Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanie, czy jest cheat który przyciąga meso z loota.?

Pamiętam, że kiedyś coś takiego było chyba ;x

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kiper to jest item vac, ale narazie nikt go tutaj nie udostepnil

ja tez mam pytanie jak nazywa sie mapa z crowami?? tylko nazwe chce bo id juz poszukam :)

~.^

Opublikowano

Siemka chciał by sie od was dowiedzieć jakie cheaty działają na GlobalMapleStory, za ktore moge dostać bana a zajakie nie.

Aktualnie korzystam z IBot 1.7.2 i działa elegandzko oprócz leczenia hp i sp. Gram w maple story 2 dni warriorem, broń spear. Nie rozumie wszystkich nazw cheatów i niewiem co one robią.

Byłbym wdzięczny za odpowiedzi.

Opublikowano

Ma ktos z was jakies konto na maple story europe nie potrzebne pisac do mnie na pm na forum.Zostalem hakniety i niemam zadnego acc i chce jeszcze w maple grac jak ktos jest tak dobry i ma jakies acc niepotrzebne to niech sie nie marnuje ja je s cchecia wykorzytam pisac do mnie na forum.Prosze :D!!!!!

XmarekX.jpg
Opublikowano
Ma ktos z was jakies konto na maple story europe nie potrzebne pisac do mnie na pm na forum.Zostalem hakniety i niemam zadnego acc i chce jeszcze w maple grac jak ktos jest tak dobry i ma jakies acc niepotrzebne to niech sie nie marnuje ja je s cchecia wykorzytam pisac do mnie na forum.Prosze :D!!!!!

na europe to możesz sobie sam zrobić o.O

Opublikowano

Tak chodzi mi o konto z charem jakims konto wiem jak sie robi ale niemam zadnego acc bo mnie haknieta i tu do was psize czy ktos jakeis ma acc nie potrzebne bo kurwa hakneli mnie psy jebane

Ochłoń - 24h.//Detox

XmarekX.jpg
Opublikowano

Jestem początkującym graczem EMS i szukałem na tym forum chacków do v 0.53 ale jakoś nie znalazłem. Mógł by mi ktoś podać jakieś chacki i poradniki do nich był bym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś podac TuT'a do NoDelay'a dla skilli bowmana (double shot, arrow bowmb, strafe...)

Gdy zrobiłem TuT'a z forum waliłem hity po 1-30. Szukałem w googlach, ale znalażłem patchery tylko na sprzestarzałe wersje Mapla (gram na eMS).

Opublikowano

bo tak bedzie

nodelay dziala dobrze tlyko na ataki magiczne (mag) a fizyczne (cala reszta) dzialaja z oslabionym dmg

Opublikowano

Mam problem wyłancza mi się maple global a niemam hackow ani innych problemów(jak sie zaloguje na postać to po pięciu sec. wyłancza się całkowicie całe maple)

Opublikowano

Mam problem, <_<

Co zrobić jeżeli po mniej więcej 4 minutach botowania postać staje i przestaje atakować.

PS. Gram na EMS

Proszę o szybką odpowiedź

Z góry dzięki :rolleyes:

Opublikowano

postac osiaga limit 100 atakow bez poruszenia sie

potym postac dalej atakuje ale potworki nie otrzymuja dmg

do tego jest Unlimited Attack

Opublikowano

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

siemka jestem nowy na EMS i chciałem sobie pograć z botem ale jak szukałem na skile (dla maga > cleric ) to nic nie mogłem znaleźć ... chodzi mi o coś co by pozwoliło mi stać w jednym miejscu i żeby wszystkie moby na mapie padały

bym był wdzięczny jak by mi ktoś podał link do jakiegoś cheata albo bota i podał jeszcze instrukcje

z góry thx xD

Opublikowano

wyłancza mi się maple sprawdzałem wszędzie w host w nortonie w zaporze sys windows.Wyłanczałem modem.Robiłem wszystko co pisali i nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...