Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to jest z vote4coins z kilku ip na jedno konto lub na kilka kont? Działa? Jak tak, to czy lecą bany perm?

Z jednego ip możesz głosować na wszystkie konta jakie masz.

Opublikowano

Jak to jest z vote4coins z kilku ip na jedno konto lub na kilka kont? Działa? Jak tak, to czy lecą bany perm?

A głosowanie z kilku ip? lecą bany?

Opublikowano

A głosowanie z kilku ip? lecą bany?

Nic ci to nie da. Głosowanie nie jest w żaden sposób powiązane z IP, nawet nie trzeba oddać głosu na stronie z listą serwerów. System przyznaje pkt za kliknięcie "Ich bin fertig...", a po kliknięciu nie powtórzysz tej czynności przez 18 następnych godzin :)

Opublikowano

up

na obecna chwile dropia jajka z metkow, ktore bynajmniej Ja sprzedaje po 2kk za sztuke

jajak mozna wymienic na: zwierzaka, lepszego peta i pierscien po 10 szt kazdego rodzajau za jeden przedmiot (sa 3 rodzaje jajek)

w/w przedmioty sa tylko na 24 godz

zmianek narazie  nie oplaca sie sprzedawac, za tanie, kamyki duchowe egzo razdy kd +4 tez przytanialy przy ewencie

wbij 35 lvl zrob jako takie eq i drop na metkach, na eq bedziesz potrzebowal tylko malzy i bodzi ktore leca z metkow, dobij skile przy okazji

osobiscie robilem tylko biologa

o co chodzi ze sklepami na tym serwerze?

zastanawialem sie dluzszy czas, czy sokola +9 sprzedac za 30kk to jest za wysoka cena

niestety nie, ale jak go sprzedac skoro sklep, jak jest napisane w prezentacji serwera jest offline

sklepy sa offline chyba caly czas?

z tego co zauwazylem sklep dziala tylko i wylacznie jak uzytkownik jest w grze, bynajmniej u mnie

logujac sie do gry nastepnego dnia dziala jedynie jeden sklep, jakis limit na IP?

czasami dzialaja max 3 sklepy

rece i nogi opadaja

diablo3x.png

Opublikowano

up

na obecna chwile dropia jajka z metkow, ktore bynajmniej Ja sprzedaje po 2kk za sztuke

jajak mozna wymienic na: zwierzaka, lepszego peta i pierscien po 10 szt kazdego rodzajau za jeden przedmiot (sa 3 rodzaje jajek)

w/w przedmioty sa tylko na 24 godz

zmianek narazie nie oplaca sie sprzedawac, za tanie, kamyki duchowe egzo razdy kd +4 tez przytanialy przy ewencie

wbij 35 lvl zrob jako takie eq i drop na metkach, na eq bedziesz potrzebowal tylko malzy i bodzi ktore leca z metkow, dobij skile przy okazji

osobiscie robilem tylko biologa

o co chodzi ze sklepami na tym serwerze?

zastanawialem sie dluzszy czas, czy sokola +9 sprzedac za 30kk to jest za wysoka cena

niestety nie, ale jak go sprzedac skoro sklep, jak jest napisane w prezentacji serwera jest offline

sklepy sa offline chyba caly czas?

z tego co zauwazylem sklep dziala tylko i wylacznie jak uzytkownik jest w grze, bynajmniej u mnie

logujac sie do gry nastepnego dnia dziala jedynie jeden sklep, jakis limit na IP?

czasami dzialaja max 3 sklepy

rece i nogi opadaja

Czas działania sklepu gdy jesteś offline zależy od czasu jaki spedziles w grze. Jest on napisany w menu sklepu ( obok opcji otworzenia sklepu i wyszukiwarki )
Opublikowano

Panowie, do kiedy jest ten event wielkanocny ? Do 24.04, tak ?

Chyba do 29 :)

"During the time from 15.04.2017 until 29.04.2017 the metin stones will morph into Easter Eggs which will contain some surprises."

Opublikowano

Panowie, do kiedy jest ten event wielkanocny ? Do 24.04, tak ?

