Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto wrocic do gry? Graja jacys polacy?

podbijam pytanie oraz dorzucam od siebie jedno  jak jest z iloscia graczy online?

Myślę, że warto. Administracja poradziła sobie z problemami, co spowodowało duży przypływ graczy. Wieczorami jest 2,5 - 3k online, a licznik nie jest podkręcony. W godzinach szczytu ch1 i ch2 mają status FULL, a m1 we wszystkich królestwach są pełne sklepów ( ch1 i ch2... Nawet w m2 są sklepy )

Teraz bardzo łatwo jest zarobić, nawet na niskim lvl. Sam mam 95 lvl, ale zarabiam dropkiem 35 :)

Opublikowano

Jak tego lykana rozwijać bo pierwszy raz nim gram, int potem zreka ? czy jak xD

Ja rozdawałem najpierw int, bo zwiększa statystyki duszy purpurowego wilka, potem siłę, żeby  jeszcze bardziej zwiększyć dmg z hita ( zarobek opiera się głównie na biciu metinów ). Zręka zwiększa dmg skilli, więc zrobiłem na końcu, bo na początku trzeba się skupić na zarabianiu :)

Opublikowano

Ja rozdawałem najpierw int, bo zwiększa statystyki duszy purpurowego wilka, potem siłę, żeby  jeszcze bardziej zwiększyć dmg z hita ( zarobek opiera się głównie na biciu metinów ). Zręka zwiększa dmg skilli, więc zrobiłem na końcu, bo na początku trzeba się skupić na zarabianiu :)

Siła nie zwiększa hitów likana, tylko zręczność, dlatego maxuje się ją tuż po int. Po zrece robi się wita, siły się nie maxuje.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Kurde pogralbym ale ze to jest serwer taki sam jak Shiro3.de to jakos nie chetnie chce mi sie grac znowu na prawie takim samym xD

A jest spolszczenie jakies ? Albo chociaz jezyk angielski?

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

up@ Różni się od Shiro trochę,

powiem Ci tak. 

Na shrio3 wbiłem 90 i nuda jak c**j. 
Tutaj gram już 2 miesiąc i bez najmniejszej chwili nudy. 
Zawsze jest co robić.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Kurde pogralbym ale ze to jest serwer taki sam jak Shiro3.de to jakos nie chetnie chce mi sie grac znowu na prawie takim samym xD

Spolszczenie takie sobie, ale zangielszczenie masz bardzo ładne :). Po odpaleniu clienta wybierasz sobie język ;]

Opublikowano

Nadal wywala, ddos jest masa, nic dziwnego. 
Ale ponoć walczą non stop.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Siła nie zwiększa hitów likana, tylko zręczność, dlatego maxuje się ją tuż po int. Po zrece robi się wita, siły się nie maxuje.

Aż sprawdziłem na nowej postaci i muszę przyznać rację... Jak grałem likanem kilka miesięcy temu, to siła na 100% dawała boosta do hita. Musiała być ta sama aktualizacja co na pl.

Opublikowano

Sprawdziłem czy nadal są lagi i jest super :) . Kilka miesięcy temu nie dało rady grać . Ddosują ,bo wiadomo serwer jeden z lepszych . Zostaję tu na dłużej , jakas gildia w Chunjo istnieje ? :> POZDRAWIAM 

edit: Pytanko czy u Was też za każdym razem tak długo się patchuje ?

Opublikowano

A jak jest z iloscia online? Ktos sie orientuje okolo?? Mozna prosic o ssy z m1?

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Clienta da się zainstalować po polsku, ma wbudowane spolszczenie.. :D Ogólnie serwer otwarty na graczy zza granicy.

Ja już 60lv, ma ktoś może jakiś fajny patent na sianko na tym poziomie? plz

Opublikowano

Na serwie masz spolszczone 75% rzeczy potrzebnych Ci do gry z tego co pamietam. Do tego miedzy shiro a rubinium jest roznica spora. Na rubinium o wiele przyjemniej sie gra.

Opublikowano

Clienta da się zainstalować po polsku, ma wbudowane spolszczenie.. :D Ogólnie serwer otwarty na graczy zza granicy.

Ja już 60lv, ma ktoś może jakiś fajny patent na sianko na tym poziomie? plz

Metki oczywiście, najlepiej 75. Od 75lv możesz na DT iść, bij best kapitany chociaż trudno je dorwać. Najlepiej metki a jak nie dajesz rady metków mordu to załóż dropa 35 i dolina aż do znudzenia, to taki symulator bicia metinów na tym serwie.

Opublikowano

Ponawiam pytanie jak z iloscia online? Jakies ssy z m1?

Edit: Sorki juz zauwazylem ze jest licznik na stronie. 2,5k niezle

Opublikowano

Ludzi jest 2,5k online nie licząc shopów . Jakbym Ci pokazał co się dzieje na ss to byś nie uwierzył xD . Maniaczę drugi dzien , robię eq ,dropię ,expię 74 wbity . Czekam na 75 , wbijam noże Likanowi na +9 i wale DT podobno świetny zarobek za niebieskie smierci i ripki . Pomijając DT to na każdym levelu można zarabiać zbijając metki i dropiąc zmianki . 200 zmianek to 10kk czyli idzie ich nadropić dużo i szybko :) . Spoty powiększone , lagów nie ma , ludzi do handlu czy pvp w chuy , Polskie gildie też widziałem ,ale wstrzymam się i dojdę do jakiejś lepszej :) . Zapraszam WSZYSTKICH! ja zwlekałem i żałuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...