Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś mi powie dlaczego strona mi nie działa? Mam błąd jakby strona w ogóle była wyłączona.

Strona cały czas działa. Proszę spróbować wyczyścić cache, cookies i resztę + w trybie incognito jeśli używasz chrome.

­

Jednak już nieaktualne.. zrezygnowałem z serwera po tym jak zobaczyłem drop ze szkat blasku, gdzie na gorszych hardach jest on lepszy a tutaj praktycznie i dosłownie same gówna. Jeżeli to było edytowane to chyba tylko i wyłącznie dodaniem nikłej szansy na dodanie i zmianke. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy robią event i dodają do takiej skrzynki pierścien k***a lucy albo jakieś peleryny zeby rangi nie było widać.. opanujcie się albo przestańcie tworzyć te serwery bo era dobrych serwerów dawno zanikła według mnie rzecz jasna.. no może są wyjątki.. ale to i tak ze względu na typ serwera bo hardy już dawno umarły.

Opublikowano

Ktoś mi powie dlaczego strona mi nie działa? Mam błąd jakby strona w ogóle była wyłączona.

Strona cały czas działa. Proszę spróbować wyczyścić cache, cookies i resztę + w trybie incognito jeśli używasz chrome.

­

Jednak już nieaktualne.. zrezygnowałem z serwera po tym jak zobaczyłem drop ze szkat blasku, gdzie na gorszych hardach jest on lepszy a tutaj praktycznie i dosłownie same gówna. Jeżeli to było edytowane to chyba tylko i wyłącznie dodaniem nikłej szansy na dodanie i zmianke. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy robią event i dodają do takiej skrzynki pierścien k***a lucy albo jakieś peleryny zeby rangi nie było widać.. opanujcie się albo przestańcie tworzyć te serwery bo era dobrych serwerów dawno zanikła według mnie rzecz jasna.. no może są wyjątki.. ale to i tak ze względu na typ serwera bo hardy już dawno umarły.

To jest hard, tutaj taka peleryna do ukrywania rangi by ci się przydała. To na szczęście ja zdecydowałem i decyduję co wprowadzam na serwer.

Żegnam

­

Opublikowano

­

Co Ty pierdolish? Ze szkat fajne rzeczy lecą jak na harda przydatne. A to że Ty z co 2 skrzyni chciałbyś zmiankę to pozdro. A i jeszcze dość często dropi z tego 5 bon który jest wart prawie tyle co zmianka, poza tym szkat nie musisz otwierać możesz sprzedać. Event jeden z lepszych żeby fajnie zarobić a Tobie dalej źle...

Opublikowano

­

To jest hard, tutaj taka peleryna do ukrywania rangi by ci się przydała. To na szczęście ja zdecydowałem i decyduję co wprowadzam na serwer.

Żegnam

­

No niestety, Ty decydujesz.. Do tego ze szkat miały moby nie leciec, czy tam miales je czyscic, o ile dobrze pamietam.. niestety są wszedzie.

Update miał byc ze dwa tygodnie temu ? Trzy ? Dalej nic..

Poza tym mam pytanie. Administracja gra na serwerze ? Czyli nawet na głupim Oxie mają pytania i odpowiedzi ?

Wiesz co reklamą się zająłeś, ktoś zainteresował się tym serwerem, ale nawet logów do bana nie potrafisz sprawdzić xD

Serwer średni, szału nie ma. Pozdro

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Kiedy będzie jakaś okazja do dodania Dzika/Kostiumu/Fryza do IS?

Jeśli ktoś pamięta, to prosiłbym o ceny tych itemóww IS.

Co do serwera, serio polecam, naprawde przyjemny hard.  I ta radość, gdy z beta poleci ci fms 33% :D

Opublikowano

Tak jak up w końcu czuje radość i satysfakcje z tego, że coś osiągnąłem w tej grze. Nawet z głupiego fms'a, czy z długiego miecza na +9.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Kiedy będzie jakaś okazja do dodania Dzika/Kostiumu/Fryza do IS?

Jeśli ktoś pamięta, to prosiłbym o ceny tych itemóww IS.

Co do serwera, serio polecam, naprawde przyjemny hard.  I ta radość, gdy z beta poleci ci fms 33% :D

Wierzchowiec 40 kostium/fryz w granicach 20-22.

Wierzchowców nie będzie prędzej jak połowa lipca, a kostiumy niedługo.

­

Opublikowano

Z góry napiszę jakby ktoś miał taki zamiar bo już mnie kilka wiadomości irytuje, które do mnie trafiają a nie powinny.
Ja jako właściciel czy administrator serwera nie jestem przejęty czy też zdesperowany z powodu iż startuje serwer pod patronatem mpc. Moja osoba ani mój serwer nie ma nic wspólnego z tymże serwerem oraz nigdy nikogo nie atakujemy/liśmy. Wypisywanie takich zdań cytuję:

"... do tego otrzymaliśmy całe mnóstwo ataków ze strony zdesperowanej konkurencji"

Jest trochę nie na miejscu.

Myślę że mnie jak i większość innych administratorów serwerów koło nosa przeszła ta informacja, a konkurencji to oni za wiele nie mają.

Pozdrawiam i spierdalać z gg

ataki ddos 2016 regards hosteam

Dziękuje wszystkim za miłe komentarze.

Opublikowano

Zacząłem od dziś grę, i nie żałuje. Czuć klimat starego dobrego globala, polecam i zapraszam!

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Macie może jakiś inny link do pobrania clienta niż ten co jest na stronie? Nie widzi mi sie pobieranie 1,4gb z prędkością 100kb/s :|

Zaczeło już pobierac normalnie :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jakby ktoś pytał jak to jest z liczbą graczy spada czy rośnie, to jest dla was informacja że liczba zwiększa się cały czas.

Niedługo wbija parę nowych twarzy na serwer więc będzie jeszcze lepiej!

Dziś na forum pojawią się ważne informacje, ale to dopiero wieczorem.

A póki co przypomnę, 17:30 boss spawn info forum/fb.­

Opublikowano

najlepszy serwer który spotkałem na mpc, dorównuję nawet wom2 tylko troche lagi na ch1 

takie serwery się powinno robić a nie jakieś zawalone gównami, stary metek to jest to

Opublikowano

Jakby ktoś pytał jak to jest z liczbą graczy spada czy rośnie, to jest dla was informacja że liczba zwiększa się cały czas.

Niedługo wbija parę nowych twarzy na serwer więc będzie jeszcze lepiej!

Dziś na forum pojawią się ważne informacje, ale to dopiero wieczorem.

A póki co przypomnę, 17:30 boss spawn info forum/fb.­

No i gdzie te info na forum? :D

Opublikowano

Wbijam po jakimś czasie na serwer a tu BUUM! :D ludzi naprawdę  duużo więcej jak ostatnio-aż boję się że niedługo będzie ZA DUŻO xD

Mimo że na tę chwilę mam przerwę od metina to na pewno na Cagroso zawitam ponownie.

POZDERKI ! 

Opublikowano

Chłopaki ja mam problem z forum, zawsze wyskakuje mi błąd 403 macie jakiś pomysł? I ogólnie ja polecam jak najbardziej serwer :).

Ps: Bedą pety albo fryzurki w is niebawem? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...