Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wydaje mi sie ze DEM, czyli przerobienie skilla Slash Blast (warrior) na bardziej "obszarowy":)

ja mam takie pytanie: czy istnieje patch do mapla (global) z wersji 0.55 na 0.62? (potrzeboje do serwerow prywatnych)?

Opublikowano

mam do was prosbe

moglibyscie mi dac screna w ha repackerze jak ustawic to next przy smoke vacu tak mniej wiecej na srodku tej gornej czesci chodzi mi o mape z nietoperzami w europe maple story bo nie umiem tylko ustawic na ktorej platformie maja byc moby

tu podaje id mapy 103000102

prosze najlepiej screen na ktorym bedzie wszystko iwdac jak to ustawic

Opublikowano

Witam!

jest jakieś god mode bez a/b bo to co jest na forum ma a/b, bo potzrebuje zeby mi noob char stal na voodo a ja na 2 charze z ringiem expil, z tym godmode to mi char wystarcza na 1h i musze zrobic nowe konto ;/

Opublikowano

@up - musisz znalezc Bypass ;]

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano
Exonix, Proszę Cię, abyś opisał WSZYTSKO! co robisz w punktach, co się dzieje kiedy maple Ci się wyłącza? Jakiś komunikat? Co kolwiek? Jaki masz system operacyjny itd. itp. I NAPISZ TO TUTAJ. Dzięki
Opublikowano

Jak grasz na GMS to tak, sam używam Uber Tubi, ale gram Ex-Legit. :P Nię będę tego tłumaczył powiem jedno, że musisz podmienić folder z Guard'em i potem poprzez Cheetah Injector otworzyć odpowiednio najpierw HS, a potem wybranego bota. :) Inaczej nie pójdzie, przy czym musisz mieć zainstalowanego Net framework 3,5. Wszystko masz na pewnym forum, więc życzę udanego poszukiwania.

Opublikowano

Gram na EMS i potrzebuje odpalić engine żeby mnie nie wywalało po 30sec ;/

@edit co masz na myśli mówiąc podmienić folder z Guard'em

Opublikowano
Witam!

jest jakieś god mode bez a/b bo to co jest na forum ma a/b, bo potzrebuje zeby mi noob char stal na voodo a ja na 2 charze z ringiem expil, z tym godmode to mi char wystarcza na 1h i musze zrobic nowe konto ;/

Klik God Mode

Opublikowano

ja gram i nie mam ab ;/ dobrze mi sie gra z tym godmode

warriorem ani 1 bana nie dostałem

jak działa niby a/b z godmodem skoro nie dostałem jeszcze na 75dk ?

Opublikowano

Witam ! Mam mały problemik. Zrobiłem sobie Spearmana na hackach i mam zamiar nim haczyć do około 60, a potem expić z friendem legit. Kompletni nie wiem w co iść. Narazie mam 41 lvl i nie wiem jak rozdawać ap ;/ . Czytałem na cloudparku ale nie wiem czy to dobry build. Jak możecie to pomóżcie Thx :) (mam hyper body mam na22 poziomi spear mastery 4,polearm mastery 5 , iron will 3) Ps. Nie wiem w jaki final iśći jaki booster wymaxować .

Opublikowano

ja bym zrobil na twoim miejscu full hybrida tylko w mastery i booster maxujesz dla obu broni a finnal attacki nie dajesz (ja tak zrobiłem i sie zajefajnie gra) i hyper body maxujesz i na koncu ci kilka pkt zostaje które możesz dać w finnal attack albo w iron will

Opublikowano
Witam ! Mam mały problemik. Zrobiłem sobie Spearmana na hackach i mam zamiar nim haczyć do około 60, a potem expić z friendem legit. Kompletni nie wiem w co iść. Narazie mam 41 lvl i nie wiem jak rozdawać ap ;/ . Czytałem na cloudparku ale nie wiem czy to dobry build. Jak możecie to pomóżcie Thx :) (mam hyper body mam na22 poziomi spear mastery 4,polearm mastery 5 , iron will 3) Ps. Nie wiem w jaki final iśći jaki booster wymaxować .

haha człowieku jakbym słyszał siebie!~!!!!!!

ja zrobiłem tak

pocisnołem w speara

pierw spear mastery

potem boster

potem hyper body

i iron will

i final atack

ale jesli myslisz ze do 60 tylko bedziesz hackował to sie zdziwisz jak zaczniesz normalnie expic ;)

Opublikowano

Co za nuby ;s.

Jak robisz Hybrydę (najlepszy DK) uzywa polearm (mobbing) i Spear (Bosy)

Build na 70 powinien wyglądać tak MAX bądź po 19 Spear/Polearm Mastery, MAX HB i MAX Boostery, reszta w byle co IronWill? I tak używać nie będziesz.

@2x UP

A ty człowieku mylisz AP z SP! Powiem wam jedno warrior z powyżej 60base dex = żal, tak samu Pure Spear czyli Pan na górze = żal. :)

Opublikowano
A ty człowieku mylisz AP z SP! Powiem wam jedno warrior z powyżej 60base dex = żal, tak samu Pure Spear czyli Pan na górze = żal.
To akurat subiektywne odczucie, jeśli zaczynasz od kompletnego zera a na Maple sie nieznasz to do 80 dexa powinno sie grać komfortowo (chociaż DMG będzie troche bardziej lipny niż przy 60).
Opublikowano
Jak robisz Hybrydę (najlepszy DK) uzywa polearm (mobbing) i Spear (Bosy)

czyli jezeli jestes warem / DK to jest roznica jakiek broni uzywasz? napisales ze na mobki to lepiej sie wali z broni dlugich a na bossy to z wloczni o.O tak jest lepiej ? nie bardzo kminie :s

@down

ale sa oddzielne czary, np. crusher(spear) i crusher(pole arm)... dobra i tak nie czaje, daruj sobie, dzieki ;]

Opublikowano

Chodzi głównie o to, że Polearm ma większy dmg uderzając z góry, a Spear z dołu. (Głównie chodzi o skille z 3rd Job'a)

Opublikowano

Czy mógł by mi ktoś załatwić jakiegoś dobrego hacka , potrzebuje szybko wbić 80 lvl Spearmanem narazie mam 20.

Widziałem u ludzi hacka który lata po mapie i łapie moby vacem w to miejsce gdzie poleciał i tak w kółko jak by ktoś wiedział jak się nazywa ten hack albo podał linka było by super może być nawet inny hack ale żeby szybko lvle szły.

A i gram na ems

@down

A może wiesz jak sie nazywa ten hack co pisałem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...