Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny serwer polecam administracja pomocna. Również często są eventy , najlepsze były podczas euro 2016 ;). Jak piłeczki dropiły a jak niemcy przegrali to nie dropiły XDDDD

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość krzywy231
Opublikowano

Nie mogę połączyć się od wczoraj. Jakiś pomysł?

Opublikowano

Jak się można skontaktować z administracją?Mam na myśli to czy można w grze napisać, czy koniecznie na ts?

Opublikowano

Nie mogę połączyć się od wczoraj. Jakiś pomysł?

Mam tak samo błąd podczas łączenia się z serwerem :/

Zmiana jezyka i probuj z kazdym ch :)

Jak się można skontaktować z administracją?Mam na myśli to czy można w grze napisać, czy koniecznie na ts?

W grze, forum :)

Opublikowano

Podoba mi się to ,ze mozna zarobic swietnie na kazdym levelu i na kazdej z klas postaci.. serweer jest cały czas dopieszczany ,poprawiany , są eventy , pełno polaków i ponad 2k ludzi online. Robimy jakas konkretna gildie w Chunjo ?

Opublikowano

Podoba mi się to ,ze mozna zarobic swietnie na kazdym levelu i na kazdej z klas postaci.. serweer jest cały czas dopieszczany ,poprawiany , są eventy , pełno polaków i ponad 2k ludzi online. Robimy jakas konkretna gildie w Chunjo ?

Ja to bym zrobil w jinno z racji takiej ze mam 2 buffy w tym krolestwie i siostra z dziewcxyna ze mna tam graja :)

Opublikowano

Rozpocząłem grę na serwerze przed chwilą szamanem w jinno :) Czy smok tutaj będzie dobrym wyborem? :P Jak z cenami i czy misje trzeba wykonywać 

Opublikowano

A więc Szaman jest bardzo dobry jak zresztą każda postać :) . Bij level i przy okazji metiny , potem czym wyższy lev tym lepszy drop . Ceny nie są zawyżone . Za 200 zmianek dostaniesz 10kk mi teraz z metków wypada po 25 zmianek-1 metin . Więc chwila momento i mam 10kk :D . Napisz do mnie na PW mam na sprzedaż całe eq podstawowe aż po stalkę i bambusa jakoś się dogadamy . PS. Chyba muszę przejść do Jinno ,bo widzę ,że gra Was tam od groma :D

Ja to bym zrobil w jinno z racji takiej ze mam 2 buffy w tym krolestwie i siostra z dziewcxyna ze mna tam graja :)

A macie ochotę na jakiś skype , ts czy coś ?:D Chętnie się przeniosę wtedy do Niebieskich .

Opublikowano

Jak tu vote działa ? bo robię to a i tak nic nie dostaje ;D 

A wiec logujesz sie na stronie na swoje konto, nastepnie wchodzisz w zkladke votecoins. Tam masz 2 zakladki do wybrania obie sa do glosowania. Klikasz na gorna TOP-PSERVER (kolejnosc nie ma znaczenia) i otworzy Ci sie strona do glosowania tam klikasz ze nie jestes robotem i kilkasz vote now i Ci przekieruje liste serwerow. Zamykasz ta strone i na stronie rubinum powinienes miec zakladke JETZT ZOTEN klikasz na nia i powinien Ci sie pojawic napis na zielono to znaczy ze dobrze zaglosowales i znowu CI sie pojawia 2 zakladki klikasz to 2 i robisz tak samo jak powyzej.

Opublikowano

Jak tu vote działa ? bo robię to a i tak nic nie dostaje ;D 

A wiec logujesz sie na stronie na swoje konto, nastepnie wchodzisz w zkladke votecoins. Tam masz 2 zakladki do wybrania obie sa do glosowania. Klikasz na gorna TOP-PSERVER (kolejnosc nie ma znaczenia) i otworzy Ci sie strona do glosowania tam klikasz ze nie jestes robotem i kilkasz vote now i Ci przekieruje liste serwerow. Zamykasz ta strone i na stronie rubinum powinienes miec zakladke JETZT ZOTEN klikasz na nia i powinien Ci sie pojawic napis na zielono to znaczy ze dobrze zaglosowales i znowu CI sie pojawia 2 zakladki klikasz to 2 i robisz tak samo jak powyzej.

Nawet nie trzeba robić tej weryfikacji w tym osobnym oknie... Wystarczy kliknąć jetzt voten i Ich bin fertig mich i monety powinny zostać przyznane.

Opublikowano

zeby wstawic item do bs-a musi on posiadac 5 bonow. 

vote coinsy odbierasz w grze ale pierw musisz powiazac konto z postacia na stronie

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

A więc Szaman jest bardzo dobry jak zresztą każda postać :) . Bij level i przy okazji metiny , potem czym wyższy lev tym lepszy drop . Ceny nie są zawyżone . Za 200 zmianek dostaniesz 10kk mi teraz z metków wypada po 25 zmianek-1 metin . Więc chwila momento i mam 10kk :D . Napisz do mnie na PW mam na sprzedaż całe eq podstawowe aż po stalkę i bambusa jakoś się dogadamy . PS. Chyba muszę przejść do Jinno ,bo widzę ,że gra Was tam od groma :D

A macie ochotę na jakiś skype , ts czy coś ?:D Chętnie się przeniosę wtedy do Niebieskich .

Jasne. Na pw napisze Ci tsa :)

Ktoś wie co zaradzić? :<

Miales problem z internetem, firewall blokuje lub serwer byl wylaczony na chwile :)

Opublikowano

A macie ochotę na jakiś skype , ts czy coś ? :D Chętnie się przeniosę wtedy do Niebieskich .

Miales problem z internetem, firewall blokuje lub serwer byl wylaczony na chwile :)

Firewall mam wyłączony, problemów z internetem nie mam patchuje jak na serwerze jest ponad tysiąc osób staram się patchować 3 dzień. Kumpel ma to samo co ja

Opublikowano

Jinno - Chovska, zapraszam do kontaktu :) 

Lajkuję za pomoc,

pomagam,

rozmawiam,

rozwiązuję problemy... :)

securid.jpg 70lvl SecurID mental - OFF. ( PL )

Zbieram PLUSY, a także daję...

Opublikowano

Każdy polak który sie zastanawia bądz chce zaczac gre to zapraszam do kierowania się priv pod: WalkerSss  oraz DajMiZYC.

Oferuj wsparcie wskazówkami, wykuje eq, ogarnę jakiegoś fmsa i pomogę na starcie. gl.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

A macie ochotę na jakiś skype , ts czy coś ? :D Chętnie się przeniosę wtedy do Niebieskich .

Firewall mam wyłączony, problemów z internetem nie mam patchuje jak na serwerze jest ponad tysiąc osób staram się patchować 3 dzień. Kumpel ma to samo co ja

A próbowałeś napisać do nich na supporcie czy coś? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...