Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań o przedmioty :D z góry dzięki za odpowiedzi:

1. Jak zdobyć [VoidEls] Ice Crystal oprócz kupna na tablicy i z IS, wymienia się je u Analki?

2. Czy Pet Pick Up Item Aura można zdobyć u Camilli (wymiana za Warrior Victory Medal, ale na Eredę dostać się ciężko) bądź tablicy?

3. Skąd brać [VoidEls] Guardian Soul Shard, crafting za Mounts & pets exchange coupon u Naeun?

1.Topisz roztapiacze lodu(Ice burner na voidzie).

2.Nie jestem pewien co do Camilli ale na tablicy sa.

3.Ze starych rajdów to dropiło.

dzięki za szybką odpowiedź :D, ale,

1. Skąd w takim razie wciąć ten Ice Burner?

2. Tak ma Camilla, ważnosć ich 15 dni, ale szukam innego sposobu :P

3. Czyli na ta chwile nie da rady zdobyć kuponu na peta skoro nie dropią te guardian'y?

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Skąd w takim razie wciąć ten Ice Burner?

2. Tak ma Camilla, ważnosć ich 15 dni, ale szukam innego sposobu :P

3. Czyli na ta chwile nie da rady zdobyć kuponu na peta skoro nie dropią te guardian'y?

1.Z IS lub tablicy.

2.Kupic z IS, kupic na tablicy i jeszcze na 15 dni jest z  ostatniej misji w alterze.

3.Pety sa po 10kk niektore... do tego za jedna z pierwszych misji w elder dostajesz darmowego peta.

Opublikowano

Dzięki śliczne :D juz wszystko wiem

1. Myślałem, że jest jakiś tańszy sposób na to, no cóż..

2. j.w. :D

3. chciałem innego peta niż z misji :D a kasa jak wyżej :D

Sami wiecie, ciężko zarobić kilkanaście mln obecnie :P

Opublikowano

Dzięki śliczne :D juz wszystko wiem

1. Myślałem, że jest jakiś tańszy sposób na to, no cóż..

2. j.w. :D

3. chciałem innego peta niż z misji :D a kasa jak wyżej :D

Sami wiecie, ciężko zarobić kilkanaście mln obecnie :P

15 dni roboty=300kk za zwój +9 lub rób nowe postacie dobijaj do 80 pospam troche hoba i pozniej na 72 poziomie zacznij robic fabule z lanox 1kk za misje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, chciałem zacząć swoja przygodę z z Elsword-em i szukam kogo kto by mi troszke opowiedział o tej grze, lub jakiejś grupki która przygarnie takiego nie ogara :).

Puki co jestem na etapie pobierania .... mam z tym mały problem i nie wiem czy serwer działa. Jeśli ktos ma ochotę mnie troszkę wprowadzić w ten świat proszę na PW :).

Opublikowano

Hej, chciałem zacząć swoja przygodę z z Elsword-em i szukam kogo kto by mi troszke opowiedział o tej grze, lub jakiejś grupki która przygarnie takiego nie ogara :).

Puki co jestem na etapie pobierania .... mam z tym mały problem i nie wiem czy serwer działa. Jeśli ktos ma ochotę mnie troszkę wprowadzić w ten świat proszę na PW :).

Tak Void teraz działa.

Opublikowano

mimo rejestracji i potwierdzenia maila piszę mi że dane logowania są nieprawidłowe/użytkownik nie istnieję ;v

Jesteś pewien, że nie zarejestrowales sie na forum?

Opublikowano

mimo rejestracji i potwierdzenia maila piszę mi że dane logowania są nieprawidłowe/użytkownik nie istnieję ;v

musisz się zarejestrować na forum :)

inne pasy na forum i inne do gry! :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś wie jak wyszukiwać niektórych rzeczy na tablicy, np

summonning card

może ze dwa razy mi się to udało wpisać.

Czy ktoś pamięta skąd były Luriel's magic stone of... ?

znalazłem na jednej postaci, którą chcę wyrzucić, a przesłać ich się nie da :P

Opublikowano

Ktoś wie jak wyszukiwać niektórych rzeczy na tablicy, np

summonning card

może ze dwa razy mi się to udało wpisać.

Czy ktoś pamięta skąd były Luriel's magic stone of... ?

znalazłem na jednej postaci, którą chcę wyrzucić, a przesłać ich się nie da :P

tablica jest zbugowana

a kamyki chyba z ed burnera jeszcze sa od camili za 15 soli

Opublikowano

Najszybszy sposób na expa? Nwm dlaczego ale na planszach leci mi po 2k z moba kiedy na terenach leci az po 40k... Eredy niestety nikt nie dobiera to samo w pvp... ;/ Jakis pomysl gdzie wbic 62-80? Aktualnie nie jest tak zle z z tym expem niestety jest monotonny i to jest najwieksza wada :(

Opublikowano

Najszybszy sposób na expa? Nwm dlaczego ale na planszach leci mi po 2k z moba kiedy na terenach leci az po 40k... Eredy niestety nikt nie dobiera to samo w pvp... ;/ Jakis pomysl gdzie wbic 62-80? Aktualnie nie jest tak zle z z tym expem niestety jest monotonny i to jest najwieksza wada :(

rob dungeony

btw ty chyba na plu nie expiles

Opublikowano

Najszybszy sposób,  to aksesoria, wypadają ze skrzynek tych dopasowanych do lvl (daja 100% expa) do tego jakiś avek dajacy kilka%. Potem dungeony dopasowane do Twojego lvl i fajnie to leci.

Opublikowano

Na PL'u mam i to nie jedna postać na max poziomie :) Prywatny serwer nie jest od tego zeby powielać błędy serwerów globalnych ;) Exp jest monotonny bo jest banalnie prosty ( dostaje sie eq +10) przez co rozgrywka sprowadza sie do chodzenia i klikania skilli ... Juz pomijajac fakt ze totalnie nic nie jest w tym aspekcje zmienione . Na PL'u mozna expic na eredzie czy wbic sobie lvl zwojami tutaj takiej opcji nie masz .

Opublikowano

Na PL'u mam i to nie jedna postać na max poziomie :) Prywatny serwer nie jest od tego zeby powielać błędy serwerów globalnych ;) Exp jest monotonny bo jest banalnie prosty ( dostaje sie eq +10) przez co rozgrywka sprowadza sie do chodzenia i klikania skilli ... Juz pomijajac fakt ze totalnie nic nie jest w tym aspekcje zmienione . Na PL'u mozna expic na eredzie czy wbic sobie lvl zwojami tutaj takiej opcji nie masz .

...

na WIEKSZOSCI privów jest zwiekszony exp, serio twoim zdaniem expienie zwojami jest lepsze? xD a tutaj na eredzie expic nie mozna? :^) 

Opublikowano

No tak jakby lepsze 3 s i masz lvl ;P Mozna jak Ci dobierze po 30min w kolejce to wbijesz to 8% :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dylemat między dwoma klasami. CrA i BM. Kim polecacie grać i dlaczego? Co do stylu gry to właśnie je wybrałem, najbardziej mi odpowiadały.

Opublikowano

Mam dylemat między dwoma klasami. CrA i BM. Kim polecacie grać i dlaczego? Co do stylu gry to właśnie je wybrałem, najbardziej mi odpowiadały.

bh jest łatwiejsza, bardzo dobra w pve i pvp bo ma kosmiczne obrazenia

a o cra sie nie wypowiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...