Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanko:

1. jest tam jakies eq do expa (bylem pod grota i na mapie od 90 lvl i lipa)

expi sie tylko w gejowskim na 54 lvl i stalce, jedynie co widzialem to pas na potwory z eq,nie mowie o eq na 103 lvl

2. u kogo robi sie wierzchowca

3. zarobek to durne klepanie metinow jak na zjeb-Vesterisie, ubicie bosa na mapach od 90 lvl z bufem w eq jak wyzej bon na mistyki-graniczy z cudem,

bicie metkow w red lesie tez nuda, szansa na pedeka lub rekawice nie wspomne o kamieniach duchowych jest srednia

co gorsza z tego co zauwazylem tam rekawica zlodzieja nie dziala :)

dla informacji caly post przeczytalem, ceny spadaja na leb i szyje, jedynie to zmianki 7-8kk, aura max 6,5kk, egzo rada 1,5kk

na pas do expa za 2-2,5kkk chyba do wigili nie nazbieram :) nie wspomne o wierzchowcu do expa i ulepszaniu eq

w bajki ze ktos 3-4kkk zarobi w kilka godzin,jak bylo napisane wczesniej - nie wierze :)

Większość osób nie ma problemu z zarobieniem na eq. A co do pd'kow to dropią normalnie, no chyba że liczyłeś na 10 pd'ków w ciągu 10 minut

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na tyle pedekow nie liczylem

czyli tak jak na Vesterisie klepanie metkow

a eq do expa jest jakies czy tylko to co napisalem

w tym gejowskim na 54 lvl + stalka, z bufem w eq full inta skile na P to troche ciezko ubic jakiego kolwiek bosa na mapie od 90 lvlu

diablo3x.png

Opublikowano

na tyle pedekow nie liczylem

czyli tak jak na Vesterisie klepanie metkow

a eq do expa jest jakies czy tylko to co napisalem

w tym gejowskim na 54 lvl + stalka, z bufem w eq full inta skile na P to troche ciezko ubic jakiego kolwiek bosa na mapie od 90 lvlu

Na tym polega serwer, czyli klepanie metinów. Jeśli tego nie potrafisz zrozumieć to ja się poddaję.

Opublikowano

wyczerpujaca odpowiedz a na reszte moich pytan znasz odpowiedz, chyba ze nei byles na mapie od 90 lvlu

ktroche tych metkow jednak trzeba uklepac bo zarobek raczej tylko z nich przy obecnie spadajacych cenach

diablo3x.png

Opublikowano

pytanko:

1. jest tam jakies eq do expa (bylem pod grota i na mapie od 90 lvl i lipa)

expi sie tylko w gejowskim na 54 lvl i stalce, jedynie co widzialem to pas na potwory z eq,nie mowie o eq na 103 lvl

2. u kogo robi sie wierzchowca

3. zarobek to durne klepanie metinow jak na zjeb-Vesterisie, ubicie bosa na mapach od 90 lvl z bufem w eq jak wyzej bon na mistyki-graniczy z cudem,

bicie metkow w red lesie tez nuda, szansa na pedeka lub rekawice nie wspomne o kamieniach duchowych jest srednia

co gorsza z tego co zauwazylem tam rekawica zlodzieja nie dziala :)

dla informacji caly post przeczytalem, ceny spadaja na leb i szyje, jedynie to zmianki 7-8kk, aura max 6,5kk, egzo rada 1,5kk

na pas do expa za 2-2,5kkk chyba do wigili nie nazbieram :) nie wspomne o wierzchowcu do expa i ulepszaniu eq

w bajki ze ktos 3-4kkk zarobi w kilka godzin,jak bylo napisane wczesniej - nie wierze :)

Zarobić można na metkach w 3h da radę z 800kk z samych kd zarobić + do tego aury kamole i  teraz te skrzynki co się wymienia.

Zastanawiam się nad powrotem na ten serwer? Udzieli ktoś więcej informacji? Grałem bodajże na początku i pamiętam, że strasznie nie podobał mi się system expienia... Expiło się tylko na metinach, jak jest teraz? Idzie szybciej dobić ten 75lv? 

Teraz też tak jest ale to nie problem bo metków jest jak grzybów po deszczu + można dobrze na nich zarobić ;p.

75lv? na metkach wbijesz w 2-3h max.

Opublikowano

Zastanawiam się nad powrotem na ten serwer? Udzieli ktoś więcej informacji? Grałem bodajże na początku i pamiętam, że strasznie nie podobał mi się system expienia... Expiło się tylko na metinach, jak jest teraz? Idzie szybciej dobić ten 75lv? 

W v2 i v3 wbijesz 75 lvl znacznie szybciej niż na metinach :)

Która mapa +90 najlepsza do expa?

Na tych mapach się nie expi. Do maxa bijesz w grocie.

Opublikowano

Czemu mnie wywala za każdym razem i muszę odbugowywać postać kiedy chce się teleportować do sohan i v2?

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

W v2 i v3 wbijesz 75 lvl znacznie szybciej niż na metinach :)

Która mapa +90 najlepsza do expa?

Na tych mapach się nie expi. Do maxa bijesz w grocie.

Ile bije się od 75 do maxa?

