Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmianki już są dostepne na sklepach :D  

2kk- (2 ostrza, 2 aury, 4-5 bodzi, 4-5 sejmitarów) :O  ponosi kolegę bodzio 400k, aury 1.3kk ostrze 900 sejmater 200k

4-5x 400k = 2kk

Aury można znaleźć w różnych cenach. 700k-1.5kk. Tak, kupiłem wczoraj aure za 700k.

Ostrze podobnie jak aury, ceny się wahają. Jedni za 800 inni za ponad 1kk

Sejmitary wczoraj  tylko po 400k widziałem.

Dodatkowo dało się znaleźć 60sm za 1.6kk. Szkoda że brak sklepów offline bo dzięki nim więcej towaru można znaleźć na serwerze

Opublikowano

od prawie 18 godzin 0 Online :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

ILE ONLINE?

Serwer wyłączony, gdyż ekipa pracuje nad DDoS. Dzisiaj ma zostać uruchomiony.

@ Edit 

A co do online. Jeżeli serwer będzie włączony, to +/- 2k online.

@Edit 2 Down

Jak serwer się podniesie i nie będzie problemów, to uwierz mi, że będzie nawet ponad 2k. Dużo osób tu wróci lub przyjdzie z innych serwerów :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Za dużo osob zrezygnowało aby było już 2k wspomnisz moje słowo :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Za dużo osob zrezygnowało aby było już 2k wspomnisz moje słowo :)

Już to widzę jak te płaczące 12-latki nie wytrzymujące godziny bez serwera zrezygnują. Prędzej chyba zostane moderatorem na mpcforum.
Opublikowano

NO na 100% nie bd wicej jak 1000 bo gracze poodchodzili jak admini w kulki leca i olewja jak serwer of jest jakby chcieli to w 2h by był sprawny a nie 20h i nie wiadomo ile ejszce czekac

ZZZ

Opublikowano

NO na 100% nie bd wicej jak 1000 bo gracze poodchodzili jak admini w kulki leca i olewja jak serwer of jest jakby chcieli to w 2h by był sprawny a nie 20h i nie wiadomo ile ejszce czekac

Tak, oni nie chcą zniwelować problemu w 2h tylko 20h i dłużej żebyś czekał.

Serio inteligencja połowy użytkowników tutaj jest niższa od sandała?

Opublikowano

Jak widzę ludzi myślących, jak Ty zastanawiam się skąd Wy k***a się bierzecie. Admin wie, że jak serwer jest offline to działa na jego nie korzyść. Więc, jak by mogli to by już dawno zrobili, ale jak widać potrzeba więcej czasu na takie rzeczy.  Co do graczy każdemu co serwer się podobna to poczeka. 

Opublikowano

Jak taki k***a jesteś prze c**j to weź załóż serwer i ogarnij go od strony technicznej. Zapobiegnij jak wspomniałeś atakom w 2 godziny i wgl. Jak ci się nie podoba to kulturalnie wypier.da**j zarówno z tego tematu jak i serwera, nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma więc w czym ty kur.wa widzisz problem?

Opublikowano

Ej ludzie tak w porownaniu w godz szczytu to ktory serw ma wiecej online nawie czy revios?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

"Dziś może zostanie uruchomiony" może :) 
Tak wczoraj też pisali i pewnie prędko nie ogarną dużo ludzi odeszło czytając opinie i komentarze 

Opublikowano

"Dziś może zostanie uruchomiony" może :) 

Tak wczoraj też pisali i pewnie prędko nie ogarną dużo ludzi odeszło czytając opinie i komentarze 

Spokojnie niech robią nawet 2 dni ale zeby dało sie spokojnie grać 

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie będzie włączony wieczorem

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Na razie 0 trwa przerwa techniczna

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

No może trochę osób zrezygnować

hehe.

Weles jak mi opowiadałeś 2 lata temu jak ten serwer będzie wyglądał to niestety spodziewałem się czegoś innego. Cud że chciało Ci się prezkę zrobić. To miała być taka lepsza wersja metina

GaimdKk.jpg

Opublikowano

No może trochę osób zrezygnować

hehe.

Weles jak mi opowiadałeś 2 lata temu jak ten serwer będzie wyglądał to niestety spodziewałem się czegoś innego. Cud że chciało Ci się prezkę zrobić. To miała być taka lepsza wersja metina

Nie wiem czy Ty tu wgl  chłopie grałeś czy przyszedłeś tylko pisać głupoty^^ serwer jest bardzo przyjemny a to, że wystąpił pewien problem  to się zdarza i dla ludzi jest to raczej normalne, że coś mogło się przeoczyć, i proszę Cie nie pisz..'' ale 2 lata'' ^^. Od razu się wzięli do roboty i załatwią sprawę i to się k***a szanuje. Czekamy na start i pykamy pozdro i zapraszam !

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

nie wiem po co ludzie tu wgl graja, przeciez ten serwer to prawie to samo co sravia, ten serwer jest w dodatku bardziej nastawiony na itemshop, gówno i tyle. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...