Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedzie dodany pierscionek TP ?

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Ty nadal nie powiedziałeś ile wydałeś na is,ze tak serwer bronisz. 

To ile wydałem na IS jest tylko i wyłącznie moją prywatną sprawą i ani Ciebie ani nikogo innego nie powinno to interesować :) . Serwer polecam bo jest godny polecania i tyle w temacie juz wiele razy pisałem czego. A jak Ty tylko hejtujesz i myślisz ze bez is się nie da nic osiągnać to się grubo mylisz i jak masz ból dupy jak ktoś sobie może na to pozwolić a Ty nie możesz i płaczesz to nic nie poradzę. Mam ekipę 20-30 osób i jest kilka takich osób które nie ładują w is i nikt mi tu nie płacze ''bo gość ma IS to nie gram.'' czy coś w tym stylu. Mam płakać bo gość sobie wbił skill z G od razu na P  bo jest tęczak w is?  proszę Cie.. Jebiem na to. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

NIE POLECAM WIEKSZEGO P2W w swiecie metina nie widzialem przestancie sie zaslaniac ze to hard TO J****Y P2W do 25lvla wydropilem 3 szkaty serwerowe a z nich poty jebac nie polecam po 1m zostanie garstka osob

Opublikowano

Dobre sobie. Nie było zadnego przenoszenia bo na to masz za małe umiejętnosci. Nie pamiętam dokladnie juz jaka była opłata ale coś koło 50-100zl. Za tą cene tworzyłes ide

ntyczną postać i eq w navi na s2. Zdecydowało się na to moze 50osob, reszta pozostała z niczym.

To ma być śmieszne? :P

Po 1 na początku były przeniesione WSZYSTKIE postacie, lecz graczom nie pasowało to (wpisz sobie na YT Fuzja S1 i S2 to zobaczysz) ponieważ, na S1 był trochę syf i setki tysięcy nieaktywnych postaci od kilku lat.

Z S1 po przenosinach wyszło na to, że około 80% aktywnych graczy przeniosło swoje postacie na drugi serwer.

Po 2 nikt nie tworzył żadnych identycznych postaci, lecz te postacie które były do przeniesienia miały edytowane przedmioty które były na S1 a nie było na S2, usuwane i zmieniane pewne przedmioty a następnie przenoszone - myślisz, że piszę dzień w dzień w PHP (do którego jest potrzebny SQL) mam 2 serwery na których codziennie używam SQL'a i "nie potrafiłbym" zrobić takiej banalnej rzeczy jak przeniesienie rekordów? Czy ja wyglądam na dziecko z podstawówki? :D LoL.

Ci natomiast którzy nie przenieśli postaci, mieli przeniesione WSZYSTKIE konta jakie istniały z DM'ami które załadowali w grę - więc obecna Ravia.eu to jeden serwer który istnieje już prawie 4 lata ;)

Ale koniec już o Ravii bo to nie temat Ravii.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

To ile wydałem na IS jest tylko i wyłącznie moją prywatną sprawą i ani Ciebie ani nikogo innego nie powinno to interesować :) . Serwer polecam bo jest godny polecania i tyle w temacie juz wiele razy pisałem czego. A jak Ty tylko hejtujesz i myślisz ze bez is się nie da nic osiągnać to się grubo mylisz i jak masz ból dupy jak ktoś sobie może na to pozwolić a Ty nie możesz i płaczesz to nic nie poradzę. Mam ekipę 20-30 osób i jest kilka takich osób które nie ładują w is i nikt mi tu nie płacze ''bo gość ma IS to nie gram.'' czy coś w tym stylu. Mam płakać bo gość sobie wbił skill z G od razu na P  bo jest tęczak w is?  proszę Cie.. Jebiem na to. 

