Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc Szaman jest bardzo dobry jak zresztą każda postać :) . Bij level i przy okazji metiny , potem czym wyższy lev tym lepszy drop . Ceny nie są zawyżone . Za 200 zmianek dostaniesz 10kk mi teraz z metków wypada po 25 zmianek-1 metin . Więc chwila momento i mam 10kk :D . Napisz do mnie na PW mam na sprzedaż całe eq podstawowe aż po stalkę i bambusa jakoś się dogadamy . PS. Chyba muszę przejść do Jinno ,bo widzę ,że gra Was tam od groma :D

Podoba mi się to ,ze mozna zarobic swietnie na kazdym levelu i na kazdej z klas postaci.. serweer jest cały czas dopieszczany ,poprawiany , są eventy , pełno polaków i ponad 2k ludzi online. Robimy jakas konkretna gildie w Chunjo ?

Ja to bym zrobil w jinno z racji takiej ze mam 2 buffy w tym krolestwie i siostra z dziewcxyna ze mna tam graja :)
A macie ochotę na jakiś skype , ts czy coś ? :D Chętnie się przeniosę wtedy do Niebieskich .

Jasne. Na pw napisze Ci tsa :)

Ktoś wie co zaradzić? :<

Miales problem z internetem, firewall blokuje lub serwer byl wylaczony na chwile :)

Firewall mam wyłączony, problemów z internetem nie mam patchuje jak na serwerze jest ponad tysiąc osób staram się patchować 3 dzień. Kumpel ma to samo co ja

A próbowałeś napisać do nich na supporcie czy coś? :)

Zrobiłem temat na forum, odpowiedź uzyskałem dosyć szybko kazali rozpakować na nowo a jak nie pomoże to pobrać na nowo, oba zabiegi nie zadziałały napisałem o tym ale odpowiedzi brak :>

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy polak który sie zastanawia bądz chce zaczac gre to zapraszam do kierowania się priv pod: WalkerSss  oraz DajMiZYC.

Oferuj wsparcie wskazówkami, wykuje eq, ogarnę jakiegoś fmsa i pomogę na starcie. gl.

Zgadza się kolega mi pomógł na starcik :)

Opublikowano

troche lipa ze bufy po 35tys sekund smokiem sie nie opłaca cos mi sie wydaje. Piszcie do mnie coś ogarniemy i będzie się pykało przyjemniej. pw Czarnuch

Opublikowano

Czy Na serwerze potrzebny jest buff?

Jak wygląda sprawa robienia eq, ciężko?

Trzeba poświęcać masę czasu żeby wbić np skille p?

Trzeba robić dropa? Czy stać na po kilka h na 35,55/61 itp ?

Broń na 75 lvl jest coś warta czy łatwo dostępna?

Opublikowano

Kolego wyżej gram na serwie od wczoraj i powiem Ci co zdążyłem zauważyć moim okiem

1. eq- takie itemy jak zbroja, hełm, tarcza ulepszasz bodziami, których masz multum z dropu metinów a ulepki na +8 i +9 to małż x2 [których mam obecnie z metinów 350+ szt] i yang. 

2. itemy typu stalka +9 byle jakie bony, kd+4 [kd+4 max] kupisz za 150kk 

3.truta widziałem sr 49-52 cena około 2kkk-2,3kkk

4.jeżeli chodzi o stanie na poszczególnych lvl więc tak- resp metinów jest ogromny [ metin na metinie na każdej mapie ] więc dropisz zmianki. polecam bić metina 45 cienia bo z nich lecą zmianki 10 szt z każdego metina. cena 200 zmianek - 7-8kk

oczywiscie np z metkow w red 90 lvl leci 25 zmianek

lub metki 55 tez leci po 10 zmianek ale zauważyłem że cześciej leci kamień duchowy

dodatkowo możesz sprzedawać kdki +0,,2,3,4 u handlarzy

+0 100k

+1 250k

+2 500k

+3 750k

+4 2,5kk { polecam sprzedawać na rynku } po 7-8kk

co do skili - ze szkat ucznia dostaje np na 60 lvl 20 rad 20 egzo

oczywiscie ze szkat na 40,50 też dostajesz ale chyba mniejsza liczbe

dodatkowy z metinow leca skrzynie z ktorych leci egzo, rada

także 1 skill na G mysle okolo 5,6h 

Opublikowano

Kolego wyżej gram na serwie od wczoraj i powiem Ci co zdążyłem zauważyć moim okiem

1. eq- takie itemy jak zbroja, hełm, tarcza ulepszasz bodziami, których masz multum z dropu metinów a ulepki na +8 i +9 to małż x2 [których mam obecnie z metinów 350+ szt] i yang.

2. itemy typu stalka +9 byle jakie bony, kd+4 [kd+4 max] kupisz za 150kk

3.truta widziałem sr 49-52 cena około 2kkk-2,3kkk

4.jeżeli chodzi o stanie na poszczególnych lvl więc tak- resp metinów jest ogromny [ metin na metinie na każdej mapie ] więc dropisz zmianki. polecam bić metina 45 cienia bo z nich lecą zmianki 10 szt z każdego metina. cena 200 zmianek - 7-8kk

oczywiscie np z metkow w red 90 lvl leci 25 zmianek

lub metki 55 tez leci po 10 zmianek ale zauważyłem że cześciej leci kamień duchowy

dodatkowo możesz sprzedawać kdki +0,,2,3,4 u handlarzy

+0 100k

+1 250k

+2 500k

+3 750k

+4 2,5kk { polecam sprzedawać na rynku } po 7-8kk

co do skili - ze szkat ucznia dostaje np na 60 lvl 20 rad 20 egzo

oczywiscie ze szkat na 40,50 też dostajesz ale chyba mniejsza liczbe

dodatkowy z metinow leca skrzynie z ktorych leci egzo, rada

także 1 skill na G mysle okolo 5,6h

A jak z buffem? Chciałbym grać likanem i nie wiem czy robić drugie konto

Opublikowano

powiem Ci tak u handlarki masz potki na 10 min 200 defa wiec..

