Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Ile gra ludzi?

-Ile wydam przelewem na Is do expa tzn pet/wierzchowiec/kostium/fryzura? 

-Na początku jak zarabiać na pierwsze fmsy eq+9 na 35?

-Jeszcze jedno, ten serwer w porównaniu do Ravii jest łatwiejszy czy trudniejszy?

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czołem, zastanawia mnie jedna sprawa. Serwer wydaje się ok, ale jak jest z robieniem dt, jest drop z metków na 7 pietrze? Bardzo lubilem tam dropic, a jak jest na tym serwie?

Czesc, dt na tym serwerze jest jedynie do ubijania ripa.Ulepszacze sa na tyle tanie że lepiej korzystać z bodzi/gildijnego, z metkow leca ku , skrzynki z mapkami,czasami bodzio.

Opublikowano

Dobra powiem tak,serwer stanął wreszcie na nogi. Z*********e się gra i do tego z*******y update.

Jeśli ktoś lubi hardy to serdecznie zapraszam na serwer. Bardzo dużo ludzi przybyło na serwer przez reklamę.

Polecam serwer i JarajTo !!!

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Nigdzie ostatnimi czasy (przez ponad rok) nie bawiłem się tak dobrze jak tutaj. Oldschool pełną parą. Przypominają mi się prawie najlepsze czasy metina :) Jeszcze trochę wstecz i mógłbym rzec, że niedaleko mu do pierwszych prywatnych serwerów na których grałem (przeważnie chińskie, nie pamiętam już nazw, kope lat temu to było). Szkoda, że dt nie jest standardowe, walki o nie były jednym z elementów, które zapamiętałem najbardziej :D

Opublikowano

Serwer jest mega. Jak ktoś szuka serwera na dłużej to śmiało może tu wbijać. Zarobić można bardzo łatwo, bo eventy są codziennie :)

Opublikowano

­Długo się schodziło z klientem, jednak ostatnio równo ze wzrostem ilości graczy wzrosła ilość botów i musieliśmy zastosować kilka zmian aby je ograniczyć, a klient będzie w nocy wrzucony pojawi się tutaj nowy post z odpowiednimi linkami. Niedługo dojdzie też jakaś reklama, mam nadzieje że skuteczna. Na stronie pojawią się również za jakiś czas płatności psc oraz paypal.

Dodatkowo jeszcze dnia dzisiejszego na stronie powinien być aktywny certyfikat ssl

Opublikowano

­Strona padła, forum padło co się dzieję?

Witam, informacja z fb:

Stroną zajmują się już technicy serwerowi. Liczymy na szybki efekt i informujemy, że zacznie działać tak szybko jak to tylko możliwe.

­

Opublikowano

Stawiać tą strone bo ludzie z antarisa idą xD

wgl ile mniej-więcej ludzi gra? Nie ma problemu z dostępem do ulepek/eq dla szamana?

Opublikowano

jest jakis link do klienta i zastepcze reje?

Link do klienta:

http://cagrdl.fd.gametris.com/Cagroso.rar

Jednak reje zapasowej nie ma aktualnie gdyż to 1 taka przerwa w działaniu strony

­

Stawiać tą strone bo ludzie z antarisa idą  xD

wgl ile mniej-więcej ludzi gra? Nie ma problemu z dostępem do ulepek/eq dla szamana?

Nie ma problemu z dostępem, na luziku.

Opublikowano

Stawiać tą strone bo ludzie z antarisa idą xD

Masz licznik na stronie(chwilowo nie działa ponad 1k jest), co do ulepków to lecą bardzo dobrze :)

Opublikowano

Dodam, że gram wojkiem od wczoraj 26 lvl(nie ważne), ale da się szybko dorobić przyzwoitego eq, mam fms+9 tygry wybonowaną+9 i bojową +9, jakieś inne tam rzeczy , trzeba tylko dobrze myśleć, ale nie ma łatwo:).

@JarajTo szkoda, że pelerynek więcej nie dajecie, w tym jest minus, albo wiecej pelek w ISIE , a nie 5 jak dobrze widziałem?

Opublikowano

Dynie1 spokojnie, admini napisali, że starają się ją naprawić, cierpliwości już późna godzina :P, takich rzeczy można nie załatwić o tej godzinie bo to nie ich strona tzn hostują na czymś innym

Opublikowano

Endrju1997, wiesz piątek wieczór, wyszedłbym na miasto lecz jestem w Holandii i tutejsze imprezy mi nie odpowiadają, dziewczyny takie sobie to myślałem że chociaż sobie pogram ;)

Opublikowano

Spoko, Jaraj odpowiesz na pytanie? Poprawi się is? Zwiększą się rzeczy w nim?

Dynie spoko :P lepsze Polki, pamiętaj!

Czasami pojawiają się itemy, pewne jest że do ~ połowy lipca nie będzie żadnego wierzchowca, ale zapewne pojawią się kostium/fryz.

Petów nigdy nie ma w IS, są do zdobycia tylko z eventu Skrzynie Królów oraz z Turnieju PvP.

Nic po za tym nie planujemy.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...