Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja stoję na 75 już prawie miesiąc i sprzedaje yangi czy to psc, czy paypal. Poświęcam dziennie 2-3 godzinki. (4 do 6/7 rano), klepie kazdego bosa ktory sie rusza. 

szarfa 1% = 45kk

metal = 200kk

perly (te inne) = 30-70kk

dochodza do tego inne itemki, 

jakies ksiegi misji eksperty, 

srebrne klucze (srebrne szkaty+ z*******y drop)

no i wychodzi średnio co resp okolo 3-4kkk, wszystkich bossów przy malym szczesciu. 

Jest to najlepszy sposób. 

Pzdr

to ładnie zarabiasz :D 

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja stoję na 75 już prawie miesiąc i sprzedaje yangi czy to psc, czy paypal. Poświęcam dziennie 2-3 godzinki. (4 do 6/7 rano), klepie kazdego bosa ktory sie rusza.

szarfa 1% = 45kk

metal = 200kk

perly (te inne) = 30-70kk

dochodza do tego inne itemki,

jakies ksiegi misji eksperty,

srebrne klucze (srebrne szkaty+ z*******y drop)

no i wychodzi średnio co resp okolo 3-4kkk, wszystkich bossów przy malym szczesciu.

Jest to najlepszy sposób.

Pzdr

I zyli dlugo i szczesliwie xD. Nie zarobisz 3-4kkk na 1 respie w 30min xD. Chyba ze same metale Ci poleca xD

Opublikowano

up@

oczywiscie, cebulo wiesz najlepiej.

25x4 = 100.  

bosów jest 29, o tej godzinie na serwerze jest 250-300 osob, z czego 3/4 to afki, 
spokojnie zbijam wszystkie respy, 

ze 100 bosów, powiedzmy ze poleci mi srednio 18 metali i 40 szarf. 

myslenie nie boli, elo

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@

oczywiscie, cebulo wiesz najlepiej.

25x4 = 100.

bosów jest 29, o tej godzinie na serwerze jest 250-300 osob, z czego 3/4 to afki,

spokojnie zbijam wszystkie respy,

ze 100 bosów, powiedzmy ze poleci mi srednio 18 metali i 40 szarf.

myslenie nie boli, elo

Cebulo xddd. Dzieci, od razu spinaja dupki gdy podwazy sie ich slowa xD. Polecam wyluzowac majty :)

I tak nie uwierze w to ze sam zbijasz bossy z kazdego respu bo nie tylko Ty to robisz :)

Opublikowano

No nie wiem czy dziecko ma 24 lata, 
ale dla swojej matki zawsze możesz być dzieckiem prawda(?).

Podwazysz moje slowa?
Ojej, osraleś się? 

Nie. To zwyczajne k***a nie. 
Dałem Wam patent na zarobek, 
a Ciebie dupa boli że potrafię tyle wyciągnąć, czy cos? 
Koleś c**j mnie interesuje Twoje zdanie, 
gram tu prawie że rok z malymi przerwami, 
pomagam każdemu Polakowi na starcie, 
i doradzam co najlepiej. 
A przyjdzie Cebula nazywana Gofer

i zacznie piepszyć jak bardzo nie mam racji. 
Youtube zaprasza. 
Kanal na profilu.

raport za spam.

top@

zapraszamy do gildi DiePolaken 
każdego z eq do pvp powyzej 67+

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Server polecam z całego serca, skonczylem na nim gre z powodu braku czasu, yangi lezą na allegro :) polecam jeszcze raz serverek

x

Opublikowano

Coś nie tak z serwerem ? Nie mogę odpalić klienta, na stronie głównej też problemy z odpaleniem pobierania np patchera czy zobaczenie kalendarza eventów na marzec, wie ktoś o co chodzi czy to błąd ode mnie 

Opublikowano

No nie wiem czy dziecko ma 24 lata,

ale dla swojej matki zawsze możesz być dzieckiem prawda(?).

Podwazysz moje slowa?

Ojej, osraleś się?

Nie. To zwyczajne k***a nie.

Dałem Wam patent na zarobek,

a Ciebie dupa boli że potrafię tyle wyciągnąć, czy cos?

Koleś c**j mnie interesuje Twoje zdanie,

gram tu prawie że rok z malymi przerwami,

pomagam każdemu Polakowi na starcie,

i doradzam co najlepiej.

A przyjdzie Cebula nazywana Gofer

i zacznie piepszyć jak bardzo nie mam racji.

Youtube zaprasza.

