Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tak dalej bedzie to ten serwer padnie z braku graczy. Coraz wiecej ludzi rezygnuje przez te lagi i wywalania. Nawet o 2 w nocy wypierdziela serwer .

Działo się tak tylko na starcie i teraz. Pisali, że próbują ogarnąć i jutro już powinna być normalna rozgrywka.

Opublikowano

Działo się tak tylko na starcie i teraz. Pisali, że próbują ogarnąć i jutro już powinna być normalna rozgrywka.

No miejmy taką nadzieje ponieważ szczerze mówiąc jeden dzien nie mogłem grac a w drugim cały czas wywalało serwer. Mówie sobie a ciul wbije dzisiaj nocke powale metki a tu dupa . Zawodzi coraz bardziej ten serwer troche.. Ale czekamy .

graphic.png

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrazenie ze szmaragdowe lepiej dropia w m1 jak gdziekolwiek indziej? Podobno mialo dobrze dropic od 20lv a tu dobrze dropi do 20 mi ;D.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nie logowanie tylko serwer padł. Coś wczoraj pisali, że juz dzisiaj bedzie lepiej więc czekamy.

@ Edit

Ta nowa mapa na 50 lvl jest do expa czy do dropu i gdzie się chodzi na nią?

Opublikowano

Z tego co wiem mają wyłączyć serwer na jaki czas, żeby zażegnać problemy.

ta od 2 dni to piszą ja sie pytam kto odda graczom Item shop który przez ten czas zleciał 

Opublikowano

Poniekąd myślę, ze to sprawa Endymiona-spierdoliny

Bo to jego sprawka jest przecież płakał w zapowiedzi jaki on to nie jest zaj*bisty

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Dobra, dobra, nawet jeżeli to jego sprawka to raczej nie atakuje z 50 maszyn i 100 adresów IP. Takie problemy powinny być wyeliminowane już wczoraj (zresztą administracja mówiła, że dziś na 100% wszystko będzie okej).

Pozostaje nam czekać i liczyć, że w końcu to jakoś naprawią.

Opublikowano

Widzę że chyba nigdy sobie tu nie pogram . Co nie wejde na serwer czy chce nocke przywalić żeby sie odbić to serwer nie działa. Rekord świata co sie dzieje

graphic.png

Opublikowano

ta od 2 dni to piszą ja sie pytam kto odda graczom Item shop który przez ten czas zleciał

Pisali, że dadzą pd i rekawice jak wszystko się ustabilizuje. Przestań już płakać, bo to się irytujące robi. Każdy twój post tutaj to płacz nic nie wnoszący do tematu.
Opublikowano

Kto wymyślil to expienia w v1 do 55...

Do 55 leci dobrze masz misje co lvl/2 później dostajesz po 2 kulki za questa bijesz metki masz exp też mega jak dropisz i dobijasz i dobijasz i w taki sposób na BO wbiłem 55 więc nie wiem raczej problem nie jest. Ze szkaty smoczej szansy PD 1H , z serwerowych PDki na 30min. Jest dobrze. No i jest jeszcze mapka na 50. Ale nie mialem potrzeby tam iść expić.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Do 55 leci dobrze masz misje co lvl/2 później dostajesz po 2 kulki za questa bijesz metki masz exp też mega jak dropisz i dobijasz i dobijasz i w taki sposób na BO wbiłem 55 więc nie wiem raczej problem nie jest. Ze szkaty smoczej szansy PD 1H , z serwerowych PDki na 30min. Jest dobrze. No i jest jeszcze mapka na 50. Ale nie mialem potrzeby tam iść expić.

Wszystko spoko, bo głowna postać to tak sobie lajtowo wbije, a buff? Jeśli mam go expić w tym v1 gdzie wiecej na spota czekam niż expie to podziękuje, bo nie mam zamiaru siedzieć tam tydzień żeby mu wbić 55 lvl. Na buffie nawet nie mam pd, to juz w ogole tragedia. Na 35 lvl mu leci slabo w pt, a gdzie na jakimś 52, gdzie może lvl będę mu wbijał z 4 godziny.

Ja rozumiem ograniczenia, ale bez jaj, jak nawet nie ma gdzie mu wbić ten lvl, bo v1 to tragedia.  Szkoda mojego czasu i pieniedzy, bo nie wiem wiedziałem ,ze takie cuda wymyślili.  Dobrze, że m2 nie ma ograniczenia. 

Druga sprawa powodzenia dla osob, które nie mają pd z isa i będą expić szamanke i konto głowne w v1.

Opublikowano

Wszystko spoko, bo głowna postać to tak sobie lajtowo wbije, a buff? Jeśli mam go expić w tym v1 gdzie wiecej na spota czekam niż expie to podziękuje, bo nie mam zamiaru siedzieć tam tydzień żeby mu wbić 55 lvl. Na buffie nawet nie mam pd, to juz w ogole tragedia. Na 35 lvl mu leci slabo w pt, a gdzie na jakimś 52, gdzie może lvl będę mu wbijał z 4 godziny.

Ja rozumiem ograniczenia, ale bez jaj, jak nawet nie ma gdzie mu wbić ten lvl, bo v1 to tragedia.  Szkoda mojego czasu i pieniedzy, bo nie wiem wiedziałem ,ze takie cuda wymyślili.  Dobrze, że m2 nie ma ograniczenia. 

Druga sprawa powodzenia dla osob, które nie mają pd z isa i będą expić szamanke i konto głowne w v1.

w Dt polecam expic .

a do pana  BR3ND

Czy ktoś tu płacze po 1 w zapowiedzi twierdzili serwer stabilny serwer 

Od 2 dni słyszę bajki ze zostanie to poprawili na 2 dzien i cały czas jest to samo 

i Przypomina co jest do poprawy:

Zmiana ch zawiesza sie 

Quest od Ucznia 3x 'ezoteryczny przewodnik' do oddania nie dostaje sie nagrody.

Opublikowano

Nie plakac, wbijacie 50 bufce w swiatyni, pozniej urwisko do 55 i v2 do 70 i grota do 83 i ostatnia mapa :D

Pomogłem ? Lajk !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...