do tego pliku.

ROZWIĄZANIE

Uruchomić przez administratora, wyłączyć UserAccountControl (systemy: Vista, 7, 8), wyłączyć antywirusa, firewalla, piaskownice lub inny program, który może blokować HShield.

Opublikowano

Mam to samo nie działa mi ! :(

y8HqE13.png                             

Opublikowano

czy to prawda że już jest raid boss? Bo było coś napisane o jakis wrotach.

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

aha  mam nadzieje że nie będzie zamknięcia serwera

pJXLbfz.png

Opublikowano

czy toś wie o co chodzi z tymi duszami i wgl? bo nie kumam tych stopni do hard wytlumaczy mi ktos?

pJXLbfz.png

Opublikowano

Z tych dusz mogą wypaść przeróżne świetne rzeczy i mniej przydatne rzeczy.

Potrzebujesz 3,5kk, jednej duszy, jednej dynio głowy i następnie klikasz na duszę, traci Ci 3,5kk i wypada Ci jakiś itemek.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

podobno zostal juz naprawiony ten blad z wlaczaniem gry, prawda?. i czy moze ktos napisac cos wiecej o tym servie bo wlasnie zassysam :>

Opublikowano

Proszę o pomoc. Od wczoraj próbuję się zarejestrować ale ciągle nic mi nie przychodzi na pocztę. Próbowałem już na gmail, wp, o2, onet. 

Już działa :D

Opublikowano

Czemu nie otrzymuje linku aktywującego ? 
Mam problem! Gdy rejestruje się pisze, że za 5 - 15 minut dostanę na e-mail link aktywacyjny, ale tego dnia już nie miałem czasu więc sprawdziłem następnego dnia. Następnego dnia gdy sprawdziłem e-mail to nie miałem wiadomości z tym linkiem, a szukałem po zakładkach "Odebrane" i "Spam" i nic. Jeśli ktoś wie czemu tak jest niech odpisze! Pliss. 

PS.: Na to konto założyłem nowe konto e-mail, ponieważ na starym miałem za dużo nie przeczytanych spamów i odebranych!

Czemu nie otrzymuje linku aktywującego ? 
Mam problem! Gdy rejestruje się pisze, że za 5 - 15 minut dostanę na e-mail link aktywacyjny, ale tego dnia już nie miałem czasu więc sprawdziłem następnego dnia. Następnego dnia gdy sprawdziłem e-mail to nie miałem wiadomości z tym linkiem, a szukałem po zakładkach "Odebrane" i "Spam" i nic. Jeśli ktoś wie czemu tak jest niech odpisze! Pliss. 

PS.: Na to konto założyłem nowe konto e-mail, ponieważ na starym miałem za dużo nie przeczytanychspamów i odebranych!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...