Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny serwer pod każdym względem, ale pieruńsko często przerwy maja..

Aktualizacja ostatnio była i jakieś błedy weszły i może przez too :) ale ogólnie nie ma tyle przerw

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerwy przerwami ale to logowanie? To jakas parodia, wiecej nie dziala niz dziala T_T . Fajny serwer ale przez to logowanie nie wiem czy dlugo zostane, no chyba ze wkoncu to zrobia.

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Czy tylko ja nie mam problemów z tym logowaniem?

Patrząc na posty wyżej nie tylko Ty :)  Ja osobiście zawsze loguję się najpierw na ch2 i zawsze wchodzę bez problemu ( na inne channele czasami jest problem ).

Opublikowano

Każda postać będzie dobra, to dopracowany serwer

Zastanawiałem się nad BM, ale jakoś ich nigdzie nie widać, może dlatego, że są zielone rosy ? (nie wiem czy na tym serwie daje odp. na magie) A z innej beczki ja mało którym serwie robię postacie do pvp. Tutaj jest potrzebny bo czasami wleci ktoś na spot, loguje się wiekszym lvl etc. A jeszcze pytanko co ile respia sie bossy bo w prezce nie znalazłem infa 

Opublikowano

co moge zrobic z tymi żółtymi skrzynkami co dropią z metków mam tego 400 ale nie wiem co z tym zrobić :P, chodzi o to Mondlicht-Jadestein

wymieniasz 10x u Lee Chunga na 1x Mondlicht Jadetruhe

235761444056892195480.gif

Opublikowano

co moge zrobic z tymi żółtymi skrzynkami co dropią z metków mam tego 400 ale nie wiem co z tym zrobić :P, chodzi o to Mondlicht-Jadestein

a powiedz mi, wróciłem po miesiącu przerwy, czy mi się wydaje, czy zmniejszyli strasznie resp metkow 70 na ognistej

Opublikowano

a powiedz mi, wróciłem po miesiącu przerwy, czy mi się wydaje, czy zmniejszyli strasznie resp metkow 70 na ognistej

W patch notach nic na ten temat nie ma. Bardziej juz sie oplaca bic metki 45/90.

Opublikowano

Kto się waha czy zaczynać grę, niech zaczyna. Serwer jest mega a w dodatku teraz trwa event, na którym można się nieźle dorobić.

Opublikowano

Ja tam sprzedaje te skrzynki, 2kk za sztuke to ładny hajs ^^ Koleżanka otworzyła i totalnie nic jej nie poleciało z 50 a mi 1kkk wpadło

Opublikowano

Ja tam sprzedaje te skrzynki, 2kk za sztuke to ładny hajs ^^ Koleżanka otworzyła i totalnie nic jej nie poleciało z 50 a mi 1kkk wpadło

2kk za sztuke? Mi nawet po 1.5kk nie chca schodzic. Tylko ja tak mam, że na ch1 mi postać freezuje(nic nie mogę na niej zrobić, klienta zamknac też nie moge), a jak mi się już uda jakims cudem zamknac to podczas logowania wyskakuje "account is currently logged in" ?

Opublikowano

Cos z serwerami ich, tez tak czasem mam. Mi dzisiaj z shopa zeszlo w 5minut na luzie, Wystawialem stacki po 100 za 200kk

Opublikowano

Serwer jeden z lepszych na jakim grałem polecam w 100%  Piszcie Pw kto chce do gildi ;p Jinnio , Przy okazji kupie czarowane xD

Ile te przerwy zazwyczaj trwają ?

sygna.png

Opublikowano

Do kiedy ten event ze skrzynkami trwa? Patrzyłem na stronie, ale nie widzę;/

Laufzeit : 22.03.2017 ~ 05.04.2017

czyli do 5 kwietnia

tylko ja mam takiego farta, że moje pierwsze 2 unikaty to 11% i 12%? to jest chyba żart xD

ogólnie polecam serwer, zaczynając w piątek wieczorem w niedzielę miałem już purpurkę P, szarfę unikat, z 20 legendarnych runek, wierzchowca z eventu (o wiele lepszy, niż z is), eq+9, bardzo łatwy serwerek

najlepiej na początek sobie pobić minibossy z m1, są mniej obstawiane, niż best kapitan, a drop też dobry, potem zrobić eq i metki 45 (szkaty eventowe + zmianki)

tenor.gif

Opublikowano

Witajcie. 
Proszę kogoś o kontakt bo wracam do Metina po przerwie i może dołączyłbym do jakiejś ekipy :)
Jeśli ktoś zainteresowany to proszę pisać :.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Kto chce do gildi w jinnio pisac na mpc nick lub w grze ( taki nick jak tu ) mam ts , gildia dopiero powstaje

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...