Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no jedno jest pewne i tak ten  serwer za długo się nie utrzyma zresztą admini za miesiąc dostana calkowita olewke na serwer

hahaha. Chlopie serwery asiga stoja po kilka lat. Wiec skoncz piperzyc glupoty

Opublikowano

Nieźle tutaj niektórym odbyt rozrywa. xD 

Polecam serwer, przyjemnie się gra pomimo, że nie władowałem ani złotówki w IS. Na takiego hardzika czekałem. ;)

Opublikowano

Rozumiem, może Ci się nie podobać to jest normalne. Noto śmigaj ziomuś na PL'a w takim razie :).

Co do tego, że jest nudy to bym się kłócił. Misja za misją.Jak dla mnie zabawa jest przednia i serwer na mega plus. Ziomek każdy ma swoje zdanie i szanuje Twoje pozdrawiam. :)

Ps. Wbiłeś 20 lvl wgl ? 

A Ty ile wydałeś na is, że tak Ci się serwer podoba?

Opublikowano

Ile online? Opłaca sie wbijac?

Wczoraj popołudniu bodajże pisali, że ponad 1800 jest. Gra się fajnie, jest taki wyjątkowy klimat. Teraz napisali w grze, że o 18 jest OX.

@edit:

Teraz GM napisał, że online jest 2400.

Opublikowano

Hejterzy się przebudzili ^^. Porządny hard gra się mega przyjemnie.Ból dupy widać albo u konkurencji albo u gościa co ma 10 lvl i nie potrafi grać na hardzie - zmykaj na easy.

Gra dużo osób i gra się świetnie.

Znów teksty serwer zrobiony pod IS'a , kurde nikt nikomu nie każe w niego ładować.. mam kilku gości w gildi co ani 1 zł nie wydali na isa i mają już 30+ i na prawde nie narzekają. Wiadome jest że jak ktoś ładuje kto właduje w  IS'a w ten moment bedzie miał pewno z 40+ ale nie koniecznie zależy co robi. Ale jak grasz bez Isa to na takie cos musisz byc przygotowany to jest normalne i tak jest na kazdym serwerze.

Tęczak tez mi sie nie podobał ale teraz jakoś przestałem się tym przejmować, powoli do celu i skille na P będą, już mam kilka kamyczków duchowych kwestia wbicia skilla na G. Mnóstwo osób handluje egzo i radami takze z tym tez nie ma raczej problemu. No i na takim serwerze zeby cos miec to trzeba grać a nie wbije na godzine zobaczy jak ciezko i pojdzie na forum hejtować.. no trudno :)

Gościu co napisałeś o minusach stary nie wiem spodziewałeś się, że wchodzisz na mediuma czy jak bo nie rozumiem ? Serwer na mega plus na pewno pogram tu dłużej z ekipą. 

Jedynym polskim hardem jest cagroso. Ja bym nigdy nie nadał serwerowi przydomku "hard", gdy w IS'ie są tęczaki albo zmianki (oczywiście, gdy na serwerze jest tak trudno o zmianki).

tenor.gif

Opublikowano

Zeby tu jeszcze tyle grało 

Jest dużo ludzi, aktualnie kanał 1 jest "zatłoczony" i ciężko jest się na niego wbić ;)

Opublikowano

Jest dużo ludzi, aktualnie kanał 1 jest "zatłoczony" i ciężko jest się na niego wbić ;)

43321884166805653147.jpg

aż mnie zlagowało 

mitsui 

Hejty? wiesz od czego jest Mpc forum ?

Gram na serwerze od startu ale jak widze te smiesznę komentarze 2400 Ludzi na serwerze To ja sie pytam gdzie ? 

Opublikowano

43321884166805653147.jpg

aż mnie zlagowało 

Nie wiem co ma pokazać ten screen. To że jest mało sklepów = mało graczy? Każdy expi, zaczekaj ze 3-4 dni, a wtedy sklepów będzie troszeczkę więcej.

Opublikowano

Nie wiem co ma pokazać ten screen. To że jest mało sklepów = mało graczy? Każdy expi, zaczekaj ze 3-4 dni, a wtedy sklepów będzie troszeczkę więcej.

Aha wspominałem ze gram na serwerze?

byłem na Dolinie/M2/świątyni/m3 i jakoś nie widze tych ludzi a i w trudnych lochu małp tez byłem jak cos tylko 1 ch działa 2 osoby tam sa 

Opublikowano

43321884166805653147.jpg

aż mnie zlagowało 

mitsui 

Hejty? wiesz od czego jest Mpc forum ?

