Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co np leci ze skryznek?

Drop ze skrzyni nie zostanie podany, powiem tylko że dropią w większości przedmioty specjalne.

Bez przesady... dwa posty wyżej.

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co np leci ze skryznek?

Drop ze skrzyni nie zostanie podany, powiem tylko że dropią w większości przedmioty specjalne.

Pytam niedorozwoju graczy, moze maja juz.

lGxCbNd.png

Opublikowano

Co np leci ze skryznek?

Pytam niedorozwoju graczy, moze maja juz.

Jasne... jeszcze eventu nie było, a już mają

Nie mówcie mu:D

Opublikowano

Nie myśleliście o dodaniu bojowcow, wierzchowcow, expa,dropu,yang do IS'u?

Pakiety EXP - DROP - YANG są w IS w osobnej sekcji w zakładce Twoje Konto, jest tam opcja Kup Pakiet i tam kupujesz sobie to.

Co do reszty - konia nigdy nie będzie a wierzchowce są raz na jakiś czas, ostatnio były więc najbliższe pewnie za jakiś czas.

PS... zapraszam na mixtejpaa

https://www.youtube.com/watch?v=VnzNK9W5Ki8

I na lets play

https://www.youtube.com/watch?v=WKpJoiAaM7o

https://www.youtube.com/watch?v=535qwHExBLE

https://www.youtube.com/watch?v=cWBGHIw6Xxk

https://www.youtube.com/watch?v=hPpVSGeMggw

­

Opublikowano
Witajcie drodzy gracze Cagroso.pl
Mamy dla was garść informacji o nadchodzącym update.
Zmiany będą zarówno po stronie serwera gry jak i klienta.
Z pewnością w grze pojawią się nowe grafiki przy oknie wyboru królestwa bądź postaci. Zauważyć również będzie można zmienione tło w misjach.
Tło nie bardzo gra rolę w misjach i my o tym dokładnie wiemy, dlatego kolejną rzeczą, którą będziecie mogli zauważyć w grze to około 30 nowych misji fabularnych.
Myślę, że nowe lokacje do wyzwań gildyjnych wam się spodobają równie dobrze jak i cała reszta, w końcu zaczną powstawać kolejne ekipy, aby zacnie się obłowić.
Dodatkowe zmiany w systemie ulepszeń zbroi oraz broni, umiejętność łowiecka powinna dodatkowo wzbogacić serwer.
Dokładne zbalansowanie oraz edycje w dropie z takich bossów jak Silna Lodowa Wiedźma oraz Władca Duchów Drzew zapewnią wam dużą dawkę adrenaliny.
Słowem końcowym, update przyda się dla każdego, jak nie gidie, misje, bijatyki to z pewnością każdego gracza zainteresuje zbudowanie w grze nowej lokacji aby móc wytworzyć ekwipunek.

Pozdrawiamy Administracja Cagroso.pl

­

Opublikowano

Czytając te wasze nędzne komentarze mam ochotę się zabić.

Nie wiem po co wam na serwerze HARD pelerynka +. To ma być serwer hard na którym ma się grać bardzo dobrze i długo.

IS na + raz na 3 tygodnie pojawiają się kostiumy fryzury wierzchowce. Nie dosyć że eventy są codziennie i to jest kolejny +

Oraz wielki props dla JarajTo za dobrą prace włożoną w serwer, widać że nie poddał się gdy na serwerze grało 50 osób, A Teraz gra 10-15 razy więcej. Propsuje bardzo i życzę powodzenia w rozwoju serwera.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

jebane gówno a nie serwer

tak samo jak ten twój, na którym 2 godziny od startu nie było już nikogo.

Serwer okey ;) jak ktoś lubi hard to poleam

...

Opublikowano

No no, Jaraj, z tego co widzę dużo graczy zyskałeś. Mimo iż za tobą nie przepadałem, szacunek. Ja się wiecznie tylko zastanawiałem kiedy w końcu ci się odechce, a tu co się okazuje - ty nadal się w to bawisz i dobrze ci idzie. Brawo.

19.jpg

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za tak pozytywne komentarze.

Dziś o godzinie 22:30 odbędzie się przerwa techniczna.

[Przerwa wieczorem bo ide spać]

Zostaną wprowadzone następujące  zmiany/rzeczy:

- U Starszej Pani zostanie dodana opcja resetu umiejętności do 30 poziomu

- Po zaakceptowanej propozycji gracza zostanie dodana Zmiana CH

- Ze Szkatułek Blasku Księżyca nie będą wypadały już potwory

- Wszystkie przedmioty ze Szkatułki Umarłego Rozpruwacza prócz broni 75 będą na +6

- Do IS zostanie dodany zwój do zmiany nicku postaci w cenie 125 SM [celowo spora] oraz do dropu ze szkatułek bossów [szansa 1,6%]

- Zostanie usprawnione i przyśpieszone logowanie na konto

- Z metinów 45-65 będzie lecieć po 10 pelerynek, z metinów  70-80 będzie lecieć po 15 pelerynek === 85-90 == 20 pelerynek

- Respy potworów w v2 zostaną przyśpieszone o 20%

- Standardowo zmiany do testu w wyłowieniu ryb

To aktualnie tyle, myślę że jeszcze dopiszę trochę zmian przed przerwą.

Aby wejść do gry po przerwie będzie wymagana aktualizacja klienta gry !!

­

Opublikowano

­

Są inne hostingi :? gdzie mogę pobrać? ponieważ na tym co macie długo do 5h.. nwm czemu tylko u was

Każdy tak ma..

@ Warto robić misje początkowe?

Warto bo zawsze sie przyda...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Opłaca mi się tutaj zaczynać bez isu bez niczego?

Czy raczej ceny już są tak duże, że nie dam rady?

Opublikowano

Opłaca mi się tutaj zaczynać bez isu bez niczego?

Czy raczej ceny już są tak duże, że nie dam rady?

Look w is i potem sam odpowiedź sobie na to pytanie ;) Z góry mówię że tam nic nie ma. Także na spokojnie bez isa dasz radę ;c 

Przynajmniej jeden polski serwer który nie jest pod hajs i to się ceni ;) Polecam. 

xD 

Opublikowano

Czesc chce zaczac gre na tym serwerze poniewaz to wlasni taki klasyczny metin jaki uwielbiam i zawsze bede cenil. Mam pytanie czy te 500 online  to liczba graczy ktorzy graja w tym momencie czy liczba graczy ktorzy grali od poczatku dzisiejszego dnia moze ktos to wytlumaczyc? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...