Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie, na rubinum głównie dropie na metkach 70 na m2bobie, z racji, że często są eventy chciałbym sobie zrobić dropka jeszcze na metki 45 i tu moje pytanie. co szybciej będzie je zbijać, likan czy body 45 lvl? wydaje mi się, ze body, ale nie wiem. Co do serwa do polecam, gram od 2 miesięcy z przerwami

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś jest chetny to pisac na pw a najlepiej gg , dzisiaj będe chodził na Dt ale tylko w celach ulepszania , bosa nie bd ruszał więc jak ktoś chce to może się zabrac gdzies po 20

sygna.png

Opublikowano

Jak expic archerem w grocie? Nie mam pomyslu, expic go czy cos? xD 

Jak ktos ma ku na archera, to piszcie pw me

Opublikowano

gdzie gra najwiecej polakow?

Sporo jest w żółtych, i niebieskich. Gram na serwie od ok. roku, jestem w żółtych i nie narzekam na brak polaków. 

9368_gold.png

Opublikowano

Pytania do bardziej doświadczonych graczy:

1. Może spalić kamyk z alchemii przy wyciąganiu?

2. Starczą szpony 44sr 20 trupy na azraela, czy szukać wyższych sr?

3. Jakie bony działają na mapy 90/95 (te po grocie).

4. Warto chodzić na dt na 42lvlu? Spokojnie robię całe solo lykanem (+ buff, żeby przenieść). Czy lepiej jednak metki?

tenor.gif

Opublikowano

Jakieś tipy dla nowego gracza gdzie co leci jak zarobić itd? 

Z góry dzięki .

minibossy m1, best kapitan, metki 40+ - lecą zmianki normalne, szkaty eventowe, małże, bodzie, kd. Polecam bić na początku doliny przy tp od shinsoo, respi się z 5/6 metinów cienia to przy słabszym eq spokojnie je zbijesz i od razu będziesz miał respa, do tego respią się tam 2 best. żołnierze, z których mogą polecieć ebony+7, ulepszysz do 9 i masz 30kk.

Pytania do bardziej doświadczonych graczy:

1. Może spalić kamyk z alchemii przy wyciąganiu?

2. Starczą szpony 44sr 20 trupy na azraela, czy szukać wyższych sr?

3. Jakie bony działają na mapy 90/95 (te po grocie).

4. Warto chodzić na dt na 42lvlu? Spokojnie robię całe solo lykanem (+ buff, żeby przenieść). Czy lepiej jednak metki?

tenor.gif

Opublikowano

1. Nie

2. Szukaj dalej

3. MISTYKI

4. Najlepiej to zrób 75, wtedy się opłaca, a jak do tej pory to metki.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

1. Nie

2. Szukaj dalej

3. MISTYKI

Gdzie najlepiej zarobić na początku i co po ile chodzi ? mini bossy ale co dokładnie z nich ? Może ma ktoś jakieś niepotrzebne postacie ?

/

Specjalista
Opublikowano

Gościu ten serwer nie jest trudny, dropek 35 i ogień lecisz metki 45.

giphy.gif

Opublikowano

1. Nie

2. Szukaj dalej

3. MISTYKI

Gdzie najlepiej zarobić na początku i co po ile chodzi ? mini bossy ale co dokładnie z nich ? Może ma ktoś jakieś niepotrzebne postacie ?

Idź na metki 45 na wężowe pole i sprawdź sobie w wyszukiwarce jak stoją przedmioty, które tam wydropiłeś :)

Opublikowano

Chłopaki, mam pytanie: Widziałem, że da się sprzedać np 100 sztuk kd'ków u Handlary. Dlaczego ja kurde nie mogę ? ..

9368_gold.png

Opublikowano

Chłopaki, mam pytanie: Widziałem, że da się sprzedać np 100 sztuk kd'ków u Handlary. Dlaczego ja kurde nie mogę ? ..

musisz zmienić język na ang/niemiecki wtedy bedziesz mógł, na polskim nie można :)

Opublikowano

musisz zmienić język na ang/niemiecki wtedy bedziesz mógł, na polskim nie można :)

Dziękuję baaardzo mocno! 

9368_gold.png

Opublikowano

Jak expic archerem w grocie? Nie mam pomyslu, expic go czy cos? xD

Jak ktos ma ku na archera, to piszcie pw me

Ja to nie rozumiem takich ludzi. Archer to jest to samo co bm czy mental w expie. Ogarniasz dobra trute, dobrego buffka i normalnie z wierzcha bijesz żołnierzy a archerow z ziemii wybijasz. Nic trudnego w tym nie ma. Teraz książki na wierzcha są tanie to sobie zrób wierzcha 50% expa tylko pamiętaj żeby przedłużać czas przekąskami. I zbuguj sobie go i bij normalnie z konia.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Czy ktoś wie co się dzieje z serwerem? nie da się zalogować przez prawie żadne "ch" prócz przez ch2. Jakieś tymczasowe problemy czy na dłużej to zostanie?! Kiedyś tak nie było.

Opublikowano

Czy ktoś wie co się dzieje z serwerem? nie da się zalogować przez prawie żadne "ch" prócz przez ch2. Jakieś tymczasowe problemy czy na dłużej to zostanie?! Kiedyś tak nie było.

Mają problemy. Wczoraj od 22 do 12, jak i dzisiaj od 9 do 11 nie dało się zalogować wcale. Spokojnie, naprawią 

9368_gold.png

Opublikowano

Jakiś event wielkanocny ?

no właśnie wiadomo coś o evencie ?  + mam pytanie

Czy te skrzynie z eventu nie znikną? bo ten wierzchowiec jest dobry to bym zostawił te skrzynki na później ;;p

Opublikowano

pytanko:

1. jest tam jakies eq do expa (bylem pod grota i na mapie od 90 lvl i lipa)

expi sie tylko w gejowskim na 54 lvl i stalce, jedynie co widzialem to pas na potwory z eq,nie mowie o eq na 103 lvl

2. u kogo robi sie wierzchowca

3. zarobek to durne klepanie metinow jak na zjeb-Vesterisie, ubicie bosa na mapach od 90 lvl z bufem w eq jak wyzej bon na mistyki-graniczy z cudem,

bicie metkow w red lesie tez nuda, szansa na pedeka lub rekawice nie wspomne o kamieniach duchowych jest srednia

co gorsza z tego co zauwazylem tam rekawica zlodzieja nie dziala :)

dla informacji caly post przeczytalem, ceny spadaja na leb i szyje, jedynie to zmianki 7-8kk, aura max 6,5kk, egzo rada 1,5kk

na pas do expa za 2-2,5kkk chyba do wigili nie nazbieram :) nie wspomne o wierzchowcu do expa i ulepszaniu eq

w bajki ze ktos 3-4kkk zarobi w kilka godzin,jak bylo napisane wczesniej - nie wierze :)

diablo3x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...