Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co tutaj ten płacz "Omg Obiecanki cacanki" , " Serwer niewypał" etc. nikt was nie zmusza do grania na Nawie tymbardziej do pisania takich postów, sam chciałem zagrać jak serwer wystartował ale wolałem poczekać i nie spinać się o to że nie mogę sobie pograć na lajcie  więc wam radzę też to zrobić ochłonąć i wrócić jak wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik.

Co do serwera
Co ile można czytać runy konne?

image.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co tutaj ten płacz "Omg Obiecanki cacanki" , " Serwer niewypał" etc. nikt was nie zmusza do grania na Nawie tymbardziej do pisania takich postów, sam chciałem zagrać jak serwer wystartował ale wolałem poczekać i nie spinać się o to że nie mogę sobie pograć na lajcie  więc wam radzę też to zrobić ochłonąć i wrócić jak wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik.

Co do serwera

Co ile można czytać runy konne?

Runy konne można czytać co 1 sekundę. 

Opublikowano

Takiego pay2win dawno nie widziałem  :yay: Nawet moby są specjalnie porozrzucane ( tak myślę ). Expienie to jest totalna patologia, respy wolne, małe, tak wiem to hard, ale ludzie szanujmy się. Na 43 lvlu expie w światyni, bo spoty na BO to jest śmiech na sali.

Szkaty lecą w takim tempie, że administratorzy się pewno czują okradani, bo każda szkata to aż szansa na 3 zmianki, a przecież są w IS!  /s 

Szczerze mówiać oczekiwałem czegoś więcej od Welesa i nowego Nawie, ale jak widać dolary pochłoneły pasję zrobienia porządnego serwera. Szkoda, ale graczom co by chcieli "wbić" na serwer nie polecam, gdyż to strata czasu jak nie macie zamiaru wydać hajsu na IS. 

Gram tylko dlatego, bo mam z kim  :((

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Takiego pay2win dawno nie widziałem  :yay: Nawet moby są specjalnie porozrzucane ( tak myślę ). Expienie to jest totalna patologia, respy wolne, małe, tak wiem to hard, ale ludzie szanujmy się. Na 43 lvlu expie w światyni, bo spoty na BO to jest śmiech na sali.

Szkaty lecą w takim tempie, że administratorzy się pewno czują okradani, bo każda szkata to aż szansa na 3 zmianki, a przecież są w IS!  /s 

Szczerze mówiać oczekiwałem czegoś więcej od Welesa i nowego Nawie, ale jak widać dolary pochłoneły pasję zrobienia porządnego serwera. Szkoda, ale graczom co by chcieli "wbić" na serwer nie polecam, gdyż to strata czasu jak nie macie zamiaru wydać hajsu na IS. 

Gram tylko dlatego, bo mam z kim  :((

Zawsze tak było na serwerach że kto chce być najlepszy to płaci proste i tego nigdy nie zmienisz.Chłopaki gildi grają bez isa i nie narzekają. Serwer polecam w 100% bd dobry hard. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Teraz jak dali każdemu is na 3 dni widać różnice jaka daje rekawiczka z is.

Ubilem okolo 100 best kapitanow przed przerwa i dropnelo moze 10 bodzi

Teraz ubilem okolo 15 i mam 5 szt xD

Tak samo z szkatami.

Jak sie ludziom pokonczy rekawica na 3 dni to sie zalamia xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Czytam.. I nie mogę uwierzyć jak można bronić IS'a tego serwera :) Przecież to jest cyrk na kółkach, Weles zrobił typowy serwer pay4win i taka jest prawda. Ludzie którzy wydali +-400 zł na start mieli zmianki i dodania => wybonowane EQ, reszta? Biegaj do 30 lvl w niewybonowanym EQ i licz na szczęście, że NO MOŻE poleci ze szkatułek serwerowych zmianki. Oczywiście nie zapominajmy o tym, że do 30 lvl wydropisz +- 5 skrzynek bez rękawiczki :) Liczyłem na serwer dla graczy, nie dla kasy. 

Opublikowano

Czytam.. I nie mogę uwierzyć jak można bronić IS'a tego serwera :) Przecież to jest cyrk na kółkach, Weles zrobił typowy serwer pay4win i taka jest prawda. Ludzie którzy wydali +-400 zł na start mieli zmianki i dodania => wybonowane EQ, reszta? Biegaj do 30 lvl w niewybonowanym EQ i licz na szczęście, że NO MOŻE poleci ze szkatułek serwerowych zmianki. Oczywiście nie zapominajmy o tym, że do 30 lvl wydropisz +- 5 skrzynek bez rękawiczki :) Liczyłem na serwer dla graczy, nie dla kasy. 

Zgadza się, ale póżniej można wyciagnać sporo tych szkat. 20-30 lecą slabo, ale dziś już z 100 szkat wydropiłem.

Opublikowano

Jak czytam wypowiedzi co niktorych, to aż mnie skręca. To jest serwer hard. Co wy myślicie że od razu full bony będziecie mieć na 30 lvl.przypomnijcie sobie czasy pla gdzie w v2 expilo się z z jednym itemkiem 1k HP w v2

Opublikowano

Jak czytam wypowiedzi co niktorych, to aż mnie skręca. To jest serwer hard. Co wy myślicie że od razu full bony będziecie mieć na 30 lvl.przypomnijcie sobie czasy pla gdzie w v2 expilo się z z jednym itemkiem 1k HP w v2

ale to było 8 lat temu, technika i postęp idzie do przodu , jest multum alternatyw na tego typu zagrywki z ISem.. ale cóż niektórzy wolą sie po prostu cofać. Hype na serwer potrwa dopóki youtuberzy będą nagrywać. Skończy sie reklama to bedzie serwer wymierał. 

Opublikowano

Przecież wystarczy w IS załadować i na 1lvlu można mieć full eq 5b.

tenor.gif

Opublikowano

Przecież wystarczy w IS załadować i na 1lvlu można mieć full eq 5b.

Ok to podaj mi serwer, na ktorym is nie daje przewagi na starcie?

Opublikowano

calkiem spoko teraz się gra ludzi jest ok około 1000 nadal się utrzymuje co wnerwia to ze 90% graczy w isa laduje

bo bez niego nie da się grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...