Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A lista eventów jest gdzieś wypisana? Czy to randomowo rzucacie?:).

Powiem, że event z kartami świetny! Oryginalny, miły do wykonywania i nawet spoko nagrody , najlepszy event w jakim brałem udział w metinach:)

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A lista eventów jest gdzieś wypisana? Czy to randomowo rzucacie? :).

Powiem, że event z kartami świetny! Oryginalny, miły do wykonywania i nawet spoko nagrody , najlepszy event w jakim brałem udział w metinach:)

Karty to nie oryginalny event :D

A co do listy eventów masz kalendarz na forum. 

Opublikowano

A lista eventów jest gdzieś wypisana? Czy to randomowo rzucacie? :).

6067514649598601471468.png

­

Opublikowano

Dlaczego nie będzie wierzchowców w is? Nowy gracz który nie ma jak zarobić w grze to pewnie w is by kupił, pomyśl nad dodaniem tego do is w najbliższym czasie 

.\

Opublikowano

Dlaczego nie będzie wierzchowców w is? Nowy gracz który nie ma jak zarobić w grze to pewnie w is by kupił, pomyśl nad dodaniem tego do is w najbliższym czasie 

.\

Nie napisałem że nie będzie w ogóle tylko że nie będzie minimum do połowy lipca, zasadowo żeby nie było ich za dużo na serwerze i trochę postały, po za tym musisz się przyzwyczaić że tu jest ubogi is bo tak pozostanie.

­

Opublikowano

.\

Jest jak zarobić na starcie, wystarczy nie być noobem, przeanalizować rynek, i zarabiać:)

.\

Nie napisałem że nie będzie w ogóle tylko że nie będzie minimum do połowy lipca, zasadowo żeby nie było ich za dużo na serwerze i trochę postały, po za tym musisz się przyzwyczaić że tu jest ubogi is bo tak pozostanie.

­

I to jest prawidłowe podejście administracji, gdzie liczy się serwer i gracze, a nie hajs:)

Już nie gram ale gorąco polecam. Najserwer:)

Opublikowano

I to się nazywa administracja, kiedyś obserwowałem ten serwer i pamietam, jak pisali gracze, że jest 50-100 osób, a administracja robiła aktualizacje i zajmowała się serwerem i co najważniejsze nawet bardzo dobrze rozkręciła serwer. Można też zauważyć, że nie są to ludzie, którzy lecą na pieniądze, bo ja widać ich is jest ubogi i nawet nie chcą tego zmieniać, a jeśli by dodali pety, wierchowce i inne pierdoly na stałe w isie to ich dochód by był pewnie z x50 razy większy. 

Chyba jest to drugi serwer o którym słyszałem żeby administracja nie leciała na pieniądze. Pierwszy o ile pamietam to był insomonia czy coś takiego, ale to był serwer z 2012/2013 roku. 

Nie grałem na serwerze, bo już mi się ta gra przejadła i nie wytrzymuje w niej więcej niż 2 dni, ale polecam każdemu kto szuka naprawde stablinego i co najważniejsze serwera z dobrą administracja. Pjona ;)

Opublikowano

Hmmm, po przeczytaniu prezentacji i opinii ludzi na temat serwera w komentarzach chyba zawitam do gry po długiej przerwie. Wiele serwerów w dzisiejszych czasach to totalny chłam robiony w sposób w jaki opisał to admin w mowie końcowej na 1-szej stronie. Ten serwer jak i administracja poprzez swoje działania zachęca mnie do zajrzenia na serwer. Kto wie może znowu poczuję przyjemność z tej gry jaką odczuwałem ostatnio w 2012 roku kiedy to grałem na NeveriuS'ie, który niestety upadł a jak dla mnie był genialnym serwerem. Nigdy później już tak dobrze jak tam i na kilku innych serwerach się tak dobrze nie bawiłem. Oby serwer mi się spodobał, może warto będzie odejść na chwilę od WoT'a i wrócić do starego dobrego metina w starym stylu PLa a nie te zje*bane serwery gdzie niekiedy nie przypominają w ogóle metina tylko jakiś nowy twór... + Pizdyliard rzeczy w IS ...

vnm1k.png

Opublikowano

Serwer stał w sumie w bezludziu 7 miesięcy. Teraz, kiedy gra 600-700 ludzi, przy tak średniej reklamie to jest petarda.

Ciesze się, że Administracja, tak angażuje się w ten serwer.

Najlepszy Hard na Polskim, obecnym rynku.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Też potwierdzam, że to najlepszy hard aktualnie na rynku, jest według mnie dopracowany w stu procentach, administracja także bardzo się stara o ten serwer, a więc jest jak spędzić dobrze czas na tym serwerze:)>

Opublikowano

Serwer ma taki + za to że jak grało na nim 50 osób administracja  nie zamknęła go więc teraz wiadomo że nie padnie ;)

Według mnie minusem jest trochę to że rzadko można zdobyć wierzchowca/kostium jak dla mnie raz na 2 tyg powinien być jeden dzień na kupienie tego :D  

Opublikowano

Serwer ma taki + za to że jak grało na nim 50 osób administracja  nie zamknęła go więc teraz wiadomo że nie padnie ;)

Według mnie minusem jest trochę to że rzadko można zdobyć wierzchowca/kostium jak dla mnie raz na 2 tyg powinien być jeden dzień na kupienie tego :D

Masz go w is co miesiac powiedzmy + jest jeszcze event szkatułek krola z ktorych leca dziki i khan. Takze mysle, ze i tak duza szansa zeby zdobyc dzika nawet za free.

A i oczywiscie z kart okey też leci :D

Opublikowano

A powiedz, blaski tutaj takie same itemy dropią co w normalnym metinie?

Drop jest lekko edytowany, pisze na forum w serwerowa wikipedia.

W tym, przyszłym tyg będzie dochodzić powoli co raz to większa reklama, zachęcamy też do odwiedzania fb bo tam będą różne konkursy i nie tylko.

Dodatkowo na forum zaczną się pojawiać osobne eventy i tam również pojawi się całkiem nowa moderacja.

­

Opublikowano

Ktoś mi powie dlaczego strona mi nie działa? Mam błąd jakby strona w ogóle była wyłączona.

Strona cały czas działa. Proszę spróbować wyczyścić cache, cookies i resztę + w trybie incognito jeśli używasz chrome.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...