Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki ja mam problem z forum, zawsze wyskakuje mi błąd 403 macie jakiś pomysł? I ogólnie ja polecam jak najbardziej serwer :).

Ps: Bedą pety albo fryzurki w is niebawem? 

Petów nigdy nie ma w is i nie planuję ich dodawać do kresu serwera, fryzurki owszem.

Co do błędu, spróbuj wyczyścić dane przeglądarki.

Otóż moi drodzy dnia wczorajszego gracz ZypoA1 Wojownik Body jako pierwsza osoba na serwerze wbiła maksymalny, 99 poziom.

Gratulujemy! Administracja Cagroso.pl

nagrody oczywiście są jak były wypisane na forum

­

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@JarajTo a jak długo planujesz trzymać serwer :)?

Głupie pytanie zadajesz, wiem że to nie ja powinienem Ci odpisać, ale odpowiedz sobie na nie sam. Jasne, że każdy by trzymał serwer jak najdłużej się da, skoro są gracze i nie jest ich mało to wiadomo, że serwer postoi jeszcze pare dobre miesięcy.

Opublikowano

Serwer wspaniały polecam każdemu, tyle spamuje ale przyznam że jest powód żeby się ekscytować:P i ten skurwiały kowal za starych czasów

Opublikowano

Jakim cudem 1,4k online, skoro dzisiaj zalogowało się niecałe 1,5k graczy :v

Spokojnie, to nikt z administracji a jakie podejście do liczby graczy mam to wiesz :)

W godzinach szczytu 1200-1400.

@JarajTo: Kurde, kiedy będą fryzy/kostiumy w Is, bo hajsy stygną  :D

Pojutrze 

Opublikowano

Gram na serwerze niecały miesiąc. Podzielę się więc swoją opinią, dla ludzi którzy chcą zacząć tu grać. Opinia jest konstruktywna i nieprzesadna.

Plusy: *klimat starego PL,

*dobrze funkcjonujący rynek- idzie wszystko sprzedać, tylko czasem trzeba czasu 

*pomocny administrator(miałem problem, Jaraj bardzo szybko pomógł),

*stał mimo iż bylo bardzo mało graczy więc raczej jest i bd stabilny i nie upadnie za szybko,

*dużo eventów(choć jak dla mnie brakuje eventów okolicznościowych, np. piłki na euro czy coś, nawet wyrzucić pare z kalendarza , a dodać taki na dzień czy dwa)

*da rade spokojnie bez is ale na początku jest dość ciężko i można się zrazić.

Minusy(to nie bd hejt tylko moje spostrzeżenia i innych znajomych):

*sporo drobnych bugów i brak reakcji ze strony administratora żeby je naprawiać, a to zajmuje chwile

*nowy client który wszedł z dużym opóźnieniem więc chyba powinien być dopracowany? jest po prostu lipny m.in. po spatchowaniu nie da sie wgl uruchomić, zmiana channeli nie działa, jak się go włącza to wyskakują jakieś zielone obramówki, dalej już nie chce mi się wymieniać

*według mnie między 35lvl a 75lvl jest bardzo mało sposobów na zarobek powinien zostać dodany jakiś dungeon chociaż jeden podobny do tego dunga z odrodzonym orkiem, bo między tymi lvlami można albo zatrzymać się na 35lv i zarabiać na m2, chodzić na odrodzonego, na 75lv dt lub red las, no i ulepki jeszcze

Opublikowano

jest system szarf?

Nie ma i całe szczęście :D

Jutro zamknie, bo ludzi jest co raz więcej i już za dużo się zrobiło

Opublikowano

Gram na serwerze niecały miesiąc. Podzielę się więc swoją opinią, dla ludzi którzy chcą zacząć tu grać. Opinia jest konstruktywna i nieprzesadna.

Plusy: *klimat starego PL,

*dobrze funkcjonujący rynek- idzie wszystko sprzedać, tylko czasem trzeba czasu 

*pomocny administrator(miałem problem, Jaraj bardzo szybko pomógł),

*stał mimo iż bylo bardzo mało graczy więc raczej jest i bd stabilny i nie upadnie za szybko,

*dużo eventów(choć jak dla mnie brakuje eventów okolicznościowych, np. piłki na euro czy coś, nawet wyrzucić pare z kalendarza , a dodać taki na dzień czy dwa)

*da rade spokojnie bez is ale na początku jest dość ciężko i można się zrazić.

Minusy(to nie bd hejt tylko moje spostrzeżenia i innych znajomych):

*sporo drobnych bugów i brak reakcji ze strony administratora żeby je naprawiać, a to zajmuje chwile

*nowy client który wszedł z dużym opóźnieniem więc chyba powinien być dopracowany? jest po prostu lipny m.in. po spatchowaniu nie da sie wgl uruchomić, zmiana channeli nie działa, jak się go włącza to wyskakują jakieś zielone obramówki, dalej już nie chce mi się wymieniać

*według mnie między 35lvl a 75lvl jest bardzo mało sposobów na zarobek powinien zostać dodany jakiś dungeon chociaż jeden podobny do tego dunga z odrodzonym orkiem, bo między tymi lvlami można albo zatrzymać się na 35lv i zarabiać na m2, chodzić na odrodzonego, na 75lv dt lub red las, no i ulepki jeszcze

Tak tylko, nowego klienta nie trzeba aktualizować, nie dziwię się że aktualizując go pobierasz jeszcze starego, bo nowy będzie dopiero aktualny od dnia jutrzejszego.

­

Opublikowano

No no, no no no no, no no no no, no no there's no limit! 
No no, no no no no, no no no no, no no there's no limit!

­

Sky's the limit

Opublikowano

właśnie powiedzcie koledzy . przepustka na ciemne lochy z czego dropi ? wodza orkow? ( jesli tak to jakas masakra zeby to dropnać ;/// )

wodza jest kilka respow, wiecej niz jeden standardowy;p

Opublikowano

właśnie powiedzcie koledzy . przepustka na ciemne lochy z czego dropi ? wodza orkow? ( jesli tak to jakas masakra zeby to dropnać ;/// )

wodza jest kilka respow, wiecej niz jeden standardowy;p

Dokładnie 4 respy, jeden standardowo w okolicach środkowej wyspy a koleje pod każdą bramą zamku.

­

Opublikowano

W nowym cliencie, w oknie logowania, tam gdzie powinna być nazwa gildii jest level, a tam gdzie powinien być level jest nazwa gildii.

Dzięki jest już poprawione i jak będzie zmieniany silnik gry w nocy pod klienta to już będzie na patchu. [aktualnie patch == old]

­

Opublikowano

tylko ja mam na ch1 takie lagi ? może mam słabego laptopa ale na innych serwerach tak nie mam, jak tylko wejdę na ch1 i przejdę blisko sklepów mam bardzo duże lagi to tylko u mnie tak czy ktoś inny też tak ma ?

Opublikowano

tylko ja mam na ch1 takie lagi ? może mam słabego laptopa ale na innych serwerach tak nie mam, jak tylko wejdę na ch1 i przejdę blisko sklepów mam bardzo duże lagi to tylko u mnie tak czy ktoś inny też tak ma ?

to tylko i wyłącznie wina twojego sprzętu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...