Chyba do 29 :)

"During the time from 15.04.2017 until 29.04.2017 the metin stones will morph into Easter Eggs which will contain some surprises."

Dzięki wielkie! Musieli zmienić, bo jestem dosłownie więcej niż pewny, iż było do 24 :>

9368_gold.png

Opublikowano

Omek, wydaje mi się, że od początku było 15 - 29, jestem tego pewny, że zaraz po ogłoszeniu czytałem że od 15tego do 29tego. :P

cześć.

Opublikowano

Omek, wydaje mi się, że od początku było 15 - 29, jestem tego pewny, że zaraz po ogłoszeniu czytałem że od 15tego do 29tego. :P

Tak było :)

Opublikowano

Gdzie się tu pasy wytwarza ?? Bo jak widze na serwie polaczków z gimby których jak zapytasz o cokolwiek to jedyne co potrafią przez pampersa wyszczekać to  "NIE WIEM" i mnie c**j strzela. A same 100+ lvl...  Tu zresztą też o odpowiedź widzę ciężko... 

Opublikowano

Gdzie się tu pasy wytwarza ?? Bo jak widze na serwie polaczków z gimby których jak zapytasz o cokolwiek to jedyne co potrafią przez pampersa wyszczekać to "NIE WIEM" i mnie c**j strzela. A same 100+ lvl... Tu zresztą też o odpowiedź widzę ciężko...

U typa pod wejściem do groty, sean pong czy inny c**j. Wiesz 100lvl=prestiż, więc jak może niższemu lvl odpowiedzieć, hello?!
Opublikowano

Gdzie się tu pasy wytwarza ?? Bo jak widze na serwie polaczków z gimby których jak zapytasz o cokolwiek to jedyne co potrafią przez pampersa wyszczekać to "NIE WIEM" i mnie c**j strzela. A same 100+ lvl... Tu zresztą też o odpowiedź widzę ciężko...

U typa pod wejściem do groty, sean pong czy inny c**j. Wiesz 100lvl=prestiż, więc jak może niższemu lvl odpowiedzieć, hello?!

No fakt masz rację. Po za tym POLAK na zagranicznym serwie robi z siebie jeszcze większego "KOZAKA" w sieciach niż na naszych rodzimych "produkcjach". Po prostu dzieciaki chcą "pokazać się w świecie" ... 

Dzięki wielkie za info i pomoc. 

Opublikowano

Wracam na serwer ze względu na same gówna Polskich wykonawców , a tego PL'a to chyba posrało :D . Jest ktoś chętny pogadać na ts3 czy skype ? :>  . Tylko takie 18+ prosiłbym osoby :D

Opublikowano

Witam 

Już drugi raz przymierzam się do tego serwera mam nadzieję że tym razem uda mi się zagrać i zostanę na dłużej.

Ostatnie moje podejście zakończyło się na rejestracji wszystko za każdym razem wydawałoby się że jest w porządku 

lecz pod koniec rejestracji wyskakiwał komunikat 

• validation.required

Tym razem mam to samo liczę na pomoc .

Pozdrawiam 

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano

Ehh, wróciłbym, gdyby nie to że od dawna mam bana na IP, przez buga (wybrałem zapisane passy z listy i zamiast zalogować mnie na mojego WP, zalogowało mnie na konto TOP1 postaci na serwerze, której nawet nie znałem, porobiłem na niej trochę pvp i wylogowałem się (nic nie ukradłem), wybrałem znowu te same zapisane passy i tym razem zalogowało mnie już na moje konto, niestety następnego dnia wpadł ban na mojego WP, buffa, shopa i ban na ip)  :((

Opublikowano

Witam 

Już drugi raz przymierzam się do tego serwera mam nadzieję że tym razem uda mi się zagrać i zostanę na dłużej.

Ostatnie moje podejście zakończyło się na rejestracji wszystko za każdym razem wydawałoby się że jest w porządku 

lecz pod koniec rejestracji wyskakiwał komunikat 

• validation.required

Tym razem mam to samo liczę na pomoc .

Pozdrawiam 

Musisz zatwierdzić ,ze nie jestes robotem ,albo za krótkie haslo , Muszą być liczby i duza litera !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...