Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer genialny. Zacząłem dzisiaj grę. Przypomina starego PL-a, ale z fajnymi dodatkami - przede wszystkim trafionymi. Zapraszam :)

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tłumyy są :)

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

­Moi drodzy moi drodzy halo 5 5 2 1 0 3 elo!

Z racji, że na serwer wchodzi was naprawdę co raz to więcej, a wiem że wielu z was zagląda w prezentacje na MPCforum, mam dla was mały prezencik!

Oto kody na 15 DARMOWYCH smoczych monet, które możecie wykorzystać na naszej stronie. Jak to zrobić?

Zaloguj się na konto, następnie wybierz opcję Moje Konto, następnie opcja Zrealizuj Kupon.

Wypełnij wszystkie pola i ciesz się darmowymi SM!

Kody:

TYS-B07-S8X-WGH-0CN-LN3

GPQ-HZB-QPB-LJC-FMB-DH8

DSV-QZC-S9Q-EVE-NB4-OT3

HEK-AAS-WCT-ST3-EUB-GYX

MXK-F9S-NWB-WPY-87C-TIN

Bądźcie szybcy, bo kody są jednorazowe!

#edit

w niespełna 30 sekund zero kodów, ale spoko jeszcze kilka załatwię aby tu wstawić :)

Opublikowano
Przerwa, która odbyła się dziś wprowadziła:

- Poprawki w misji biologa - certy
- Obejrzany sklep będzie podświetlał się na kolor buraka - 1339714640657911471468.png
- Ulepszacze są podpisane na zielono [Zdjęcie w spoilerze]

7587914640657911471468.jpeg

- Przepustki są podpisane na niebiesko [Zdjęcie w spoilerze]

1701014640657911471468.jpeg

- Do handlarki dodano Zwoje Powrotu x5 za 50k
- Lekko zmieniono szanse - itemy w łowieniu, zobaczymy jak to się sprawdzi - kontakt w razie ale
- Zmieniono nazwę oraz ikonkę przepustki na Ciemne Lochy [Zdjęcie w spoilerze]

1701014640657911471468.jpeg

To tak z wczoraj, dziś w nocy [w sumie jutro] też będzie nie co zmian, m.in związanych z polowaniami - wymagany poziom będzie podświetlony na czerwono aby nie mylić z bugiem.

­

Opublikowano

Wbiję, to pewne. Będzie co robić w wolnym czasie choć już czuje, że łatwo nie będzie! :D

Chyba wart polecenia, prezentacja przeczytana a na serwer już niedługo wbijam :)

Opublikowano

Wbiję, to pewne. Będzie co robić w wolnym czasie choć już czuje, że łatwo nie będzie! :D

Chyba wart polecenia, prezentacja przeczytana a na serwer już niedługo wbijam :)

Życzę miłej gry

­

Opublikowano

­jak dla mnie server za trudny najwieksze minusy brak butow wiatru  brak konia na start (1lv)  brak szkaty serverowej  i  ciezko o pelerynki w sensie 5 pelek z metka ? ;f i to nie zawsze dropnie ... no ale zycze powodzenia masz swoja fantazje i ja realizujesz szacun za to dla ciebie :) ! powodzonka ;)

ps :D za bardzo zabezpieczony server xDD  tylko wh sie da miec xD a dmg prawie nic nie daje po za tym ze nie odpychasz mobkow tylko a brak mober hacka to lipa :( ze sh bym pogral :D ale  szacun za zabezpieczenia :D !! :)

Opublikowano

­jak dla mnie server za trudny najwieksze minusy brak butow wiatru  brak konia na start (1lv)  brak szkaty serverowej  i  ciezko o pelerynki w sensie 5 pelek z metka ? ;f i to nie zawsze dropnie ... no ale zycze powodzenia masz swoja fantazje i ja realizujesz szacun za to dla ciebie :) ! powodzonka ;)

ps :D za bardzo zabezpieczony server xDD  tylko wh sie da miec xD a dmg prawie nic nie daje po za tym ze nie odpychasz mobkow tylko a brak mober hacka to lipa :( ze sh bym pogral :D ale  szacun za zabezpieczenia :D !! :)

Dzięki za dobre słowo, no jak ja to mówię wszystko można mieć tylko na krótki okres czasu.

Od 00:00 do jutra 00:00 Event Karty Okey

https://www.youtube.com/watch?v=kbZz_HljXb4

­

Opublikowano

Miałem nie grać, zwlekałem od startu ale, że jestem miłośnikiem hardów to i się skusiłem... Co tu napisać, nasuwa się wiele rzeczy no ale serwer jest naprawdę dobry. Aktywność ludzi jako tako widać, chat nawet troszku żyje, handel jest.. Jeśli reklama przyniesie efekty to spodziewam się zayebistego pierdolnięcia!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Skąd ludzie dropia pelerynki? Bo na sklepach po 200 wystawione a ja nawet 20 w eq nie mam.

Z metków od m2 w górę :) Dropi czasem po 5 sztuk

Opublikowano

Przepraszam za drobne problemy z patcherem, zaraz go okiełznam i wszystko będzie git.­

tylko 2h uploadu

pozdrawiam skurwysynów rozsyłających gówno z intrologin, zaraz tych root nie tkniecie

Opublikowano

Liczba graczy drastycznie wzrasta, zapraszam!

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

No proszę, ostatnio pisałem o braku reklamy a tu taka ofensywa, brawo JarajTo;)

Ale i tak nie zagram, te 30 FMS-ów u Fortuno całkowicie wybiło mi serwer z głowy. Polecam mimo to!

Opublikowano

No proszę, ostatnio pisałem o braku reklamy a tu taka ofensywa, brawo JarajTo;)

Ale i tak nie zagram, te 30 FMS-ów u Fortuno całkowicie wybiło mi serwer z głowy. Polecam mimo to!

Jeden wbije za pierwszym, inny w ogóle :D

Sobota - Niedziela będzie można mnie spotkać na esportNOW, będę miał do oddania może coś <><>

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...