Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie loluj mi tutaj skoro nawet nie rozumiesz tego co pisze. Jak dla mnie temat kosz a post 2^ to potwierdza.

Down ktoś tu chyba ślepy jest i pokazuje swój kretynizm ale cóż. Kazdy normalny byc nie może, Żegnam

Serio nierozumiem tego lizania dupy endymionowi :D

Jak sytuacja na serwerze?

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio nierozumiem tego lizania dupy endymionowi :D

Jak sytuacja na serwerze?

okularów potrzebujesz czy co? Dobry serwer to się poleca a to ze w domu cie tak uczyli to zachowaj dla siebie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

okularów potrzebujesz czy co? Dobry serwer to się poleca a to ze w domu cie tak uczyli to zachowaj dla siebie.

Chciałeś powiedzieć serwer który jest gównem i robi się coraz większym gównem wraz z każdą aktualizacją

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Serwer totalna kopia ravii. Z tym, że tatalnie pod is-a ;] polecam dropić runy konne :D z rękawicą udało mi się w 2h wydropić aż dwie z czego jedna weszła. :D Ale po co dropic skoro można wypierdolić hajs w is i mieć na  gotowe.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Serwer totalna kopia ravii. Z tym, że tatalnie pod is-a ;] polecam dropić runy konne :D z rękawicą udało mi się w 2h wydropić aż dwie z czego jedna weszła. :D Ale po co dropic skoro można wypierdolić hajs w is i mieć na  gotowe.

Serwer jest naprawde bardzo pod IS .... 

Moim zdaniem jeden z najtańszych isów na metinie.Na innych serwerach masz 20 wierzchowców 15 petów, dopalacze, lizaki i inne gówna.

Peta masz na zawsze i on ci spokojnie starczy, ile na niego wydasz ? Niestety nie za dużo.Petów jest bardzo mało i dają odpowiednie bony na mapy.Wszystko jest tutaj przemyślane.

Tak jak to jeden youtuber ujął, w is są zmianki i serwer jest pod is, przecież nikt praktycznie prócz topki nie zakupi tych zmianek.Po kilku dniach zmianki są już na sklepach łatwo dostępne.

Pozdrawiam i naprawde jest pod "IS", bo Asig stawia serwer na 2 tygodnie i zamyka.A reszta osób która lubi grać na innych serwerach, które padną po kilku tygodniach/miesiącach niech sobie gra, bo tam jest tańszy Item Shop.

Nikt was nie zmusza do ładowania w is.To tyle, chciałem wszystkim rozwiać wątpliwość, bo mnie już to denerwuje, że co chwile ktoś pisze "Drogi IS"

Ceny w item shopie są odpowiednie jak na rodzaj serwera i co do ilości przedmiotów.

Pozdro dla kumatych ;)

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Moim zdaniem jeden z najtańszych isów na metinie.Na innych serwerach masz 20 wierzchowców 15 petów, dopalacze, lizaki i inne gówna.

Peta masz na zawsze i on ci spokojnie starczy, ile na niego wydasz ? Niestety nie za dużo.Petów jest bardzo mało i dają odpowiednie bony na mapy.Wszystko jest tutaj przemyślane.

Tak jak to jeden youtuber ujął, w is są zmianki i serwer jest pod is, przecież nikt praktycznie prócz topki nie zakupi tych zmianek.Po kilku dniach zmianki są już na sklepach łatwo dostępne.

Pozdrawiam i naprawde jest pod "IS", bo Asig stawia serwer na 2 tygodnie i zamyka.A reszta osób która lubi grać na innych serwerach, które padną po kilku tygodniach/miesiącach niech sobie gra, bo tam jest tańszy Item Shop.

Nikt was nie zmusza do ładowania w is.To tyle, chciałem wszystkim rozwiać wątpliwość, bo mnie już to denerwuje, że co chwile ktoś pisze "Drogi IS"

Pozdro dla kumatych ;)

Nic A nic nie jest pod item shopa

Zmianki/Teczaki/świadectwa/eliksiry czasowe/eliksiry Jakości /Rady/Egzo  poprawiające jakość A to za jedyne 900zł P

Opublikowano

Zaskakujące...

