Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Opłaca się tu jeszcze grać? Ile ludzi online (Chciałbym dostać wynik komendy od admina). Ciężko jest z kasą startując?

Nie korzystamy z żadnych komend a liczby online nie podajemy, bo jest ona dla nas. My analizujemy liczbę osób i robimy kroki w ewentualnym celu jej poprawy, wejdź do gry i sprawdź jak to się ma.

­

No nieźle. Zdecydowanie zachęca to potencjalnych graczy do gry. Ludzi jest mało, dziś od godziny 16 do 17 na czacie ukazało się max 50 wypowiedzi. Tak przez całą godzinę. 

No bez jaj. Na każdej stronie ktoś pyta o liczbę graczy i każdy odpowiada ,że jest zadowalająca. Nie można powiedzieć ,że graczy jest niewystarczająco do czerpania radości z rozgrywki a do tego gospodarka kwitnie. A co do tych 50 wypowiedzi to jest to marna prowokacja ,bo w ciągu  3 minut odkąd teraz się zalogowałem zobaczyłem 25 wypowiedzi ;) http://screenshot.sh/m7yeY1SeOdiXP widać tu jakiekolwiek powtarzane wypowiedzi świadczące o wymarłym Wołaju ? 

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Opłaca się tu jeszcze grać? Ile ludzi online (Chciałbym dostać wynik komendy od admina). Ciężko jest z kasą startując?

Nie korzystamy z żadnych komend a liczby online nie podajemy, bo jest ona dla nas. My analizujemy liczbę osób i robimy kroki w ewentualnym celu jej poprawy, wejdź do gry i sprawdź jak to się ma.

­

No nieźle. Zdecydowanie zachęca to potencjalnych graczy do gry. Ludzi jest mało, dziś od godziny 16 do 17 na czacie ukazało się max 50 wypowiedzi. Tak przez całą godzinę. 

to chyba miałeś klapki na oczy założone bo akurat ja byłem w tych godzinach i więcej było wypowiedzi 

Opublikowano

Dokładnie. To że w godz.16-17 jest 50 wolaczy to kurka rosyjska propaganda. Wbilem specjalnie na serwa żeby zobaczy i to nie prawda, graczy jest wystarczająco dużo

Opublikowano

Spokojnie, zapewniam was że graczu stale się utrzymują/rośnie w stosunku do każdego dnia. Przybywa multum nowych graczy i jest z kim grać, a to pisanie 50 wiadomości.. pozdrawiam liczącego wiadomości z 1h.­

Opublikowano

widzę, że ludzie chwalą ten serwer. Ile tam ludzi online średnio? Nie lepiej na PL grać jak to hard? xD

Taniej wyjdzie Cię granie tu? I w kwestii pieniędzy i nerwów? :D

@Edit i czasu ;d

tak tylko, że PL nie zniknie ze sceny szybko, a ten serwer ile postoi? pół roku?

Stoi już 7mc, kretynizm niektórych użytkowników na tym forum przebija idiotyzm.

­

czemu się w Tobie woda gotuje? mówię jak jest, przyjmij na klatę to co ktoś mówi, a nie spinasz pośladki. W twoim wypadku możliwe, że ten przypadek występuje bo nie umiesz krytyki wysłuchać i bronisz serwera nogami, rękami. Ja to rozumiem, ale prawda jest jaka jest i tu Cie boli kochany. Stąd te nerwy? Dajesz się prowokować? Też super:)

Jakie 7mc stoi serwer? Czy ja coś źle przeczytałem?

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

widzę, że ludzie chwalą ten serwer. Ile tam ludzi online średnio? Nie lepiej na PL grać jak to hard? xD

@Edit i czasu ;d

tak tylko, że PL nie zniknie ze sceny szybko, a ten serwer ile postoi? pół roku?

­

czemu się w Tobie woda gotuje? mówię jak jest, przyjmij na klatę to co ktoś mówi, a nie spinasz pośladki. W twoim wypadku możliwe, że ten przypadek występuje bo nie umiesz krytyki wysłuchać i bronisz serwera nogami, rękami. Ja to rozumiem, ale prawda jest jaka jest i tu Cie boli kochany. Stąd te nerwy? Dajesz się prowokować? Też super:)

Tak. Jeśli Jaraj trzymał 7 miesięcy serwer, gdzie było pewnie i poniżej 50 graczy, to, gdy teraz jest kilka razy tyle to na pewno go wyłączy tak o ^^.

tenor.gif

Opublikowano

Jakby ktoś pytał co się podziało z przerwą, bo pisałem na forum serwera ale tu nie.

Przerwa została połączona z update, ponieważ będzie wymieniony cały klient na nowy, gdyż będzie dużo rzeczy w nim zmienianych + musimy dać wam klienta odpowiednio zabezpieczonego. Wszystko będzie jeszcze dokładniej opisane jak opiszę update. Pozdrawiam­

Opublikowano

@Edit i czasu ;d

­

Kto tu ma ból pośladków. ...

Nie pasuje typie serwer to omijaj z daleka, nie są potrzebni wcale a wcale tacy jak Ty na serwie, graj na PLu, nie graj w metin2 kogo to obchodzi?

Nie pozdrawiam NQ

Opublikowano

O 12:45 rozpoczynam upload nowego klienta, jak tylko się wrzuci zostanie podany link i leci od razu na 2 host.

Dodatkowo pragnę dodać, że gdy klient wrzuci się nie na 15 a później bo będzie mały upload przerwa może być ruszona pare minut w tą czy w tą tak aby każdy pobrał na spokoju.

