Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt tu nie ocenia po m1 ...

Gram na serwerze i dobrze wiem ile osób gra 

OX jezeli jest od 1 lvl sam wbijam 5 kontami 

Jest 2gi dzień serwera kurde a sklepów w m1 jest jak na 2gi dzień mega dużo moim zdaniem koło jest też duże także super.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eee... nikt nie gra - nie polecam 2/10 :(

PS: Wejście od 20 poziomu, może połowa osób ma ten poziom :P

67462290329992437584.jpg

PS2: Moje serwery są długowieczne, więc nie spodziewajcie się, że padnie za kilka miesięcy :D

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Eee... nikt nie gra - nie polecam 2/10 :(

PS: Wejście od 20 poziomu, może połowa osób ma ten poziom :P

67462290329992437584.jpg

PS2: Moje serwery są długowieczne, więc nie spodziewajcie się, że padnie za kilka miesięcy :D

Tak jak ravia s1 

Daj z komendy ile jest zalogowanych 

popraw błędy:

NNO Zbugowane 

Zmiana ch po zmienieniu ch zawiesza sie klient 

Quest od 'Uczony' po Oddaniu 3 ezo przewodników pisze ze nagroda 450k 3 szybkosci ruchu Lecz nie otrzymujemy owych nagród 

Opublikowano

Tak jak ravia s1 

Daj z komendy ile jest zalogowanych 

popraw błędy:

NNO Zbugowane 

Zmiana ch po zmienieniu ch zawiesza sie klient 

No ravia s1 bardzo krotko stala faktycznie.  :yay:  :yay:  :((

Opublikowano

No ravia s1 bardzo krotko stala faktycznie.  :yay:  :yay:  :((

Stoi nadal połączona z S2 już 3lata 7mc. 14dn. temu - wykasowane były tylko nieaktywne postacie, te aktywne zostały przeniesione + wszystkie konta które istniały z DM'ami które były na kontach :)

Opublikowano

Stoi nadal połączona z S2 już 3lata 7mc. 14dn. temu - wykasowane były tylko nieaktywne postacie, te aktywne zostały przeniesione + wszystkie konta które istniały z DM'ami które były na kontach :)

Popraw te bugi które wypisałem 

Opublikowano

OX trochę sie nie udał, niestety nie mogłem przejść na odpowiednie pole, ale to wina mapy,niestety.

Opublikowano

Następny OX będzie bardziej dopracowany - jeszcze nie wiem co wymyślimy ale prawdopodobnie niewidzialność graczy czy coś w tym stylu ;)

Btw.

Nawie | Ravia

35128460286215091115.png

Jak widać, oba serwery trzymają się bardzo dobrze.

Opublikowano

Dobre sobie. Nie było zadnego przenoszenia bo na to masz za małe umiejętnosci. Nie pamiętam dokladnie juz jaka była opłata ale coś koło 50-100zl. Za tą cene tworzyłes ide

ntyczną postać i eq w navi na s2. Zdecydowało się na to moze 50osob, reszta pozostała z niczym.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dobre sobie. Nie było zadnego przenoszenia bo na to masz za małe umiejętnosci. Nie pamiętam dokladnie juz jaka była opłata ale coś koło 50-100zl. Za tą cene tworzyłes ide

ntyczną postać i eq w navi na s2. Zdecydowało się na to moze 50osob, reszta pozostała z niczym.

100zł

Opublikowano

SS z oxa 

546731454259860238367.jpeg

Pozwolę sobie zacytować,

Liczba która jest na ekranie, była większa pomimo ograniczenia lvl, niestety administracja kompletnie się nie przygotowała do eventu, 1 OX wywaliło channel, rozumiem no bardzo dużo osób się logowało, ale tu nie o to chodzi, gdy rozpoczęła się druga runda po odpaleniu channelu, nie dało się przechodzić, ludzie blokowali siebie nawzajem, zaczęły się wyzwiska w kierunku ludzi jak i administracji.

Wiele osób prosiło na czat o przemianę w moby, ew. Pieczonego piskorza, ograniczyło by to w jakimś stopniu lagi dla ludzi, którzy mieli słabsze PC, ale to i tak nic "raczej" by nie dało, gdyż tak czy tak, nie ma możliwości na tym serwerze przechodzenia przez postacie.

Krótko mówiąc, po jednej rundzie, administracja powiedziała, że drugiej rundy nie będzie ze względu na ilość osób online, totalna wpadka, tak naprawdę zero przygotowania pod względem Eventu, owszem śmieszy mnie sytuacja, że ludzie już chcą odchodzić, bo nie dostali nagród, podenerwowała ich cała ta sytuacja, ale takie są realia, takich graczy jest masa.

Co mogę rzec, droga administracjo na następnym evencie, przygotujcie się lepiej, gdyż poziom dzisiejszego OX był równy 0.

Opublikowano

Ludzie się spinacie o ten ox. Zrobią następny i będzie git. Serwr ogarnięty już wszystko sprawnie działa, nic tylko grać. A hejterzy niech sobie dadzą już spokój

Opublikowano

Podziwiam takie osoby, które kończą grę oraz skreślają serwer, bo wystartował ile tam godzin później niż miał lub przez inne początkowe problemy LUB jeszcze lepsze, bo jest coś za trudne. xD Odnoszę się tutaj również do innych serwów. 

Kiedyś grało się nie z takimi rzeczami, na o wiele gorszych serwerach, a mały po parę tys. online i nikt nie plakał, a rezygnowało się dopiero jak naprawdę padał. Zresztą, tu jest bardzo doświadczona administracja (zwłaszcza Asig).

No cóż, widać takich graczy teraz ma Metin. ;)

denzel.png

Opublikowano

Ludzi pomocy zostaniesz polaczony z serwerem i nic prosze o pomoc

Ustaw sewer DNS na 8.8.8.8

Chodzi mi o preferowany serwer, powinno pomóc.Mojemu koledze pomogło więc tobie może też pomoże.

Pozdrawiam.

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Serio oceniacie po M1 ile jest ludzi na serwerze ^^ ? , Jest ludzi i to bardzo dużo.. Nawet teraz w zielonych co raz wiecej sklepów i ludzi lata mnóstwo wszędzie, ludzie zaczynają mają mały lvl śmigają tu tam, w lochu pełno osób na dolinie tak samo w m2 no kurde wszędzie.Myślicie, że dzień po starcie serwera nawali sklepów i ludzi w m1 ? no k***a ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty niż stanie w m1 ^^. Żeby było dużo sklepów to potrzeba kilka dni. I druga sprawa zauważcie, że tutaj są 2 królestwa i stawiają sklepy na 2ch a nie jak na innych serwerach że wszystkie sklepy są w jinno a w innych królestwach sama pustka. To się wszystko dopiero rozkręca.. i tak jest zajeb iście. Przekonamy się na OX ile bedzie luda. I nie nie będzie multi kont.

A Ty nadal nie powiedziałeś ile wydałeś na is,ze tak serwer bronisz. 

Opublikowano

licznik fair? Czy ktoś mi powie co się aktualnie stało z niektórymi ale w sumie... Z większością graczy metina? Masakra

Nowe pokolenie :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...