1 runa na 1-2 respy. 

Raz udało się 3 runy z jednego spota.

Opublikowano

Zmianki/Teczaki/świadectwa/eliksiry czasowe/eliksiry Jakości /Rady/Egzo  poprawiające jakość A to za jedyne 900zł P

Ty mięsista parówo, dupa Cię boli, że są takie rzeczy w IS a ty sobie ich nie kupisz BO CIĘ KUR*A NIE STAĆ? 

Tych co piszą, że serwer pod is bym chętnie zablokował w tym temacie. 

Myślicie, że Asig jest jakimś jeba*ym milionerem żeby sobie opłacać z swojej kieszeni maszynę i reklamę. 

Zresztą każdy z piszących serwer pod is, gdyby miał możliwość postawienia takiego serwera sam by taki itemshop zrobił, bez pozdrowień ból dupowce. 

Opublikowano

Teczaki są za znaki, a nie sm.

Zmień serwer, jak Ci sie nie podoba. Zobacz na inne serwery  150 petów i wierchowców, ppk, lizaki jakieś amulety i inne scierwa, gdzie na pierwszy lvl mogłeś po 1.5k w metka bić.

Nie wiem w czym masz problem, ale 99% nie kupuje napewno zmianek w isie. 40 zmianek to jest około 60 zł przelewem. Oczywiście są osoby, które laduje kupe kasy w tą gre, ale wątpie ze teraz kupuja zmianki. Na starcie to był dobry odpał, ale teraz jakis sens kupywania zmianek, jak juz w grze są latwo dostępne. 

To samo eliksiry na każdym hardzie jakim grałem można było je spotkać. Coś musi być w tym is żeby było na tego dedyka.

Tak się zastanawiam grasz na serwerze, a marudzisz codziennie, jak to jest źle. Ja jak bym miał takie samo zdanie jak Ty to miałbym w dupie serwer i nie grał, a Ty placzesz co chwile, ale grasz na nim. Szkoda, że nie istnieje serwer insomonia bodajże tam nie było isa i byś mogł tam grać, bo byś nie płakał, że serwer pod is'a.

Jak można mówić, że serwer pod isa, jak za 50 zł. Mamy peta, kostium, fryzure, pd na 7 dni i rekawiczke na 3 dni. Na niektórych serwerach peta za to nie kupimy. 

Opublikowano

Ty mięsista parówo, dupa Cię boli, że są takie rzeczy w IS a ty sobie ich nie kupisz BO CIĘ KUR*A NIE STAĆ? 

Tych co piszą, że serwer pod is bym chętnie zablokował w tym temacie. 

Myślicie, że Asig jest jakimś jeba*ym milionerem żeby sobie opłacać z swojej kieszeni maszynę i reklamę. 

Zresztą każdy z piszących serwer pod is, gdyby miał możliwość postawienia takiego serwera sam by taki itemshop zrobił, bez pozdrowień ból dupowce. 

Tylko debile wydają pieniądze na serwery prywatne.

I nie porównujcie harda  na którym można wszystkie najważniejsze rzeczy kupić za zł do serwera easy/medium. 

Opublikowano

Teczaki są za znaki, a nie sm.

Zmień serwer, jak Ci sie nie podoba. Zobacz na inne serwery  150 petów i wierchowców, ppk, lizaki jakieś amulety i inne scierwa, gdzie na pierwszy lvl mogłeś po 1.5k w metka bić.

Nie wiem w czym masz problem, ale 99% nie kupuje napewno zmianek w isie. 40 zmianek to jest około 60 zł przelewem. Oczywiście są osoby, które laduje kupe kasy w tą gre, ale wątpie ze teraz kupuja zmianki. Na starcie to był dobry odpał, ale teraz jakis sens kupywania zmianek, jak juz w grze są latwo dostępne. 

