Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomoże ktoś sciągnąłem tak jak athis napisał program do filmików FRAPS włączam u góry wybieram Movies i Vide Capture Hotkey zmieniłem se na Num +...ten plus na małej klawiaturze po prawej .. naciskam num + i po jakimś czasie jeszcze raz .. i nie zapisuje mi nic na pulpicie ?? czy trzeba mieć grę włączoną czy jak ?

jyh.jpg
Opublikowano

Omfg -___- pomylily mi sie dzialy xDD sorka ;P

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

moze ktos dac patchery do nodeal goodmode na wersje ems v054?? blagam( nie odpisujcie ze mam sobie sam zrobic bo nie umiem )

Opublikowano

pierwsze slysze o no delay godmodzie o.O

@down

sure ja tam sie nie nabijam z ludzi jesli sie pomyla... kazdy poprostu sie na czyms zna, ja troche na infromatyce i nie uwazam sie madrzejszy od czlowieka ktory sie zna na mechanice, poniewaz on by mnie w tym pobil, kazdy cos umie i nie mozna powiedziec ze ktos jest glupszy od kogos...

poprostu gosciu sie pomylil ityle, jak napisze o co mu chodzi to postaram sie pomoc

Opublikowano

A wiec tak wrocilem do domu i zrobilem to co mowiliscie zainstalowalem net framework 2.0a oraz 3.5 directa 9.0c jak i wszystkie pliki potrzebne zeby system dzialal ale problem jest caly czas ten sam ma ktos jakas rade ?

Opublikowano

chodzilo mi o no deal - ze bije szybko oraz(uwaga to cos innego) goodmode zeby mnie potwory bily po miss / po 1.... tam mial byc przecinek sora -.-

btw jak uzyc tego no deal? bo po rozpakowaniu sa 3 pliki i z tego 1 exe co nie dziala o.O

Opublikowano

@

no delay nie godmode tak < jesli zrobiles zle a jest spoob zeby zrobic tak zeby nie bylo ab

@btw

to jest info jesli chodzi o ems

Opublikowano

2x up@

uzywaj opcji edit ...

@top

to jak ma ktos jakies rozwiazanie na moj problem bo szukalem wszedzie na necie i nic nie moge znalesc :/

Opublikowano

Kolega zgrał mi na pendrivera folder Nexon z maplestory. Kiedy chciałem zagra wyświetlało się ze brakuje jakiś tam plików, więc kolega mi je przesłał. Teraz gdy uruchamiam maple pokazuje się obok kursora klepsydra która po chwili znika,a maple się nie odpala :/ Co jest? HELP

Opublikowano

@edit Sry za double post .. zapomniałem

ej do której bd trwał ten patch czy cóś ???

mam jeszcze 1 pytanie czy wy też macie ten problem na ems biorę prawym na kolesia guild inivte czy join ..i na dole pojawia mi się informacja że inivte zostało wysłane i nick kolesia ... ale on od razu odpisuje że nic nie dostał ??

jyh.jpg
Opublikowano
dostane tego " dobrze zrobionego " no deal i goodmode? jakis link do patchera albo cos...

Poszukaj, a znajdziesz, a goodmode jest na forum, ale wszyscy mówią, że a/b :/

Opublikowano

Kurde wie ktoś co zrobić jak iMax odmawia posłuszeństwa? Bo włączam, skrypt dobrze działa ale w Maple nic się niedzieje, podejrzewam iż jedynie co to w systemie iMax próbuje klikać ale niemoże niewiem co robić bo UA sobie oskryptowałem i niemam jak bocić xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...