/

Opublikowano

Witam

Czy na serwerze gra sporo osób ?

Chciałbym zacząć gdzieś grać metin2PL już mnie denerwuje i szukam harda ten wydaje się spoko ...

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano

Witam

Czy na serwerze gra sporo osób ?

Chciałbym zacząć gdzieś grać metin2PL już mnie denerwuje i szukam harda ten wydaje się spoko ...

Gra dużo osób.

To nie jest Hard tylko easy/med. Jak chcesz harda to graj na Terabithii albo WOm2

Opublikowano

Zacząłem na serwerze grać kilka dni temu i już teraz mogę serwer polecić. Eventów jest sporo, graczy jeszcze więcej. Dzisiaj zaczął się event wielkanocny, klik dla informacji. http://board.rubinum.bz/index.php?thread/10252-event-easter-event-2017/&s=07c18b202055c9de3bc2b76045b845f819083243.

Mam za sobą jakieś 10h gry i bawiłem się świetnie. Zapraszam wszystkich którzy myślą nad rozpoczęciem gry. Mój nick to: bzzzzzzz(7 razy "z") :D

cześć.

Opublikowano

serwer spoko, tyle ze:

czesciej nie dziala niz dziala

problemy z wejsciem na ch1 -trzeba kombinowac

problemy z logowaniem sie w m1 na innych ch

na dana chwile zdechl

diablo3x.png

Opublikowano

serwer spoko, tyle ze:

czesciej nie dziala niz dziala

problemy z wejsciem na ch1 -trzeba kombinowac

problemy z logowaniem sie w m1 na innych ch

na dana chwile zdechl

Na ch1 jest zbyt dużo sklepów i graczy, jak zalogujesz się  w centrum miasta z automatu Ciebie wywali, wystarczy na np ch3 odejść na któryś most i zmienić na ch1 i działa wszystko.

Mają spore problemy z serwerem i logowaniem, może do jutra to naprawią :) 

Opublikowano

u mnie pokazuje off na kazdym ch ( na obecna chwile)

wiem jak wejsc  na postac na innych ch:

logam sie na ch2 ide na inna mape zmieniam ch2 na ch1

ale w danym momoncie nic nie dziala

mam jedna postac na metkach 40lvl na nia tez nie moge wejsc

pobralem gre od nowa logalem sie tak jak napisali z ikony gry NO_PATCH

nic nie daje, przezyje do jutra

diablo3x.png

Opublikowano

wiem jak wejsc  na postac na innych ch:

Z tego co się dowiedziałem na forum to serwer miał ogromne ddosy i być może ( tego nie jestem pewien ) będzie cofka do momentu aktywowania eventu wielkanocnego :/ 

Opublikowano

wiem jak wejsc na postac na innych ch:

Z tego co się dowiedziałem na forum to serwer miał ogromne ddosy i być może ( tego nie jestem pewien ) będzie cofka do momentu aktywowania eventu wielkanocnego :/
Były ddosy i cofka już była, backup przywrócili, zapis jest od godziny około 19:00 15.04.2017(sobota),
Opublikowano

na stronie pisze, że 2k online a ja się nie mogę zalogować. Freeze przy ' proces logowania trwa' :l

Hello players,

we ask to to log out of the game till 18:30.

Best regards.

Serwer ma duże problemy i wyłączyli logowanie, ale jeszcze sporo osób zostało zalogowanych. Nie radzę na razie wchodzić do gry, szkoda czasu, jak sobie poradzą z problemami to wtedy. Polecam śledzić ich stronę główną tam dodają posty co i jak.

Opublikowano

Wie ktoś jak mogę zwiększyć sobie hity likanem 55 level? Mam ISa + 2xP + full odpał i bije tylko po 8k

szarfa na 9sr+, alchemia (onyks na średnie i rubin na atak), zwiększenie P (skille są tanie, a zawsze to doda te 500-1k dmg jakoś), przetopy do ebo i nasiora z białka, pierścień radości, jeśli nie masz, większe śr w broni

tenor.gif

Opublikowano

Wie ktoś jak mogę zwiększyć sobie hity likanem 55 level? Mam ISa + 2xP + full odpał i bije tylko po 8k

szarfa na 9sr+, alchemia (onyks na średnie i rubin na atak), zwiększenie P (skille są tanie, a zawsze to doda te 500-1k dmg jakoś), przetopy do ebo i nasiora z białka, pierścień radości, jeśli nie masz, większe śr w broni

Dopiero zaczynam - skąd zdobyć pierścień radości? 43 średnie to za mało? Widziałem że ludzie na dropkach mieli po 58 nawet :s

cześć.

Opublikowano

Dopiero zaczynam - skąd zdobyć pierścień radości? 43 średnie to za mało? Widziałem że ludzie na dropkach mieli po 58 nawet :s

Pierścień Radości chyba dropił na poprzednim evencie ze szkat, a tak to nie wiem. Na 14dni (czas się aktywuje po założeniu) kupiłem za 500kk, ale zwykle to po 700-800kk stały. Jeśli 43sr bez siły, czy zręki to trochę słabo, jak mixowałem bronie na 70 na lykana to mi 40+ weszło 10 razy po 1 stronie zmianek.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...