Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Void Elsword mi nie działa próbowałem od instalki i nic Jak napisałem login i hasło To Wyskakuje mi No connection to the server... Nie wiem co mam zrobić Czekałem 10minut Nic.

Pomocyy

Za duża ta sygnaturka /Makin

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wy w jakim eq latacie na sekrety i dajecie radę? Bo ktoś wyżej napisał że nawet pół paska nie wezmę bossowi, a jak patrzę na filmiki to z purgatorium potrafią nawet kilka takich pasków wziąć. Co oni tam za eq mają? xD

Eq z sekretów +8 i do tego broń sekretowa/raidowa na 80 min +8.

­Void Elsword mi nie działa próbowałem od instalki i nic Jak napisałem login i hasło To Wyskakuje mi No connection to the server... Nie wiem co mam zrobić Czekałem 10minut Nic.

Pomocyy

Ściągnąłeś nowa wersje Void'a?

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

@Edit Ale jak się Patchuje czy wersje nową ze Strony Voida ?

­ :D :D

­ :D :D :D :D

­

Za duża ta sygnaturka /Makin

Opublikowano

Sama bron +8/9 nie robi dmg... do tego dochodza statystyki crit/add dmg. Zeby mocno klepac nie wystarczy tylko bron, tylko trzeba tez odpowiednio socketowac eq i avatary, do tego dochodzi dobor akcesoriow i peta.

Opublikowano

@Edit Ale jak się Patchuje czy wersje nową ze Strony Voida ?

­

Zawsze się pobiera nową wersję, Void nie jest w stanie zapewnić aktualizowania przy dużych patchach.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wcześniej ktoś wrzucił patchera, wystarczy go ściągnąć, wkleić do folderu z grą i odpalić. Spatchuje ci do wersji 1.7, jeśli nie chcesz od nowa ściągać klienta. 

Co do setu zastanawiam się nad smoczym lub tym z hamel i nie wiem który wybrać, gram tylko pve narazie.

Tak btw. czemu na tablicy strony są tylko do max 15? Widziałem, że ludzie wystawiają różne itemy ale nie da się ich normalnie wyszukać bo nie ma takiej pozycji w szukajce. Np naszyjnik maga lub rzeczy które powiększają miejsce w eq. Nie wiem o co w tym chodzi.. 

image.png
Opublikowano

Tablica jest w pewnym stopniu uszkodzona, i po paru dniach od konserwacji serwerow nie mozna wyszukiwac m.in petow, mountow.

Opublikowano

W jaki sposób się zarabia na Henirze? Czemu na planszach już nie leci kasa? Ponoć za serce behemotha można bylo 2,5kk dropnąć a tam nic nie leci.. w Ranox też jakieś 50k za jedno przejście.. Na sekrety za słaby jeszcze jestem to nie wiem gdzie mam zarobić  :s  :s  :s

image.png
Opublikowano

dziala on?

tak jest one i polecam

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

W jaki sposób się zarabia na Henirze? Czemu na planszach już nie leci kasa? Ponoć za serce behemotha można bylo 2,5kk dropnąć a tam nic nie leci.. w Ranox też jakieś 50k za jedno przejście.. Na sekrety za słaby jeszcze jestem to nie wiem gdzie mam zarobić  :s  :s  :s

Na Behemocie 2,5kk ? :O Kiedy takie cuda byly mozliwe ? Mi osobiscie za ta plansze najwiecej polecialo 1,3kk + eq, czyli ~1,8kk, jednak teraz jest to nie mozliwe bo chodzac tam na 80lvl drop jest odpowiednio zmniejszony. W Ranox niestety nie pofarmisz sobie golda, drop nie jest zwiekszony(golda ofc). Na Henirze najlepiej zarabiac craftujac ludziom eq, ale do tego trzeba czasu, duzooo czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie zwoje można zdobyć od Aranki z ED burnerów, albo kupić od graczy za 3b (+10) albo 30b (+11) możesz też na z +9 na +10 ulepszyć u kowala z fluorami (takie coś co Ci nie pali broni i masz dalej ją na tym samym poziomie) ale to trzeba mieć szczęście, więc lepiej po prostu kupić zwój.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Takie zwoje można zdobyć od Aranki z ED burnerów, albo kupić od graczy za 3b (+10) albo 30b (+11) możesz też na z +9 na +10 ulepszyć u kowala z fluorami (takie coś co Ci nie pali broni i masz dalej ją na tym samym poziomie) ale to trzeba mieć szczęście, więc lepiej po prostu kupić zwój.

30b masz na myśli 30 miliardów? tzn 30kkk? Max miałem niecałe 200kk.. xdd w ulepszaniu można przepłacić nawet kilkakrotnie więc wolę nie ryzykować.. ;d 

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...