Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiś miniporadnik dla nowego? 

gdzie zarobić jakieś hajsy, gdzie się opłaca dropić itp etc

Gram Likanem. 

Jeżeli sposób zarobku sie nie zmienił(grałem tu przed wakacjami)

To od 0 najlepiej zrobić buffa dobić 35lv i iść na metki do doliny i farmić zmianki. Przy okazji bd miał ku i szkaty z których lecą egzo/rady i tam siedzieć do momentu aż nie wbijesz skili na p. Możesz wbić w eq % na yangi to przy okazji wpadnie Ci troche yang.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Lagi sa tylko na ch1 w godzinach 16-22 później jest już spokojnie. Zarabiać można obecnie bardzo dobrze na zmiankach/ku eventach. Maszyna będzie zmieniana w najbliższych kilku dniach.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z lepszych serverów, tylko muszą ogarnąć błąd podczas logowania, mocniejsze maszyny czy coś, w PL takiego nie znajdziecie :D

6a988de14ac30.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko było dobrze dopóki polska cebula nie dowiedziała się o nim.

Potwierdzam.

Polacy to zakała takich serwów, Widzą 20 metków, a i tak do twojego biegną.

Potrafią 4 minuty kraść 2 minutowy drop (do tego trzeba mieć nasrane w bani.)

Najlepsze nie znają żadnych języków obcych myśląc, że polski jest ogólnoświatowy :D

itd.

Opublikowano

Witam. Mam takie problemy mianowicie wszystko mi dziala ale na dolinie mam czarny ekran. A drugi to taki ze za kazdym razem gdy odpalam to musze przez patchera i mi sie pobiera tak w h*j

Opublikowano

Co jest nie tak z tym serwerem? Raz loguje tylko na BUSY, raz wgl nie chce zalogować po dziesiątkach prób...

Nawet do strony sie zalogować nie można...

ogolnie jest problem z logowaniem z polskiego IP, najlepiej logować się na ch2 i w grze zmienić channel, jak masz błąd to próbuj co 5 min na ch2

Opublikowano

Co jest nie tak z tym serwerem? Raz loguje tylko na BUSY, raz wgl nie chce zalogować po dziesiątkach prób...

ogolnie jest problem z logowaniem z polskiego IP, najlepiej logować się na ch2 i w grze zmienić channel, jak masz błąd to próbuj co 5 min na ch2

A zalogowac na stronie sie mozesz? Po kliknieciu login zostaje dalej pole do wpisania passow, nie moge glosowac za coinsy ani nic za nie kupic...

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

A zalogowac na stronie sie mozesz? Po kliknieciu login zostaje dalej pole do wpisania passow, nie moge glosowac za coinsy ani nic za nie kupic...

Z logowaniem do gry mam ten sam problem, natomiast na stronę zawsze działa bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...