Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dt tez spoko zarobek bo 15 min a szkata 15kk a jak ktos ogarnia nieb smierc to kolejna szkata

Ja w sumie dt nie robiłem. Te szkaty naprawdę schodzą po 15? A śmierci po ile?

@danio1954 Do groty na 100% bedzie ci potrzebny. Na mapy 95 w sumie też. O dungach nie mówię... np takiego azraela bez buffa nie ma szans.

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Dt tez spoko zarobek bo 15 min a szkata 15kk a jak ktos ogarnia nieb smierc to kolejna szkata

Ja w sumie dt nie robiłem. Te szkaty naprawdę schodzą po 15? A śmierci po ile?

@danio1954 Do groty na 100% bedzie ci potrzebny. Na mapy 95 w sumie też. O dungach nie mówię... np takiego azraela bez buffa nie ma szans.

śmierci nie wiem, bo nie daje rady, trzeba na sklepikach zobaczyć, ale ripera po 15-18 kk w pare h schodzą

Opublikowano

Możliwe, nie sprawdzałem npcków na mapie 90 :P

@Sky

Z ciekawości przeleciałem wszystkich npc na mapie 90 i nigdzie nie da się wytworzyć pasu na moby, z wyjątkiem tego na 103lvl.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Gdzie mogę ogarnąć pełną prezentacje tego serwera żeby dowiedzieć się jak najwięcej bo nie mogę się zdecydować :D Ps. po anglielsku izi ale jak ktoś ma tylko po niemiecku to też nie pogardzę zawsze można się dowiedzieć czegoś z obrazków :>

@ps2 czy liczba osób spada czy jest stabilnie

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

@Wreav

Licznik się nie zepsuł, liczba rzeczywiście spadła, ale to z powodu błędów z logowaniem. Dzisiaj byłą przerwa i już to naprawili.

@outblast

Ja gram osobiście w jinnio, nick Slaine.

@KJBK

Najwięcej polaków gra w Jinnio. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Serwer miał swoje trudne momenty ale teraz znów jest co raz lepszy i dzięki temu co raz więcej graczy na nim gra. Nie zawitam, bo gram na Cyperii ale serwer jest pewny i godny polecenia :)

Opublikowano

A pobiorę to coś zobaczymy co z tego wyjdzie ;). Bynajmniej serwer bardziej mnie przekonuje niż aktualne na Polskim rynku.

Edit. @Ventos a da rade wyczyścić spalone kd z itemkow ? Jeśli tak to jakim przedmiotem i skąd go można wytrzasnąć :)?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Droga Spolecznosc,

ze względu na ustawowy Wakacje Wniebowzięcie

w Rumunii, obecnie istnieje Inwazja potworów w różnych dziedzinach.

Wszyscy gracze, aż do poziomu 64 mogą wchodzić do Dolina Seungryong od godziny 20.

Wszyscy gracze między poziomem 65-89 proszę od godziny 20 Góra Sohan.

I wszyscy gracze od poziomu 90 mogą bawić się w Przylądku Smoczego Ognia.

Niniejszym wszystkich graczy przestrzegamy sie trzymać tych ograniczeń poziomu.

Kto nie przestrzega tych zasad i mniejszym coś zniszczy musi ponieść konsekwencje.

Ponadto, będzie od godziny 18 do 20 drop świąteczne skrzynie

od wszystkich Bossów i kamieni

g0Tef.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...