Kanal na profilu.

raport za spam.

top@

zapraszamy do gildi DiePolaken

każdego z eq do pvp powyzej 67+

Ostatni raz odpowiadam na Twoje slowa skierowane w moja strone, bo z takimi dzieciakami nie dyskutuje sie. Wiek nie jest wyznacznikiem inteligencji kochany. Mozesz miec 24 lata, ale wciaz zachowujesz sie jak dziecko czy nastolatek w czasie buntu.

Po 2 po co z jednego tematu rozchodzisz na kilka? Tez gram rok z przerwami, pomagam kazdemu kto do mnie napisze, ale jakos sie tym nie chwale, bo temat byl o zarobku. Jakbym Ci pokazal swoje zdj to bys jeszcze sie do mojego wygladu przyczepil xDDDDD.

Po 3 troche szacunku, mam swoje zdanie a Ty na mnie jedziesz jakbym Ci cos zrobil. Dorosnij chlopie. Zrozum, ze nie kazdy bedzie podzielal Twojego zdania. Masz taki sposob na zarobek to spoko. Wyrazilem swoja opinie i tyle. Juz tyle nie spuszczaj sie, bo Ci nie wierze :)

Powodzenia w grze :)

Jest jakas gildia w jinno, ktora jest aktywna a nie raz na jakis czas? :)

Moglby ktos wytlunaczyc jak ktos na dropku wyciaga w metki po 14k na 35lev? Ja mam 84 zala 57sr, szarfe, pas 9, mount 30 potwory, piersien ppk, zwierzak a bije po 13k ledwo z rosami na wart ataku. Czyzby alchemia tak duzo dawala? Gram bodziakiem i mam buffki :D

chciałem wrócić ale nie ma sensu raczej sie pierdzielic z tymi channelami jak mnie nie chce zalogowac znaczy ze nie mam tu grac :P

Nie zawsze dziala to jak nalezy ale trzeba probowac po roznych ch. Jak nie pomaga 2 min przerwy i powinno wejsc :)

Coś nie tak z serwerem ? Nie mogę odpalić klienta, na stronie głównej też problemy z odpaleniem pobierania np patchera czy zobaczenie kalendarza eventów na marzec, wie ktoś o co chodzi czy to błąd ode mnie

Problem wystapil teraz? Wczesniej Ci dzialalo?

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie problemy z logowaniem się? Muszę po 15-20 razy próbować zanim faktycznie będę mógł normalnie wejść na serwer ;d

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie problemy z logowaniem się? Muszę po 15-20 razy próbować zanim faktycznie będę mógł normalnie wejść na serwer ;d

Wszyscy maja takie problemy. Niekiedy wskoczy od razu a niekiedy musisz sie pomeczyc :)
Opublikowano

niemiecki szmelc

Terabithia dużo lepsza

Szkoda tylko ze ta Terabithia padnie za pare miesiecy, a ten serwer stoi dobre 2 lata z liczba 2.5k online gdzie ten pseudo polski serwer moze pomarzyc o takiej liczbie xddd

Opublikowano

Z tym logowaniem to masakra, jest resp bossów zbiłem na ch1 logam na ch2 i lag i zanim wbiłem na te ch2 to juz bossy zbite xD No ale mimo wszystko, dobry serwer ;d

xD 

Opublikowano

Z tym logowaniem to masakra, jest resp bossów zbiłem na ch1 logam na ch2 i lag i zanim wbiłem na te ch2 to juz bossy zbite xD No ale mimo wszystko, dobry serwer ;d

No trochę lipa z tym. Jutro wejdę sobie na niemieckim ip i zobaczę czy wina leży przez polskie ip, bo słyszałem już takie plotki ;D

Opublikowano

No trochę lipa z tym. Jutro wejdę sobie na niemieckim ip i zobaczę czy wina leży przez polskie ip, bo słyszałem już takie plotki ;D

Nie mieszkam w Polsce i mam takie problemy, więc to nie wina polskiego IP  ^^

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

To wina ich maszyn, ale w nocy był reboot i info na głównej, ze zminimalizują lagi do 20%

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

serwer działa? bo pobrałem patcha spatchowałem i nie uruchamia się czy tylko ja mam taki problem? ;v

Tak, ja gram własnie :)

Opublikowano

serwer działa? bo pobrałem patcha spatchowałem i nie uruchamia się czy tylko ja mam taki problem? ;v

Działa logowanie? 

Opublikowano

niemiecki szmelc

Terabithia dużo lepsza

Terabithia pada. Rubinum ma stałą ilość graczy od lat, to że ci się podoba nie oznacza że jest lepsza

Działa logowanie? 

Tak działa normalnie

Opublikowano

da się jakoś ominąć ten czas aby zagłosować na vote coinsy ? :D (dodam że mam stałe ip) jak by ktos wiedział niech napisze a dostanie limit jak zadziała :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...