Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie co sadzicie o serwerze? Warto grac? Nie padnie w ciagu roku? 

Warto zaczynać serwer stał jak miał 50graczy :) a jaraj się nim zajmował i jak na razie wszystko idzie w dobrą stronę :>

Opublikowano

Serwer jest najlepszy na jakim grałem bez żadnego koloryzowania :) . W isie prawie nic nie ma a wszystkie dostępne  pety ,wierzchowce ,kostiumy są do zdobycia aktualnie tylko i wyłącznie z eventów <3  Liczba graczy zdecydowanie zadowala a zadymy wiszą w powietrzu :3 

Opublikowano

Pobieram ale kilka pytan:

1. Jak z cheatami/cheaterami?

2. Jak z koniem?

3. Body da rade?

4. Duzo ozdob na serwerze? ( slaby pc)

btw. slaby hosting na stronce...

Opublikowano

­Dziś może być nie co utrudniony kontakt ze mną w grze ponieważ mam do naprawy pewien błąd.

2. Jak z koniem?

3. Body da rade?

4. Duzo ozdob na serwerze ( slaby pc)

Sprawdziłem hosta i normalnie pobiera bez jakichś strat prędkości, ale na pewno dodam jeszcze kilka.

Co do reszty niech się gracze wypowiedzą

Opublikowano

2. Jak z koniem?

3. Body da rade?

1. Nie ma,a jak są to znikają po chwili po admin ich banuje.

2. Na każdy lvl(nawet na 1 i na bojowca) misja wygląda tak samo dajesz medal i musisz dojechadź do 3 punktów na mapie. 

3. A gdzie body nie da rady?:P

4. Ilość jak dla mnie jest idealna w obecnej chwili a 15-22 nawet za dużo.

Opublikowano

2. Jak z koniem?

3. Body da rade?

2. Na każdy lvl(nawet na 1 i na bojowca) misja wygląda tak samo dajesz medal i musisz dojechadź do 3 punktów na mapie. 

chodzilo mi czy m1 i eq + 7/-9 nie jest zawalone efektami animacjami itp

Opublikowano

2. Jak z koniem?

3. Body da rade?

chodzilo mi czy m1 i eq + 7/-9 nie jest zawalone efektami animacjami itp

Podstawa z PL'a 

Opublikowano

widzę, że ludzie chwalą ten serwer. Ile tam ludzi online średnio? Nie lepiej na PL grać jak to hard? xD

Taniej wyjdzie Cię granie tu? I w kwestii pieniędzy i nerwów? :D

@Edit i czasu ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

widzę, że ludzie chwalą ten serwer. Ile tam ludzi online średnio? Nie lepiej na PL grać jak to hard? xD

@Edit i czasu ;d

tak tylko, że PL nie zniknie ze sceny szybko, a ten serwer ile postoi? pół roku?

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

@Edit i czasu ;d

tak tylko, że PL nie zniknie ze sceny szybko, a ten serwer ile postoi? pół roku?

Stoi już 7mc, kretynizm niektórych użytkowników na tym forum przebija idiotyzm.

­

Opublikowano

@Edit i czasu ;d

Każdy prywatny serwer kiedyś padnie, już lepiej pograć na takim dopóki się trzyma niż tracić czas na pl'a.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

@Edit i czasu ;d

Każdy prywatny serwer kiedyś padnie, już lepiej pograć na takim dopóki się trzyma niż tracić czas na pl'a.

A to co, globalny myślicie że będzie stał wieczność? xD 

Opublikowano

Pan up dokładnie :)

Już są pustki. .została tylko elita która w isa webala tyle co zwykły Kowalski zarabia przez pół roku :)

Wasza sprawa, chcecie to idzie na Syf od GF ;)

Serwer kozak i non stop się rozrasta ^^

Opublikowano

@Edit i czasu ;d

Są serwery co stoją po 5 lat +  i nadal na nich gra duzo osób ^^ 

Skąd wiesz że z tym nie będzie co samo :D 

Opublikowano

Panisher to po prostu prymityw. Na tym serwerze gra się prawie jak za starych dobrych czasów. Nie mam zamiaru grać na plu gdzie truta+9 jest mniej warta niż na prywatnym serwerze Oo 

A 120lv , szarfy i ch uje muje dzikie węże mnie nie interesują ;)

Opublikowano

­Opłaca się tu jeszcze grać? Ile ludzi online (Chciałbym dostać wynik komendy od admina). Ciężko jest z kasą startując?

­graphic.png

Opublikowano

­Opłaca się tu jeszcze grać? Ile ludzi online (Chciałbym dostać wynik komendy od admina). Ciężko jest z kasą startując?

Nie korzystamy z żadnych komend a liczby online nie podajemy, bo jest ona dla nas. My analizujemy liczbę osób i robimy kroki w ewentualnym celu jej poprawy, wejdź do gry i sprawdź jak to się ma.

­

Opublikowano

Nie korzystamy z żadnych komend a liczby online nie podajemy, bo jest ona dla nas. My analizujemy liczbę osób i robimy kroki w ewentualnym celu jej poprawy, wejdź do gry i sprawdź jak to się ma.

­

No nieźle. Zdecydowanie zachęca to potencjalnych graczy do gry. Ludzi jest mało, dziś od godziny 16 do 17 na czacie ukazało się max 50 wypowiedzi. Tak przez całą godzinę. 

MsWr9Fv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...