Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to mowie przecie... nie musisz po mnie powtarzac : *

@offtop

ahh dentist time today x.X

@down

wtedy nie bedziecie mieli Pro na dziale :)

ale spoko to tlyko mala dziurka ktora wystarczy troche nawiercic (5min roboty) i zaplombowac (10min) ale znajac zycie wyjdzie kanalowe (3h+) x.X

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej nic nie mam w tym...

@edit powodzenia Athis for dentist

@edit@2@ ej jak się nazywa program do nagrywania filmików w maple story ? (e)

post-60358-1246877349.gif

jyh.jpg
Opublikowano

no to dodaj/usun i kasujesz ask.com, ew. zapisz sobie templates(zakladki) i usun firefoxa calego i przeinstaluj

ps

dzieki za to "powodzenia" kurwa jak mi cos suka wykryje jeszcze to chyba glebne

Opublikowano

ej jak się nazywa program do nagrywania filmików w maple story (eu) ?

@Edit ej athis zrbiłem reinstal usunąłem all pliki od firefoxa i dupa dalej jest ...

jyh.jpg
Opublikowano

Fraps od nagrywania, znajdz zarejetrowana wersje na necie.

a ten ask.com to czasem nie jest od utorrenta? jesli tkato zegnaj tego downloadera

Opublikowano

Mam zmienione WZ na Never Miss i Dema. Jak atakuje potwory typu Ribbon Pig wszystko działa itd. A jak atakuje potwory jak Green Mushroom albo Octopus pokazywane są hity a hp nie leci ;/ O co biega? Mam 22 lvl.

Opublikowano

Mam problem z iMaxem, jak minimalizuje Maple to iMax ciągle wciska mi ctrl w systemie (tzn chce coś otworzyć a mi zaznacza, chce coś napisać a niemoge :<) oO. Wie ktoś ocb?

Opublikowano

@up

edytuj skrypt tak aby przyciskał w maplu a nie wszędzie np sendkey "MapleStory", "Ctrl", chyba ze używasz bota to odznaczasz auto attack

Opublikowano

robinq~

c/s oznacza Client Sided, czyli to co robisz widizsz tylko ty, reszta graczy widzi co innego

przyklad?

ty widzisz ze atakujesz za 100

inni widza ze tak naprawde nie atakujesz

to jest powod dlaczego widzisz ze atakujesz ale tak naprawde potwor nie dostaje obrazen

przeciwienstwem tego jest Server Sided czyli wszyscy widza co robisz

@btw

po dentyscie... omfg suka mi cos znalazla i za tydzien znowu....

Opublikowano

Takie pytanko. Jak zostanę Rycerzem Cyganusa ( w moim przypadku Soul Masterem) to czy dalej będę mógł zostać włócznikiem?

@Athis

One zawsze tak mówią a jak wrócisz do chaty po następnej wizycie odkryjesz, że masz jedynie umyte zęby ^.-

Opublikowano

Jezeli wybierasz jedna klase: SoulMastera to nie mozesz zmienic na Wind breakerem ani zadna inna klase..

nowy main char lvl 20 i wtedy robisz cygnusa nowego -> łucznika. czy na tym samym koncie sie da 2 cygnusow - nie wiem, okaze sie ;]

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

Ale pytałem się czy jak zrobię sobie cyganusa na main charze to czy będę mógł zrobić 2nd joba jego prawdziwej profesji (w tym przypadku warriora)

Opublikowano

Witam wszystkich dawno nie byłem na tym forum ale nie o to mi chodzi.

Więc zainstalowałem mapla bo wzieła mnie chętka bardzo i gdy wbijam do gry pokazuje sie jakis fimik (ten chyba o tym nowym bossie) i gra sie wylacza, tak samo nawet jak nie wloguje sie gra sie wylacza nie wyskakuje żaden błąd :/ nie wiem co zrobic a z checia bym sobie pogral. prosze o odpowiedz lub link do odpowiedzi bo szukalem na forum ale cos nie moglem znalesc byly tematy ale pisali zeby wylaczyc antywirusa a ja żadnego nie wiem pozatym haxow tak samo i jestem 2dni po formacie.

Opublikowano

@up

hmmm..:

--może net famework 3.5

--może nowe sterowniki do karty graficznej ??

--DirectX 9.c?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spróbuj

jyh.jpg
Opublikowano

@Robinq - tak

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

@.V.aQ

jak po formacie czyli zapewne nie poinstalowales plikow z plyt ktore sie dostaje razem z zakupem pieca.

zrob to i wtedy napisz o efekcie

Opublikowano

mam pytanie mam teraz 68 dexlessa na ems . czy jak wejdzie pirat bd mi się opłacało robić nowego hara /pirata czy nie ??

i kto bd miał większe hity ja dexlessem czy pirat ?

jyh.jpg
Opublikowano

no nic jak wroce do domu sciagne direct 9.0c bo przyznaje ze nie mam ale sterowniki oraz inne pliki wszystkie mam zainstalowane. Potem napisze ze cos pomoglo.

Opublikowano

mam pytanie mam teraz 68 dexlessa na ems . czy jak wejdzie pirat bd mi się opłacało robić nowego hara /pirata czy nie ??

i kto bd miał większe hity ja dexlessem czy pirat ?

jyh.jpg
Opublikowano

Kolega zgrał mi na pendrivera folder Nexon z maplestory. Kiedy chciałem zagra wyświetlało się ze brakuje jakiś tam plików, więc kolega mi je przesłał. Teraz gdy uruchamiam maple pokazuje się obok kursora klepsydra która po chwili znika,a maple się nie odpala :/ Co jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...