Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No proszę, ostatnio pisałem o braku reklamy a tu taka ofensywa, brawo JarajTo;)

Ale i tak nie zagram, te 30 FMS-ów u Fortuno całkowicie wybiło mi serwer z głowy. Polecam mimo to!

Ja wbiłem 2x fms na +9 u kowala, a z innym się męczyłem bodziami i nadal +6. Także to zależy od farta

Opublikowano

Serwer jest ok. Ale:

* zbugowane polowania

* czesto po przeczytaniu jakiejs misji litery zostaja na ekranie a misja znika, nie tylko u mnie

* nie dzialaja ksiegi misji

Opublikowano

Grałem na serwerze od staru z przerwami tygodniowymi, czasami dwu. Wymieniałem 2 razy eq, wszystko przebiegło pomyślnie, ale jednak wszystko nie trwa wiecznie. Gracz xStoprocent, Weeodowy, WeeD(nick miał taki na Athe$) nie dotrzymał słowa i nie wręczył mi całego ekwipunku. Konto KonkreT nie należy już do nie. I mała prośba do Jaraj, jeśli była by możliwość zbanuj konto, aby ten złodziej nie miał korzyści z niego. Dzięki z góry, a serwer polecam, najlepszy serwer hard w Polsce.

Opublikowano

Grałem na serwerze od staru z przerwami tygodniowymi, czasami dwu. Wymieniałem 2 razy eq, wszystko przebiegło pomyślnie, ale jednak wszystko nie trwa wiecznie. Gracz xStoprocent, Weeodowy, WeeD(nick miał taki na Athe$) nie dotrzymał słowa i nie wręczył mi całego ekwipunku. Konto KonkreT nie należy już do nie. I mała prośba do Jaraj, jeśli była by możliwość zbanuj konto, aby ten złodziej nie miał korzyści z niego. Dzięki z góry, a serwer polecam, najlepszy serwer hard w Polsce.

@KonkreTxMetin2 a masz jakiś dowód na to ? Bez dowodu to twoje słowa niestety nic nie są warte :( 

Opublikowano

Serwer jest ok. Ale:

* zbugowane polowania

* czesto po przeczytaniu jakiejs misji litery zostaja na ekranie a misja znika, nie tylko u mnie

Nie masz wymaganego lv do polowania, a nie są zbugowane

Opublikowano

Działa wam serwer i strona ?

Technicy musieli zrobić restart, bo musiałem coś zmienić przy serwerze dla wygody graczy.

Serwer online, przepraszam że nie napisałem ale nie dostałem informacji o tym, że zostanie wyłączony :)

­

Opublikowano

Mimo zniechęcenia na początku do serwera, wbijaam jeszcze dziś :)

SERW KOZAK

Miłej gry, po zmianach serwerowni jeszcze jedną akcje musieli poprawić:

Interwencja zakończyła się 2016-05-27 11:09:55

Poniżej znajdują się szczegóły operacji:
Server check
Date 2016-05-27 11:01:18, christian L made Server check:
 Server found with an intervention scheduled

Action realised:
Server check

Result
Server started
Ping Ok
Services Ok

Jeśli chcą państwo otrzymac więcej informacji,
prosimy o kontakt z pomocą techniczną.

Jakby ktoś pytał czemu był off

Z tego co wiem już nic nie będą robić, więc działajmy

­

Opublikowano

Serwer jest ok. Ale:

* zbugowane polowania

To z tym, że zostaje napis nie jest tylko na tym serwerze, więc to nie bug, na innych też to występuje, wystarczy przelogować.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Serwer jest ok. Ale:

* zbugowane polowania

To z tym, że zostaje napis nie jest tylko na tym serwerze, więc to nie bug, na innych też to występuje, wystarczy przelogować.

Z tego co sprawdziłem nic mi nie zostało po każdej misji, ale jak ktoś zauważy to tylko da misje i git.

Huh

4659914643483031471468.jpeg

A tu nowyodc od Rabbita:

https://www.youtube.com/watch?v=9gMNMJsuKKo

­

Opublikowano

nie mogę siępołączyć z serwerem, od 1h  BRAK POŁĄCZENIA Z SERWEREM,  W  T  F  

dobra nie aktualne po 1h    jakimś cudem  teraz moge się zalogowac, 

Opublikowano

nie mogę siępołączyć z serwerem, od 1h  BRAK POŁĄCZENIA Z SERWEREM,  W  T  F  

Serwer działa...

Admini dadza jakies info? ;3

Było info na forum i w grze że przerwa 15min od 21

Opublikowano

Ten patcher jest zepsuty? Czy tylko mi ściąga cały czas nowe pliki ? spatchowałem klienta patcherem po czym zresetowalem komputer i znowu uruchomiłem patcher i to samo mi sciąga co wcześniej.... 18 plików

@JarajTo ♋

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

Ten patcher jest zepsuty? Czy tylko mi ściąga cały czas nowe pliki ? spatchowałem klienta patcherem po czym zresetowalem komputer i znowu uruchomiłem patcher i to samo mi sciąga co wcześniej.... 18 plików

@JarajTo ♋

Prawidłowo nie ściąga, właśnie uruchomiłem i sprawdziłem

­

Opublikowano

Jest możliwość kupna bojowca z isu?

nie ma. wlasnie przespalem moment bo chcialem kupic dzis wierzchowca i kostium a tu padaka i nie ma juz nic w is ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...