Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na voidzie o której perkisas jest otwierany? Bo wiem, że normalnie jest otwierany 12-14, 19-21 i 22-24, ale wczoraj pomiędzy 22-24 był zamknięty. Są jakieś inne godziny, czy po prostu do dzisiaj dopiero będzie? Bo jestem ciekaw ile void zbije po pierwszym raidzie.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od jutra dopiero. Polecam czytać co dodali w patachu, bo jest tam wszystko ładnie opisane co i jak, gdzie kiedy etc.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Nie jest online pisali o tym tak to jest jak sie czyta ;^) Napisali, że był bug z Muy, w której były itemy na rozszerzenie eq, ale nie działały i albo zostawią, albo usuną ;(

Opublikowano

Już jest online jak cos i Wendax nie sprawdzisz ile jest Perksas, bo jest 00,00% wiec, albo wlacza jutro i bedzie 100, albo dalej bedzie az do stage 2.

Opublikowano

Po prostu włącz elsa jeszcze raz, jak nie podziała resetuj kompa i powinno być dobrze, bo to błąd wyskakuje jak GG został włączony 2 razy.

Opublikowano

Ja się nawet zalogować nie mogę, odpalam grę normalnie,wpisuje normalnie wszystko, i nic się nie dzieje jak naciskam zaloguj ;-; strona też mi coś nie działa :x aż takie przeciążenie, czy co?

Opublikowano

No to odbywa się pierwszy Perkisas i standart... czyli bugi :v Raid trwał mimo zakończenia odliczania... mnie zostawiło na samym dole xD, a potem teleportowało za wysoko i zejść nie mogłem.

Opublikowano

Wiesz ja tam się cieszę że trwa dłużej niż czas odlicza, możesz dobić więcej punktów. Co do samego rajdu przebiegał normalnie jak na KR, 0 błędów.­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

No i ładnie! 0,95% zbiliśmy. To bardzo dobrze jak na pierwszy raz. No, no dogonliśmy KR. @Wendax coś wspominałeś, że 0,05-0.08 będziemy mieli ;^)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a ja mam takie pytanko, niedawno zacząłem grać na void, na Polskim serwerze wogle nie grałem i nie wiem skąd można brać scrolle do upgradu, np +8, +9, którymi można handlować.. Tymi od Glave'a sie nie da.

Opublikowano

Zwykle zewsząd dostaje się te Analki którymi handlować się nie da, ale z czasu gdy coś tam jeszcze wchodziłem na tego Voida (nudny jest), to za 20 tych takich worków z solą można uzyskać zwój +8 do handlu, a z soli + tych takich płomyków, czegoś tam jeszcze i kasy, zdatny do handlu zwój +9 u Neun (o ile dobrze pamiętam). Reszta sposobów to chyba już tylko Ice Burnery i Fossile.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, zamierzam zagrać na Voidzie(raczej dla 4fun), grałem trochę na PLu Lu/CIel i Yama Rajką. Dużo ludzi gra na tym serwie czy też trzeba czekać pół dnia na dobieranie? Znajdę tam jakąś polską gildię? 

image.png
Opublikowano

@ToxsikWaltz Duzo, duzooo a jeszcze za nie długo renewale, więc będzie jeszcze więcej ludzi! I tak znajdziesz spokojnie chociaż nie polecam, ale to zależy już od Ciebie :^)

Opublikowano

@ToxsikWaltz Duzo, duzooo a jeszcze za nie długo renewale, więc będzie jeszcze więcej ludzi! I tak znajdziesz spokojnie chociaż nie polecam, ale to zależy już od Ciebie :^)

Wbiłem i jest masa ludzi nawet o późnych godzinach. Czemu nie polecasz?

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...