To samo eliksiry na każdym hardzie jakim grałem można było je spotkać. Coś musi być w tym is żeby było na tego dedyka.

Tak się zastanawiam grasz na serwerze, a marudzisz codziennie, jak to jest źle. Ja jak bym miał takie samo zdanie jak Ty to miałbym w dupie serwer i nie grał, a Ty placzesz co chwile, ale grasz na nim. Szkoda, że nie istnieje serwer insomonia bodajże tam nie było isa i byś mogł tam grać, bo byś nie płakał, że serwer pod is'a.

Jak można mówić, że serwer pod isa, jak za 50 zł. Mamy peta, kostium, fryzure, pd na 7 dni i rekawiczke na 3 dni. Na niektórych serwerach peta za to nie kupimy. 

Aha smocze znaki masz za smocze monety chyba tak ?

czy ja napisalem cos o Kostiumie/zwierzkach/rekawicy ? 

To ci cos napisze

80 Zmianek 100zł przelewem 

Zrobienie 1 skilla od m1 do G 100zł przelewem  =600zł za Same rady/Egzo nie licze Ku 

Oczwyscie ze mozna wszystko zakupić za Yangi od ludzi ale prawda jest taka ze Item shop jest drogi jezeli chodzi o rozwój postaci 

'Zobacz na inne serwery  150 petów i wierchowców, ppk, lizaki jakieś amulety i inne scierwa,'

Ok Chodzi i o serwer Hard czy Medium 

Opublikowano

kto ci karze robić 6skili na g1 isem ...

puknij się w głowę..

za 50zł masz peta na stałe !! + dzika(boja) + zostaje na autopoe czy coś ,,, drogo ?? na innych priv sam pet = 40/50zł 

Opublikowano

puknij się w głowę..

To jest przykład...  

i kończę temat item shop robi sie to juz nudne 

Opublikowano

Ceny w item shopie są odpowiednie jak na rodzaj serwera i co do ilości przedmiotów.

Pozdro dla kumatych ;)

powiedz mi znawco od kiedy na hardzie mozna kupic zmianki, teczaki i inne gowna w is? gdyby ten serv nie byl pod isa, to nie byłoby zmianek w is, a sa... 

tak w ogole bez porządnej reklamy serv nie postoi kilka lat jak ravia, a wicie dlaczego? bo nie ma isamu(trololo)

serv juz dziala czy dalej nie?

btw. sorex na nawie tez dostales moda na forum tak jak na ravii? 

Sorex x 2 godziny temu

haha ty małysz siebie słyszysz mówisz że 1500-2k luda

problem w tym, ze admin rev*osa pokazal ilosc graczy, a asig nie : (*

puknij się w głowę..

za 50zł masz peta na stałe !! + dzika(boja) + zostaje na autopoe czy coś ,,, drogo ?? na innych priv sam pet = 40/50zł 

a co mieli dac czasowego peta na hardzie?>

Opublikowano

powiedz mi znawco od kiedy na hardzie mozna kupic zmianki, teczaki i inne gowna w is? gdyby ten serv nie byl pod isa, to nie byłoby zmianek w is, a sa... 

tak w ogole bez porządnej reklamy serv nie postoi kilka lat jak ravia, a wicie dlaczego? bo nie ma isamu(trololo)

serv juz dziala czy dalej nie?

btw. sorex na nawie tez dostales moda na forum tak jak na ravii? 

problem w tym, ze admin rev*osa pokazal ilosc graczy, a asig nie : (*

a co mieli dac czasowego peta na hardzie?>

Jestem moderatorem serwisu Asiga WPCB.pl gdzie są podpięte forum ravi i nawi 

Opublikowano

Wejdzie Ci taka gnida jedna z drugą z Rev**sa i zaczną hejtować serwer Nawie, żeby zniechęcić graczy. Ludzie! Rev**s to ścierwo, nie warto tam grać. Wolę poczekać tutaj jeden dzień, niż tracić ten dzień na Rev**s. Nie podoba Ci się serwer? Wyjdź z tematu i znajdź sobie taki, który Ci się podoba, a nie pierdoły w każdym temacie wypisujesz!

