Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się jakoś ominąć ten czas aby zagłosować na vote coinsy ? :D (dodam że mam stałe ip) jak by ktos wiedział niech napisze a dostanie limit jak zadziała :D

łatwo to wykryć, jak to wykryją to dostajesz perma ;d

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

da się jakoś ominąć ten czas aby zagłosować na vote coinsy ? :D (dodam że mam stałe ip) jak by ktos wiedział niech napisze a dostanie limit jak zadziała :D

I po co kombinowac skoro na start masz is na 20dni do tego czasu bez problemu dorobisz sie stalego isa xD
Opublikowano

Ja stoję na 75 już prawie miesiąc i sprzedaje yangi czy to psc, czy paypal. Poświęcam dziennie 2-3 godzinki. (4 do 6/7 rano), klepie kazdego bosa ktory sie rusza. 

szarfa 1% = 45kk

metal = 200kk

perly (te inne) = 30-70kk

dochodza do tego inne itemki, 

jakies ksiegi misji eksperty, 

srebrne klucze (srebrne szkaty+ z*******y drop)

no i wychodzi średnio co resp okolo 3-4kkk, wszystkich bossów przy malym szczesciu. 

Jest to najlepszy sposób. 

Pzdr

Kolega nam popłynął xD

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Opłaca się grać na tym serwerze?

Opłaca, czuć klimat typowego metina, a nie jakieś nowe piksele, które nie przypominają tej gry. Naprawde przyjemnie się gra..

Opublikowano

wgl działa logowanie na serwer? Bo jak chcialem sie zalogowac to wyskakuje komunikat ze "nie mozesz zalozyc konta" a sprawdzilem login i haslo na stronie glownej i loguje normalnie a do gry juz nie. Wiecie o co chodzi?

Opublikowano

Serwer zapowiadał się bardzo fajnie ale widac konkurencja nie spi ;)

To nie konkurencja, wczoraj update wprowadzali i spartolili robote i serwer jest off juz drugi dzien i nie wiem czy dzisiaj zagramy xD

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Chyba nie zagramy ;v

Chyba nie, a ilu graczy im ucieknie..

Uciekna na shiro3 chyba..

Nikt nie ucieknie, bo wszyscy wiedzą, że zaraz wszystko będzie naprawione :) 

Opublikowano

Miałem dziwny błąd wbiłem na swoje konto i mialem nie swoje postacie :D juz mialem przekladac eq podjechałem, alee wyłączyli serwa :D Jakiś 90 + był lvl

Co to za ksiegi i po co one są ? :D

post-1086701-0-17780100-1489521793.jpg

Opublikowano

Miałem dziwny błąd wbiłem na swoje konto i mialem nie swoje postacie :D juz mialem przekladac eq podjechałem, alee wyłączyli serwa :D Jakiś 90 + był lvl

Co to za ksiegi i po co one są ? :D

zdjecia.jpg

Na wierzchowca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...