Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przerwa 31 Maj 2016 godzina 17:25 - 17:50

- Nowy item w eq [nie wywalony i podniesiony, tylko nabyty od innego gracza lub kupiony ze sklepu,npc, drop] będzie podświetlony
d5720f7947a9e4af7269c663c5375593.gifOczywiście ja od razu najechałem na tobół [gif]
- W opcjach gry pojawi się nowa opcja, dzięki której można będzie zmienić modele potworów na jeden model dzikiego psa
- Stackowanie Wzmocnień oraz Zaczarowań bonusu
- Zwój Teleportu zamieni się na Pierścień Teleportacji, którym można się teleportować co 10 minut oraz po 50 użyciach znika
- Kilka prac na dedyku, aktualizacja oprogramowań i drobne edycje

Pliki są już dostępne na patcherze i śmiało można pobierać.

Jeśli komuś nie pobiera plików - polecam ustawić szybsze dns google:

­

Opublikowano

Naprawdę nigdy nie widziałem prywatnego serwera na którym nie przerabia się stalek i broni 65lv. Wielki pozytyw ;)

Opublikowano

I tylko tyle macie do powiedzenia parówy xD??

Pewnie są od serwerków easy i tu za trudno dla nich jest ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Stackowanie się dodań i zmianek-tylko zepsuło klimat.Chyba nikt nie ma stacka 200szt. więc na co to było zmieniać?

Druga rzecz,która juz pisałem a forum serwera to Jaraj zrób znowu to jak bylo wczesniej-ukryte nazwy shopa ale dało się przeglądać....dużo osób za tym jest..

Opublikowano

Stackowanie się dodań i zmianek-tylko polepszyło klimat.Chyba każdy ma stacka na 200szt. więc to był dobry pomysł.

Druga rzecz,która już pisałem a forum serwera to Jaraj nie rób tak jak byłowcześniej-ukryte nazwy shopa ale dało się przeglądać....mało osób za tym jest..

Opublikowano

Stackowanie się dodań i zmianek-tylko polepszyło klimat.Chyba każdy ma stacka na 200szt. więc to był dobry pomysł.

Druga rzecz,która już pisałem a forum serwera to Jaraj nie rób tak jak byłowcześniej-ukryte nazwy shopa ale dało się przeglądać....mało osób za tym jest..

Wszystko jest robione pod ludzi - wygrywa większość.

Chcieli stacki, mają stacki i tyle.

A odpisywałem już na to drugie.

­

Opublikowano

Już niedługo na serwer wpada Fabek [30k+, kiedyś nagrywał mi metka spoko typ :]

­

Dodatkowo w okolicy 10 Czerwca planuję dodać większy update, około 30 nowych misji, nowe grupowe eventy i nie tylko, ale to... see you later!

Dziś późną nocą może odbyć się restart, nie potrwa długo ale piszę, że może być.

Opublikowano

Nono będzie moc!

mam nadzieje że nie dodacie jakis pierdół z PLa ;d żadnych expbotów ;d ani lvla do 105,ani likana ;d 

A może coś myslicie o update z niebianka po stalce i np świętym po szponie?

Opublikowano

Nono będzie moc!

mam nadzieje że nie dodacie jakis pierdół z PLa ;d żadnych expbotów ;d ani lvla do 105,ani likana ;d 

A może coś myslicie o update z niebianka po stalce i np świętym po szponie?

Nie zamierzam zwiększać poziomów na tym serwerze do jego kresu.

A myślimy oczywiście o wszystkim wyczekajcie oficjalnych informacji :P

­

Opublikowano

Koń mi zdechł. Zwykły, 1szy lvlowy, nie mam pojęcia jak go ożywić, skoro w misji Stajennego jest napisane, że musze miec Ziolo z Lorda Malp

Zioło z łatwego lochu działa.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

6067514649598601471468.png

Jak mogliście zauważyć pojawił się nowy event - Skrzynie Cagroso.

Pewnie wielu z was główkuje się co to jest, czy dropią skrzynie z potworów czy jak....

Event składa się z 2 części - skrzyni ale i klucza.

Klucz można zdobyć ze wszystkich bossów OD MINIBOSSÓW Z M2 W GÓRĘ

Skrzynię natomiast można zdobyć z każdego metina na serwerze.

Szansa na drop skrzyni/klucza to 50%, jednak pamiętajmy o +/- 15lvl.

Drop ze skrzyni nie zostanie podany, powiem tylko że dropią w większości przedmioty specjalne.

KLUCZ:

7079114649601381471468.png

SKRZYNIA:

8862214649601381471468.png

­

Opublikowano

lepiej by bylo gdyby kluczyki byly od m1, na serwerze jest duzo poczatkujacych graczy- to bardziej zacheci... a tak bedzie kupa skrzyn i malo kluczy

w sensie ze scorfy tigrisa itp. klczyki

Opublikowano

lepiej by bylo gdyby kluczyki byly od m1, na serwerze jest duzo poczatkujacych graczy- to bardziej zacheci... a tak bedzie kupa skrzyn i malo kluczy

w sensie ze scorfy tigrisa itp. klczyki

Nowy gracz zawsze będzie miał opcję sprzedaży skrzynki, a wbić do m2 to naprawdę nie jest jakieś mega wyzwanie. Generalnie nie chcemy aby było pełno dropków w m1 na te klucze bo było by za łatwo jeszcze przy skróconych respach.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...