Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale fakt jest taki ,że ludzi przybywa w zastraszającym tempie i zrobiło się tu całkiem przyjemnie. Nigdy jeszcze nie grało mi się tak przyjemnie :P 

Opublikowano

nie ma co się tak jarać tym ssem sklepy offline ^^

Dziś Online:   913

Jakiś czas temu jak wchodziłem na strone to było 150-200 :)

Opublikowano

Stabilność oraz skromna reklama zrobiła swoje, widać to gołym okiem - oby tak dalej. 

Osobiście nie zagram, lecz życzę powodzenia. Aktualnie jedyny chyba sensowny serwer HARD do maniaczenia wieczorami, powodzenia! 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie polecam :D Nie ma szans się wybić i mieć +200 osób jeśli chcesz robić harda to polecam coś w typie Vester*s  o.O

Pomocnik
Opublikowano

Nie polecam :D Nie ma szans się wybić i mieć +200 osób jeśli chcesz robić harda to polecam coś w typie Vester*s  o.O

przecież Ty polecasz rayena, vesteris to medium, no jakoś jest więcej niż 200 osób

Opublikowano

Kiedy będzie można kupić z isa kostium, fryz i wierzch ? ;d bo właśnie zacząłem i w is nic nie ma xD

Z tego co wiem takie rzeczy są tylko okazyjnie. Bodajże na wielkanoc były fryzurki.

KpcePpi.png

Opublikowano

Kiedy będzie można kupić z isa kostium, fryz i wierzch ? ;d bo właśnie zacząłem i w is nic nie ma xD

Z tego co wiem takie rzeczy są tylko okazyjnie. Bodajże na wielkanoc były fryzurki.

Chyba co jakiś czas jest, w określonych dniach w tygodniu czy coś. Możliwe, że na forum jest napisane lub po prostu spytać się jakiś graczy w grze ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Chyba co jakiś czas jest, w określonych dniach w tygodniu czy coś. Możliwe, że na forum jest napisane lub po prostu spytać się jakiś graczy w grze ;d

Są tylko na specjalne okazje typu pół roku serwa/ wielkanoc/ nowy rok itp

Opublikowano

Polecam serwer, wczoraj sprzedałem konto i już tego żałuje ;/ Bardzo ogarnieta administracja, częste eventy, dużo nowych graczy.

Ps.

Bede musiał napisać do jaraja żeby mnie zbanował na ip bo znowu klienta pobrałem :D , takie to dobre.

Opublikowano

Idź na ray**a :v 

Widać, że serwer jest bardziej grywalny, no ale należało się skoro administracja się tak starała :) Wielkim + jest to, że IS nie daje dużej przewagi. 

Opublikowano

Kostium, fryzura, dzik był do piątku w IS'ie. W tym momencie możesz kupić owe przedmioty od graczy lub czekać na jakiś event. 

Opublikowano

Eldoo ;d ! 

Gram od 3 dni na serwerze,co mogę powiedzieć?

SERWER  KOZAK  

Ludzi przybywa non stop,nowym graczy lata po m1,m2 całe mnóstwo-nawet z takim respem metków w m1 jest  ciężej.

Hejty lecą na shopy offline-że niby  sztuczny tłum,myślę że może trochę  tak jest,ale  to daje serwerowi zbilansowaną gospodarkę-tym bardziej że ludzi faktycznie jest DUUUŻO więcej,a liczba ta rośnie non stop.

Jaraj reklamę ogarnął galantą,z tego co wiem to szykuję się jeszcze lepsza :D.

Podstawą serwera jest klimat-Istny PL 2k7-2k8 ;d,nawet i spiny są te same xD 

Zapraszam gorąco!! 

Opublikowano

XBishop- ponoć skończyłeś grę czwartego maja:)

Antywirus blokuje mi waszą stronkę, wcześniej tak nie było. O co chodzi?

Opublikowano

Też miałem nie wbijać a teraz napi*rdalam jak głupi :D

Chyba każdy ma to samo :P :P Sesja za kilka dni, a tu Cagroso wciąga xD

Opublikowano

Cagroso to nie serwer ^^ Cagroso to życie xD

Pozdrowienia dla wszystkich prawilnych mord z Cagrosa ^^

Ludzie wbijać bo serwer kosa :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...