Gram na serwerze od startu ale jak widze te smiesznę komentarze 2400 Ludzi na serwerze To ja sie pytam gdzie ? 

Trzeba się idiotą urodzić. Nikt nie wie ile jest graczy, ale nie pokazuj ss'a z m1 w drugim dniu serwera. Dobrze, że wybrałeś mniejsze królestwo, bo tutaj mnie sklepów. 

Żebyś wiecej o ilość graczy nie płakał, potwierdzam i zgadzam się z tobą jest 300 graczy online, ale kazdy ma buffa zalogowanego i sklep, więc wychodzi około 120 graczy.

Co do tego na dole, mistrzu. Po pierwsze, jak można sprawdzać trudnych loch malp, jak 99,9% serwera sobie tam rady nie da. Przejdź się do latwego lochu i sprawdź, a nie idiota taki z Ciebie, że do trudnego pojechaleś.

Aha wspominałem ze gram na serwerze?

byłem na Dolinie/M2/świątyni/m3 i jakoś nie widze tych ludzi a i w trudnych lochu małp tez byłem jak cos tylko 1 ch działa 2 osoby tam sa 

Opublikowano

Trzeba się idiotą urodzić. Nikt nie wie ile jest graczy, ale nie pokazuj ss'a z m1 w drugim dniu serwera. Dobrze, że wybrałeś mniejsze królestwo, bo tutaj mnie sklepów. 

Żebyś wiecej o ilość graczy nie płakał, potwierdzam i zgadzam się z tobą jest 300 graczy online, ale kazdy ma buffa zalogowanego i sklep, więc wychodzi około 120 graczy.

Moge dać z 2 królestwa jest podobna liczba graczy 

Nikt tu nie placze chodzi o to ze administracją pisze bzdury ze 2400 graczy gra 

MaTe ^^

Nikt nie daje rady serio? Widze ze kolega na Pl nie grał 

280 Defa Buff skile m1 Wp Daje rade tam 

a idiote to sobie szukaj w rodzinie 

Masz te swoje większe królestwo:

80439009341263561372.jpg

2400 Graczy +

Opublikowano

Serio oceniacie po M1 ile jest ludzi na serwerze ^^ ? , Jest ludzi i to bardzo dużo.. Nawet teraz w zielonych co raz wiecej sklepów i ludzi lata mnóstwo wszędzie, ludzie zaczynają mają mały lvl śmigają tu tam, w lochu pełno osób na dolinie tak samo w m2 no kurde wszędzie.Myślicie, że dzień po starcie serwera nawali sklepów i ludzi w m1 ? no k***a ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty niż stanie w m1 ^^. Żeby było dużo sklepów to potrzeba kilka dni. I druga sprawa zauważcie, że tutaj są 2 królestwa i stawiają sklepy na 2ch a nie jak na innych serwerach że wszystkie sklepy są w jinno a w innych królestwach sama pustka. To się wszystko dopiero rozkręca.. i tak jest zajeb iście. Przekonamy się na OX ile bedzie luda. I nie nie będzie multi kont.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Serio oceniacie po M1 ile jest ludzi na serwerze ^^ ? , Jest ludzi i to bardzo dużo.. Nawet teraz w zielonych co raz wiecej sklepów i ludzi lata mnóstwo wszędzie, ludzie zaczynają mają mały lvl śmigają tu tam, w lochu pełno osób na dolinie tak samo w m2 no kurde wszędzie.Myślicie, że dzień po starcie serwera nawali sklepów i ludzi w m1 ? no k***a ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty niż stanie w m1 ^^. Żeby było dużo sklepów to potrzeba kilka dni. I druga sprawa zauważcie, że tutaj są 2 królestwa i stawiają sklepy na 2ch a nie jak na innych serwerach że wszystkie sklepy są w jinno a w innych królestwach sama pustka. To się wszystko dopiero rozkręca.. i tak jest zajeb iście. Przekonamy się na OX ile bedzie luda. I nie nie będzie multi kont.

Nikt tu nie ocenia po m1 ...

Gram na serwerze i dobrze wiem ile osób gra 

OX jezeli jest od 1 lvl sam wbijam 5 kontami 

Opublikowano

Nikt tu nie ocenia po m1 ...

Gram na serwerze i dobrze wiem ile osób gra 

OX jezeli jest od 1 lvl sam wbijam 5 kontami 

nie bardzo bo 1 wejście na 1 ip

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...