Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłby ktoś tak miły i wrzucił mi spatchowany client? mam problem z patcherem ale wiem jak go ominac, potrzebuje tylko spatchowany client

Jakby ktoś się odważy podesłać panu klienta to uważajcie na zapisane loginy w cliencie :)
Jak cudownie że każdy mysli ze kazda osoba na mpc to scamer :)

Byłby ktoś tak miły i wrzucił mi spatchowany client? mam problem z patcherem ale wiem jak go ominac, potrzebuje tylko spatchowany client

To nic Ci nie pomoże z tego względu, że metka odpalasz tylko przez patchera, więc nawet jak będziesz miał dobrego clienta a patcher Ci nie będzie działał to nie uruchomisz gry ;/
A właśnie, że pomoże możesz zmienić rozszerzenie pliku rbclient na .exe i odpala ci sie client :) Tylko potrzebuje spatchowany client zaraz podeśle screen

Jeden screen z tego jaki mam problem:

Drugi screen tego, że jednak udało mi się odpalic client na niespatchowanym cliencie

I Błąd podczas łączenia sie z serwerem

A plik jakiemu zmieniłem rozszerzenie to ten zaznaczony

Dalem screeny całego pulpitu dlatego, żeby nikt nie posądzał mnie o wyłączenie internetu :) Pozdrawiam community mpc

W takim wypadku wystarvza Ci same rooty, locale i wlaczysz clienta.

Blad laczenia wystepuje czesto. Trzeba probowac na wszystkie ch co jakis czas.

Jesli to nie pomoze zgram Ci clienta swojego tj folder pack, bo w zupelnosci Ci wystarczy :)

poprosze o to bo blad polaczenia wystepuje przez to ze nie mam spatchowanego clienta

W wiadomości prywatnej wysłałem Ci pliki. Jakby dalej nie pomagało to wyślę Ci cały folder pack ;]

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby ktoś się odważy podesłać panu klienta to uważajcie na zapisane loginy w cliencie :)

To nic Ci nie pomoże z tego względu, że metka odpalasz tylko przez patchera, więc nawet jak będziesz miał dobrego clienta a patcher Ci nie będzie działał to nie uruchomisz gry ;/
A właśnie, że pomoże możesz zmienić rozszerzenie pliku rbclient na .exe i odpala ci sie client :) Tylko potrzebuje spatchowany client zaraz podeśle screen

Drugi screen tego, że jednak udało mi się odpalic client na niespatchowanym cliencie

Dalem screeny całego pulpitu dlatego, żeby nikt nie posądzał mnie o wyłączenie internetu :) Pozdrawiam community mpc

Jesli to nie pomoze zgram Ci clienta swojego tj folder pack, bo w zupelnosci Ci wystarczy :)

poprosze o to bo blad polaczenia wystepuje przez to ze nie mam spatchowanego clienta

W wiadomości prywatnej wysłałem Ci pliki. Jakby dalej nie pomagało to wyślę Ci cały folder pack ;]

Niestety nie zadziałało :<

Opublikowano

Niestety nie zadziałało :<

Wieczorem wrzuce folder pack.

Opublikowano

Witam , ktos wie jakie eq i bony najlepiej do groty ? na 75lvl od razu padam . Chodzi mi nie o PL jak radzic sobie tylko typowo pod ten serwer . wiec jakie bony jakie eq  oraz na 75lvl gdzie zarabiac ? 

Edit  : kolce dla ninji to z niebianskich lez a potem przerabiamy na takie co daje sile czy zrecznosc czy jak ? 

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem, że na mojej głównej postaci nie mam item shopu typu "pd, rękawica etc" a na mojej szmance wszystko jest na 350 dni ktoś coś wie ? xD

na górze ss z mojego buffa a niżej z głównej postaci : 

sEMUSBL.png

Czy to tylko wizualny bug ? 

xD 

Pomocnik
Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem, że na mojej głównej postaci nie mam item shopu typu "pd, rękawica etc" a na mojej szmance wszystko jest na 350 dni ktoś coś wie ? xD

na górze ss z mojego buffa a niżej z głównej postaci : 

sEMUSBL.png

Czy to tylko wizualny bug ? 

Pisałem o tym z administracją, wszystko jest jakby na postaci tylko się nie wyświetla

Opublikowano

Pomoże mi ktoś napisać do administracji ? Lub sam napisze w moim imieniu otóż dzisiaj zrobilem sobie dropa przełożyłem na niego całe eq i nagle lag serwer wywalilo mnie i pozniej nagle konto nie istnieje ,wiec zalozylem nowe tworze postac o takim samym nicku i nick zajety a eq warte okolo 20kkk i jestem w dupie ktoś poradzi cos ?

