Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POwiem tak.... w c**j farmy :D I trzeba się na to nastawiać :P Nie czaję kilku rzeczy jak do tej pory , i prawdę mówiąc dziwi mnie kilka spraw - jak naprzyklad padanie jak debil mając 80 lvl ostrze, strachy i zbroje na P , truciaka , stalki nieb eq . A padam na biciu metków idąc na Azraela.... Wpkiem. Body już pomijam bo za mało defa... I nie wiem co ja tu powinienem zrobić kappa. 

Samo ulepszanie też potrafi wkurwiać :P Ale serwer jest kozak i te wszystkie polskie gówna mogą się kryć. 

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POwiem tak.... w c**j farmy :D I trzeba się na to nastawiać :P Nie czaję kilku rzeczy jak do tej pory , i prawdę mówiąc dziwi mnie kilka spraw - jak naprzyklad padanie jak debil mając 80 lvl ostrze, strachy i zbroje na P , truciaka , stalki nieb eq . A padam na biciu metków idąc na Azraela.... Wpkiem. Body już pomijam bo za mało defa... I nie wiem co ja tu powinienem zrobić kappa. 

Samo ulepszanie też potrafi wkurwiać :P Ale serwer jest kozak i te wszystkie polskie gówna mogą się kryć. 

Buff, naszyjnik kryształu duszy i tytanka. Ja bodym mam 900 defa i  z tymi itemkami oraz z buffem nie mam najmniejszych problemów np z Azraelem :)

Opublikowano

Dopiero zaczynam i szukam ludzi z ktorymi mozna pograc

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Buff, naszyjnik kryształu duszy i tytanka. Ja bodym mam 900 defa i  z tymi itemkami oraz z buffem nie mam najmniejszych problemów np z Azraelem :)

Buffa mam na 3 x P ;P  i do tego WP Sura też 3 razy P ( ostrze, strach i zbrojka ) . Ale spoko, ogarnę :) Dzięki za rade :P Lata nie grało się na serwie zbliżonym do globala więc trzeba sobie przypomnieć co nie co :D 

Opublikowano

Buffa mam na 3 x P ;P  i do tego WP Sura też 3 razy P ( ostrze, strach i zbrojka ) . Ale spoko, ogarnę :) Dzięki za rade :P Lata nie grało się na serwie zbliżonym do globala więc trzeba sobie przypomnieć co nie co :D

Może Ci też alchemii brakować, ona daje dużego kopa jeśli masz legendarną ;)

cześć.

Opublikowano

Dobra powtórzę się: są jakieś polskie gildie w jinno z ludźmi minimum 18+?!

Jak ktoś chce pograć/pogadać pw, ale minimum 18+,ts3 z mikro i ogarnięty(jak oglądasz rafatusa czy innego rafonixa to elo)

Opublikowano

Jak ktoś chce pograć/pogadać pw, ale minimum 18+,ts3 z mikro i ogarnięty(jak oglądasz rafatusa czy innego rafonixa to elo)

Z checia wroce i zagram z Toba xD

Opublikowano

to czemu mi błędy sypie? Kappa..

Bo może nie masz jakiś sterowników zaktualizowanych.

Z checia wroce i zagram z Toba xD

Ja już coś tam gram, ale jak spełniasz te wymagania co pisałem :D to pisz pw jakoś się zgadamy.

Opublikowano

Z*******y serwer, powróciłem po baaaaaaardzo długiej przerwie i nie wiem czy to przez przerwe czy ten serwer tak mnie jara xD 

polecam kazdemu, farma jest czyli grac sie da i wszystko idzie lajtowo solo osiagnac

VsxuB58.png

Opublikowano

Wbijam na serwer, opłaca się jeszcze zaczynać? Kim lepiej zacząć bodziak czy wp? Co działać na początku, aby się dorobić?
Jinno?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego nie odpala mi się ten metek? Ściągnąłem patcha, zrobiło się co miało się zrobić, i gdy klikam start game, to nic się nie dzieje.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego nie odpala mi się ten metek? Ściągnąłem patcha, zrobiło się co miało się zrobić, i gdy klikam start game, to nic się nie dzieje.

Odpal przez rubinium_nopatcher_exe.

A co do serwera- 4 kanały są BUSY, sklepów masa. Na niskim LvL można nawet nienajgorzej sobie zarobić dropią KD+0/4 (u handlary kosztują od 0 do 4: 100k, 250k, 500k, 750k, 5kk za +4), aury i czarowane a w m2 i innych mapach metek na metku. Pewnie nie kupi się za to cudów ale można przeżyć na serwerze na sam start, obecnie po jakichś 3h gry mam 300kk i mógłbym sobie pozwolić na zakup słabszej truty, stalki 9 itp itd. Najgorzej chyba jest z perłami no ale cóż :P

Opublikowano

Odpal przez rubinium_nopatcher_exe.

A co do serwera- 4 kanały są BUSY, sklepów masa. Na niskim LvL można nawet nienajgorzej sobie zarobić dropią KD+0/4 (u handlary kosztują od 0 do 4: 100k, 250k, 500k, 750k, 5kk za +4), aury i czarowane a w m2 i innych mapach metek na metku. Pewnie nie kupi się za to cudów ale można przeżyć na serwerze na sam start, obecnie po jakichś 3h gry mam 300kk i mógłbym sobie pozwolić na zakup słabszej truty, stalki 9 itp itd. Najgorzej chyba jest z perłami no ale cóż :P

Odpalam przez nopatcher, i również nic się nie dzieje...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

No w takim razie niezbyt jestem w stanie Ci pomoc, moze pobierz od nowa giereczke

edit kurde tak mi sie przzypomnialo na kibelku- i z tego co pamietam ich klient sie nie odpala jak wykryje cos nieodpowiedniego odpalonego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...