Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że znowu znaczący wzrost liczby graczy - 1700 online.

Powie mi ktoś co się stało ze wszystkimi bodziami i podręcznikami kowala? Wszedłem po dłuższej przerwie i nie mam ich w eq... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem tam wczoraj grę Likanem, ale chyba dzisiaj przeniosę się na starego, poczciwego WP'ka  :)

Mam jeszcze kilka pytań:

1. Jest zmianka skilli?

2. Jak mogę zarobić na 30-50lvl?

3. Tylko u mnie jest zbugowana dolina orków? Tepam się tam i mam czarny ekran, wracam pierścieniem do m1 i jest dobrze.

4. Jest sens robienia buffki? Czy dam bez niej radę solo WP w expie?

5. Ile czasu będę wbijał 52lv? Dam radę tepnąć pierścionkiem małżonkę na mapy z ograniczeniem lvl?

Opublikowano

Zacząłem tam wczoraj grę Likanem, ale chyba dzisiaj przeniosę się na starego, poczciwego WP'ka  :)

Mam jeszcze kilka pytań:

1. Jest zmianka skilli?

2. Jak mogę zarobić na 30-50lvl?

3. Tylko u mnie jest zbugowana dolina orków? Tepam się tam i mam czarny ekran, wracam pierścieniem do m1 i jest dobrze.

4. Jest sens robienia buffki? Czy dam bez niej radę solo WP w expie?

5. Ile czasu będę wbijał 52lv? Dam radę tepnąć pierścionkiem małżonkę na mapy z ograniczeniem lvl?

1. Jezeli chodzi o zmiane typu wp na bm'a, to nie.

2. zmianki, pełno metinow na dolinie, ew. sohan.

3. ja nie mam problemu, moze spatchuj clienta jeszcze raz.

4. Tak, buffka Ci sie przyda chociazby do groty, wiec moze 75 jest sens wbic. ( bo jak padniesz, to musisz sobie buffac jakos, a wracac do miasta i potem do groty znow, to bez sensu"

5. pare minut wbijesz 52 jak masz eq. Nie, wyrzuci Ci postac do miasta.

Ew. Pisz na nick ProEx. Jak bede, to odpowiem.

Opublikowano

Ja gram i serwer jest naprawdę dobry  ;)

Gram w Jinno i spotkałem już sporo Polaków.

Opublikowano

Ile ludzi średnio gra? Jak z eq/koniem?

Wieczorami jest nawet 3,5-3,8k online. Ostatnio problemy z logowaniem na ch1 są bo jest FULL.

Z tego co pamiętam to na start dostajesz militara. Eq to nie jest problem, trzeba tylko posiedzieć na metkach i zmianki dropic.

Opublikowano

Wy też macie błąd "Nie można się zarejestrować z nieznanych powodów. CHECK" ???

Edit:

Już wiem o co chodzi. Mam bana na IP xD

To najbardziej zabugowany serwer jaki widziałem, wczoraj logując się na mojego buffa (korzystałem z opcji zapisywania passów w cliencie, więc nie musiałem nawet nic wpisywać), przez błąd bazy czy coś w tym stylu zalogowałem się na Sure WP "sYnatiix" który jest top1 postacią w grze. Nie potrafię tego wyjaśnić, ale logując się na mojego buffa, wybierając channel który jest "FULL" zamiast łączyć mnie z buffem łączyło mnie z... randomowymi kontami innych ludzi (?!) Dzisiaj wchodze do gry i mam bana na IP. WTF?!

Opublikowano

Zugriff verweigert

TO MI WYSKAKUJE PODCZAS ŁĄCZENIA SIĘ NA SERWER

HELP ME xD

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...