Opublikowano

Pomoże mi ktoś napisać do administracji ? Lub sam napisze w moim imieniu otóż dzisiaj zrobilem sobie dropa przełożyłem na niego całe eq i nagle lag serwer wywalilo mnie i pozniej nagle konto nie istnieje ,wiec zalozylem nowe tworze postac o takim samym nicku i nick zajety a eq warte okolo 20kkk i jestem w dupie ktoś poradzi cos ?

Załóż konto na forum, znajdź listę adminów i napisz do któregokolwiek. Zawsze odpisują :)

Oczywiście nie musisz pisać po niemiecku, wszyscy znają angielski.

Opublikowano

Wie ktos jak zrobic ostrze slonca na tym serwerze?? Bo z party sie nie da , widzialem ze ze zlodzieja mozna ale przeciez do zlodzieja nie wloze 2x ludzi. To co mozna tylko przerobic zlodzieja i miec slonce bez 2x ludu? To smiec przeciez

Edit: Dobra juz wiem. Okazalo sie ze tu nie mozna zrobic slonca z 2x luda. Mozna przerobic tylko zlodzieja+9 z 1xlud ale za to slonce ma troche zwiekszona wartosc ataku. Ot tak sobie wymyslili i w razie jakby ktos jak ja chcial wyjebac wciul kasy w zrobienie perf party to odradzam bi sie nie przyda :D

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Powróciłem na serwer i gram :) Jak coś redy jestem nick DiscoTronic.

Ps. Ma ktoś może za free dać zbierać mi ku na BM-a? Ochronka-Duszek, i ogólnie ku na bma?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ps. Ma ktoś może za free dać zbierać mi ku na BM-a? Ochronka-Duszek, i ogólnie ku na bma?

Po 50szt mam tego syfu xD. Moge oddac

Opublikowano

Po 50szt mam tego syfu xD. Moge oddac

No to jak byś był miły pisz w grze masz nick :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ogarnia ktos czy warto dropic marmury i czy warto je sprzedawac?

Ja, to się dorobiłem na eq jakieś dość dobre na metkach 42, każde kd podnosiłem i sprzedawałem u handlary + zmianki i ku :D. tak że polecam ci ;p 200 zmianek 8kk, + kd w różnych cenach można sprzedać u handlary heh, i aury też dobrze schodzą więc jakiś zarobek masz.

Ker169.gif

Opublikowano

Ogarnia ktos czy warto dropic marmury i czy warto je sprzedawac?

Ja, to się dorobiłem na eq jakieś dość dobre na metkach 42, każde kd podnosiłem i sprzedawałem u handlary + zmianki i ku :D. tak że polecam ci ;p 200 zmianek 8kk, + kd w różnych cenach można sprzedać u handlary heh, i aury też dobrze schodzą więc jakiś zarobek masz.
Pytam sie tylko o marmury :).

Co do zarobku to wyciagam po 3kkk na dzien :)

Opublikowano

3kkk z metków ?

Z samych metkow to bym musial siedziec z 20h.

Srednio 1.5-3kkk mam na dzien a siedze max 5h dziennie. I nie mam nawet 90lev xD. Jest pelno sposobow na zarobek. Zdradzic moge ze polecam metki z red lasu niz metki 45. Dlaczego? Metki 45 to tylko zmianki, malze i aury reszta to smieci. Metki 90 wieksze pole do popisu :)

Opublikowano

Nie chodzi mi o sposób zarobku, tylko wiedziałem że aby zarobić 3kk z metków to trzeba by siedzieć tyle co napisałeś :D A na metkach 90+lvl też takiego szału nie ma, tylko więcej zmianek i jakieś pierdoły 

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Ja stoję na 75 już prawie miesiąc i sprzedaje yangi czy to psc, czy paypal. Poświęcam dziennie 2-3 godzinki. (4 do 6/7 rano), klepie kazdego bosa ktory sie rusza. 

szarfa 1% = 45kk

metal = 200kk

perly (te inne) = 30-70kk

dochodza do tego inne itemki, 
jakies ksiegi misji eksperty, 
srebrne klucze (srebrne szkaty+ z*******y drop)

no i wychodzi średnio co resp okolo 3-4kkk, wszystkich bossów przy malym szczesciu. 
Jest to najlepszy sposób. 

Pzdr

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...