nie wiem na prawde sam mam dopiero 61 lvl ninja i 600 defa mi wystarcza do zbijania metkow xD

dodatkowo masz odpaly typu obrone ataki itd

tutaj Ci nie pomoge bo sam swiezy jestem i skupiony na razie na dropieniu

tak przy okazji zapraszam do nowo postalej w jinio gildii " Terror " :D

pisac w grze na nick Visa 

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, dziś coś poklikam wilczkiem,także jak ktoś gra to pisać

PS. Czy zakładać konto na tym MEGA.co.nz aby pobrać klienta do końca ? zatrzymało mi się na 60% a z drugiego linku, nie wiem jak pobrać, pomocy, dam sporo lików za pomoc

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, dziś coś poklikam wilczkiem,także jak ktoś gra to pisać

PS. Czy zakładać konto na tym MEGA.co.nz aby pobrać klienta do końca ? zatrzymało mi się na 60% a z drugiego linku, nie wiem jak pobrać, pomocy, dam sporo lików za pomoc

Na mega zrobili takie coś jak limit, by móc ściągać dalej musisz zalogować się na konto mega jeśli masz. Chyba, że wolisz ściągnąć z innego hostu niż mega.co.nz

Czy Na serwerze potrzebny jest buff?

Jak wygląda sprawa robienia eq, ciężko?

Trzeba poświęcać masę czasu żeby wbić np skille p?

Trzeba robić dropa? Czy stać na po kilka h na 35,55/61 itp ?

Broń na 75 lvl jest coś warta czy łatwo dostępna?

Wymagany jest buff, jesli chodzi o exp na mapach wyżej tj 75. Polecam zrobić smoka i leczenie, ponieważ buffy na p trwaja po ok 65k sek.

Eq nie jest ciężko zrobić z tego względu, że na wszystkim idzie tak na prawdę zarobić :)

To już zależy od Ciebie. Możesz lecieć z lev albo zatrzymać się na poszczególnych lev, bo jak wskomniałem zarobić idzie na wszystkim, więc wbić skilli na p to najmniejszy problem

Drop to już wedle uznania

Bronie na 75 są coś warte, ale to zależy jeszcze jaka. Np takie bronie 75 ze śr 50+ zawsze będą sporo warte

Opublikowano

Byłby ktoś tak miły i wrzucił mi spatchowany client? mam problem z patcherem ale wiem jak go ominac, potrzebuje tylko spatchowany client

Opublikowano

1 ch tylko działa? na inne się zalogować nie mogę ;/

Hej

Mam ten sam problem. Zawsze loguj na te ch które Cie połączy a następnie sobie zmień kanał jaki chcesz będąc zalogowanym

Opublikowano

Byłby ktoś tak miły i wrzucił mi spatchowany client? mam problem z patcherem ale wiem jak go ominac, potrzebuje tylko spatchowany client

To nic Ci nie pomoże z tego względu, że metka odpalasz tylko przez patchera, więc nawet jak będziesz miał dobrego clienta a patcher Ci nie będzie działał to nie uruchomisz gry ;/

Opublikowano

Jakby ktoś się odważy podesłać panu klienta to uważajcie na zapisane loginy w cliencie :) 

Opublikowano

Jakby ktoś się odważy podesłać panu klienta to uważajcie na zapisane loginy w cliencie :)

Jak cudownie że każdy mysli ze kazda osoba na mpc to scamer :)

To nic Ci nie pomoże z tego względu, że metka odpalasz tylko przez patchera, więc nawet jak będziesz miał dobrego clienta a patcher Ci nie będzie działał to nie uruchomisz gry ;/

A właśnie, że pomoże możesz zmienić rozszerzenie pliku rbclient na .exe i odpala ci sie client :) Tylko potrzebuje spatchowany client zaraz podeśle screen

Jeden screen z tego jaki mam problem:

Drugi screen tego, że jednak udało mi się odpalic client na niespatchowanym cliencie 

I Błąd podczas łączenia sie z serwerem 

A plik jakiemu zmieniłem rozszerzenie to ten zaznaczony  

Dalem screeny całego pulpitu dlatego, żeby nikt nie posądzał mnie o wyłączenie internetu :) Pozdrawiam community mpc

Opublikowano

A właśnie, że pomoże możesz zmienić rozszerzenie pliku rbclient na .exe i odpala ci sie client :) Tylko potrzebuje spatchowany client zaraz podeśle screen

Drugi screen tego, że jednak udało mi się odpalic client na niespatchowanym cliencie

Dalem screeny całego pulpitu dlatego, żeby nikt nie posądzał mnie o wyłączenie internetu :) Pozdrawiam community mpc

W takim wypadku wystarvza Ci same rooty, locale i wlaczysz clienta.

Blad laczenia wystepuje czesto. Trzeba probowac na wszystkie ch co jakis czas.

Jesli to nie pomoze zgram Ci clienta swojego tj folder pack, bo w zupelnosci Ci wystarczy :)

Opublikowano

W takim wypadku wystarvza Ci same rooty, locale i wlaczysz clienta.

Blad laczenia wystepuje czesto. Trzeba probowac na wszystkie ch co jakis czas.

Jesli to nie pomoze zgram Ci clienta swojego tj folder pack, bo w zupelnosci Ci wystarczy :)

poprosze o to bo blad polaczenia wystepuje przez to ze nie mam spatchowanego clienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...