Ja nie jestem po prostu idiotą który daje darmową kasę dla założyciela serwera. Widzisz, Ciebie nie rusza to, że bez is nie da się grać ponieważ załadowałeś sporo kasy z tego co widziałem. Jestem ciekaw czy gdybyś grał bez is'a od samego zera to czy Twoja opinia wyglądałaby tak samo. Uwierz mi, że to nie ma sensu męczyć się na prywatnym serwerze. Lepiej iść na pl'a na którym obecnie łatwiej o zmianki i dodania. 

ItemShop strasznie ułatwia tutaj grę i to w ogromnym stopniu. 

Opublikowano

Ja nie jestem po prostu idiotą który daje darmową kasę dla założyciela serwera. Widzisz, Ciebie nie rusza to, że bez is nie da się grać ponieważ załadowałeś sporo kasy z tego co widziałem. Jestem ciekaw czy gdybyś grał bez is'a od samego zera to czy Twoja opinia wyglądałaby tak samo. Uwierz mi, że to nie ma sensu męczyć się na prywatnym serwerze. Lepiej iść na pl'a na którym obecnie łatwiej o zmianki i dodania. 

ItemShop strasznie ułatwia tutaj grę i to w ogromnym stopniu. 

Pokaż mi serwer gdzie item shop nie ułatwia gry

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Nick AK47 Dołączył(a): 2016-01-04 02:42:03 A serwer wystartował 29 stycznia wtf ?

konta z bety, kasowane były tylko postacie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie grałem na serwie ale z tego co się naczytałem w tym temacie to nie wiem czy jest sens grać na privie o takim stopniu trudności, i żeby coś osiągnąć trzeba wydać sporo na IS

Opublikowano

Pokaż mi serwer gdzie item shop nie ułatwia gry

Chyba logiczne jest, że na każdym serwerze ułatwia on grę ale nie w takim stopniu i to na hardzie.

Opublikowano

Ciężko mi uwierzyć, że serwer Hard ma tyle graczy! Propsy za to bo dotychczas każdy serwer tego typu, który wychodził liczył maksymalnie 500 graczy po 2-3 dniach gry.

Prezentacja niby nie urzekła mnie ale po obejrzeniu kilku filmów z serwera na YT zachęciło mnie do zagrania. Pobieram clienta i lecimy :)

Opublikowano

Ciężko mi uwierzyć, że serwer Hard ma tyle graczy! Propsy za to bo dotychczas każdy serwer tego typu, który wychodził liczył maksymalnie 500 graczy po 2-3 dniach gry.

Prezentacja niby nie urzekła mnie ale po obejrzeniu kilku filmów z serwera na YT zachęciło mnie do zagrania. Pobieram clienta i lecimy :)

:D:D wejdz na serwer i sam ocen czy gra tyle osób :D po prostu poezja to ja stwierdzam fakt ze NA TBD gra 20 tys graczy 

Dzis od 8 Rano na Dolinie wybijam metiny/bossy napotkałem 2 osoby zapewne dlatego ze nikt jeszcze eq nie zrobił 

Opublikowano

Ktoś chyba zazdrości, że tutaj gra tyle osób... Mam nadzieje, że te ataki ustaną i będzie można pograć ;d

Co do serwera to bardzo polecam, jeśli ktoś ma wątpliwości czy zacząć tu grać to jak najbardziej polecam

Opublikowano

Polecam serwer bardzo serdecznie, a bez IS'a można na spokojnie grać i zarabiać, bo ja tak właśnie gram i bardzo dobrze mi idzie :)

Opublikowano

Ktoś chyba zazdrości, że tutaj gra tyle osób... Mam nadzieje, że te ataki ustaną i będzie można pograć ;d

Co do serwera to bardzo polecam, jeśli ktoś ma wątpliwości czy zacząć tu grać to jak najbardziej polecam

Nikt tu nie zazdrości obecnie sam gram na nim ale te bzdury 2400 graczy ze gra to serio nie sa śmieszne  

Obecnie sa ataki na Sewerze wiec dzieżko się zalogować 

Opublikowano

poważnie jest tu tyle ludzi>? dobija do 1k?" :)

strona padła.. 

Wczoraj na OX było około  1500 osób

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...