Zmiany jakie będą:

­http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/817-update-wersja-gry-11
Opublikowano

O 12:45 rozpoczynam upload nowego klienta, jak tylko się wrzuci zostanie podany link i leci od razu na 2 host.

Dodatkowo pragnę dodać, że gdy klient wrzuci się nie na 15 a później bo będzie mały upload przerwa może być ruszona pare minut w tą czy w tą tak aby każdy pobrał na spokoju.

Zmiany jakie będą:

­http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/817-update-wersja-gry-11

a możesz tutaj też zmiany opisać?

/

Opublikowano

''Witajcie. Po długim okresie prac oraz dużej ilości nerwów jesteśmy w końcu tutaj - w temacie gdzie przedstawiamy wam update, które będą wnosić nowe wersje gry.

Update ten jest podzielony na 2 części, pierwsza z nich zostanie wgrana w Niedzielę 12 czerwca godź. 17-19 zaś druga z nich w piątek 17 czerwca godź 17-19.

Zmiany, które wniesie pierwsza część:

- Zmieniono interfejs wyboru postaci oraz królestwa

- Zmieniono tła ładowania gry

- Dodano 30 nowych misji

- Dodano dungeon gildyjny

- Dodano bronie 80 poziom [bez broni 2 ręcznej]

- Uruchomiony zostanie dungeon Komnata Smoka

- Silna Lodowa Wróżka zyska 13% abs oraz 30% hp więcej

- Zostanie dodany drop przepustek na dungeon gildyjny z Silnej Lodowej Wiedźmy [tylko z niej]

- Władca Duchów Drzew uzyska 20% abs oraz 45% hp więcej

- Zostanie dodany drop składnika do przerabiania broni na poziom 80 do Władcy Duchów Drzew

- Bronie na poziom 80 zostaną podpisane jako Bronie Epickie

- Gracz będzie musiał wyjąć przedmioty ze sklepu offline aby otworzyć go ponownie

- Zmiany w systemie ślubów [teleportacja małżonków]

- Patcher uzyska nowy wygląd

- Klient zostanie odpowiednio zabezpieczony

- Zmiany w zabezpieczeniach xtrap

- Pet Khan będzie dodawał obrażenia w potwory/metiny w pvp będzie zwiększał obrażenia Bao Bao - pet tylko z turnieju pvp dla zwycięzców przedziału

- Zostanie dodany nowy klient do pobrania, gra bez niego będzie niemożliwa.

+ to z przerwy:

- U Starszej Pani zostanie dodana opcja resetu umiejętności do 30 poziomu

- Po zaakceptowanej propozycji gracza zostanie dodana Zmiana CH

- Ze Szkatułek Blasku Księżyca nie będą wypadały już potwory

- Wszystkie przedmioty ze Szkatułki Umarłego Rozpruwacza prócz broni 75 będą na +6

- Do IS zostanie dodany zwój do zmiany nicku postaci w cenie 125 SM [celowo spora] oraz do dropu ze szkatułek bossów [szansa 1,6%]

- Zostanie usprawnione i przyśpieszone logowanie na konto

- Z metinów 45-65 będzie lecieć po 10 pelerynek, z metinów  70-80 będzie lecieć po 15 pelerynek === 85-90 == 20 pelerynek

- Respy potworów w v2 zostaną przyśpieszone o 20%

- Standardowo zmiany do testu w wyłowieniu ryb.

To co zostanie dodane w drugiej części zostanie opisane w nowym temacie.

Pozdrawiam''

Wycinek z forum Cagroso

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Bardzo dużo nowych graczy na serwerze. Warto wbijać, serwer w końcu odżył.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Z chęcią sprawdzę, fajny oldschool po przeczytaniu prezentacji. Szkoda, że wcześniej nie wchodziłem na pubikacje, bo z pewnością bym już tu grał. Antaris za 4 dni, ale myślę, że znajdę czas żeby tu wrócić po jego starcie :)

Opublikowano

Troszkę z tymi shopami oflfline lipa, że trzeba samemu wszystko wyjąć bo otworzyć nowy sklep, no ale reszta stosik ;] Powodzenia. 

Dlatego na razie tego nie wgrywamy, a jak dziś będę mógł spokojnie wrzucić wszystko to pewnie będzie opcja ponownego otworzenia sklepu.

Jest na to poprawka w kliencie

­

Opublikowano

Troszkę z tymi shopami oflfline lipa, że trzeba samemu wszystko wyjąć bo otworzyć nowy sklep, no ale reszta stosik ;] Powodzenia. 

Dlatego na razie tego nie wgrywamy, a jak dziś będę mógł spokojnie wrzucić wszystko to pewnie będzie opcja ponownego otworzenia sklepu.

­

Uruchomiłem patcher i ciągle to mam :/

Opublikowano

­

Uruchomiłem patcher i ciągle to mam :/

Do pobrania będzie całkiem nowy klient, z tego tytułu nie było to wrzucane na patcha bo na nim też będą całkiem inne pliki z nowego klienta, które nie zadziałają ze starym i klient się nie uruchomi. Będzie odpowiednia notka jak się upnie bo dopiero mi założyli nowy [może lepszy] odbiornik od radiówki

­

Opublikowano

Czołem, zastanawia mnie jedna sprawa. Serwer wydaje się ok, ale jak jest z robieniem dt, jest drop z metków na 7 pietrze? Bardzo lubilem tam dropic, a jak jest na tym serwie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...