Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś czy to działa? Próbowałam się zarejestrować ale nie mogę, wie ktoś czemu? :/

Przecież masz w poście powyżej :P Serwer na ten moment jest offline. Status dostępny tutaj.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Do czego służy "Magic Stone of the Wise"? 

Jaki avek polecacie na BH i co myślicie o secie Chaosu tylko na plansze zamiast smoczego? ;d Dla BH oczywiście. 

image.png
Opublikowano

@up to jest specjalny kamień do slotowania eq. Daje Ci 12-15% kryta, attackspeed, addmg etc

Set ok, ale bardziej dałbym go pod pvp niz pve, jednakże dobrze sie spisuje na mapkach, ale lepszy w tym przypadku bedzie smok.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

@up to jest specjalny kamień do slotowania eq. Daje Ci 12-15% kryta, attackspeed, addmg etc

Set ok, ale bardziej dałbym go pod pvp niz pve, jednakże dobrze sie spisuje na mapkach, ale lepszy w tym przypadku bedzie smok.

Aż tyle kryta daje? ;oo ale jeden bonus losowy wybiera?

Aktualnie biegam w tym Chaosu no i powiem ci że nawet pasuje do BH(jeszcze do tego odznaczenie Blazing Dances z Ranox czy jakoś tak i bd w ciul tego przywoływania skilli podczas hitów :D), a na pvp jeszcze nie próbowałem. Tylko jak będzie update i wejdzie Elysion to poziom tego setu raczej się nie zwiększy tak jak w tych sekretowych? I wtedy będzie słabszy. 

image.png
Opublikowano

Toxsik wise stone'y działają jak zwykłe kamyki do slotowania, tylko mają większe statystyki. O ile dobrze w broni potrafi wbić na spokojnie 1,5k kryta lub 2k dodatkowych na 1 slocie. I tak ten set nie zostanie ulepszony po wprowadzeniu lvl capu, zresztą tak samo sekretowe zostaną na tym 80lvl, nie zwiększą się do 85lvl, jedyne co się zwiększa na 85lvl to bronie rajdowe. Jednak, wraz z wprowadzeniem Elysion zaczną na mapach elysion lecieć HQ_Shop_Item_117838.png Compelling Dicetium Cube, w których będzie set na 85lvl o nazwie Meadow Key Code. Staty znajdziesz tutaj: http://elwiki.net/w/Unique_Equipment

Sofiak, set chaosu to także inaczej elemental chaos set, jest to set lecący HQ_Shop_Item_111070.png Mysterious Rune Cube i HQ_Shop_Item_113286.png Ancient Rune cube. I o ile dobrze pamiętam na tym waszym privie, z tych kostek lecą te takie niebieskie cosie i je się wymienia na ten set u Ekko :x

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kilka pytań o przedmioty :D z góry dzięki za odpowiedzi:

1. Jak zdobyć [VoidEls] Ice Crystal oprócz kupna na tablicy i z IS, wymienia się je u Analki?

2. Czy Pet Pick Up Item Aura można zdobyć u Camilli (wymiana za Warrior Victory Medal, ale na Eredę dostać się ciężko) bądź tablicy?

3. Skąd brać [VoidEls] Guardian Soul Shard, crafting za Mounts & pets exchange coupon u Naeun?

Opublikowano

Mam kilka pytań o przedmioty :D z góry dzięki za odpowiedzi:

1. Jak zdobyć [VoidEls] Ice Crystal oprócz kupna na tablicy i z IS, wymienia się je u Analki?

2. Czy Pet Pick Up Item Aura można zdobyć u Camilli (wymiana za Warrior Victory Medal, ale na Eredę dostać się ciężko) bądź tablicy?

3. Skąd brać [VoidEls] Guardian Soul Shard, crafting za Mounts & pets exchange coupon u Naeun?

1.Topisz roztapiacze lodu(Ice burner na voidzie).

2.Nie jestem pewien co do Camilli ale na tablicy sa.

3.Ze starych rajdów to dropiło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...