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Wejdzie Ci taka gnida jedna z drugą z Rev**sa i zaczną hejtować serwer Nawie, żeby zniechęcić graczy. Ludzie! Rev**s to ścierwo, nie warto tam grać. Wolę poczekać tutaj jeden dzień, niż tracić ten dzień na Rev**s. Nie podoba Ci się serwer? Wyjdź z tematu i znajdź sobie taki, który Ci się podoba, a nie pierdoły w każdym temacie wypisujesz!

W sumie racja sam nie rozumiem jak można grać na serwerze easy gdzie trzeba zrobić z 2 tysiące razy dungi zbić 4 tysiące bossów i 3 tysiące metinów aby zrobić głupie eq do pvp przecież to jest jak dla mnie nudne i monotonne już wole grać na hardzie gdzie zrobienie głupiej aury na G sprawia frajdę

Opublikowano

Jakieś problemy z serwerem są? Bo nie moge sie zalogować.

Tak, info z fanpage :Witam.

Bardzo przepraszamy za komplikacje wynikłe z ataków DDoS.

Obecnie staramy się wszystko ogarnąć aby więcej DDoS'ów wcale nie było, jesteśmy na dobrej drodze do osiągnięcia celu. Konkurencja nigdy nie śpi i zapewne myśli że się poddamy ale takie coś nie będzie miało miejsca, podjęliśmy ostateczne kroki z którymi czekaliśmy do teraz z nadzieją że problem da się rozwiązać w normalny sposób.

W każdym razie z tego powodu, serwer będzie dostępny dopiero jutro (Nie podamy konkretnej godziny - bo nie jesteśmy w stanie tego określić, serwer będzie działał dopiero jak wszystkie prace zostaną ukończone w 100%-ach i będziemy mieli pewność że już będzie git).

W ramach rekompensaty, wszyscy gracze dostaną ItemShop na 3 dni (gold,exp,drop) i będą zwiększone szanse na drop cennych przedmiotów tj. Szmaragdowe Szkatułki.

Pozdrawiamy.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

IS jest na każdym serwerze czy to droższy czy tańszy ale jest.
Tu chociaż nie ma takiego przypadku że itemy (pet, kostium, fryz) dają 1,5k-2k HP + 15 na mooby i inne duże bonusy.
Jedyne co mi się nie podoba to występowanie zmianek w IS gdzie w grze są mało dostępne.

W grze 100sm - 2kk (2 ostrza, 2 aury, 4-5 bodzi, 4-5 sejmitarów)

Ciekawe jakie zmiany zajdą po tej długiej przerwie. Czy pozbędą się problemów z atakami i podniosą szanse zdobycia szkatułek...

Opublikowano

IS jest na każdym serwerze czy to droższy czy tańszy ale jest.

Tu chociaż nie ma takiego przypadku że itemy (pet, kostium, fryz) dają 1,5k-2k HP + 15 na mooby i inne duże bonusy.

Jedyne co mi się nie podoba to występowanie zmianek w IS gdzie w grze są mało dostępne.

W grze 100sm - 2kk (2 ostrza, 2 aury, 4-5 bodzi, 4-5 sejmitarów)

Ciekawe jakie zmiany zajdą po tej długiej przerwie. Czy pozbędą się problemów z atakami i podniosą szanse zdobycia szkatułek...

Po tygodniu zmianki już będą nie opłacalne do kupienia w IS gdyż będą ogólnie dostępne w grze na sklepach 

Opublikowano

Po tygodniu zmianki już będą nie opłacalne do kupienia w IS gdyż będą ogólnie dostępne w grze na sklepach 

zmianki już są dostepne na sklepach :D  

2kk- (2 ostrza, 2 aury, 4-5 bodzi, 4-5 sejmitarów) :O  ponosi kolegę bodzio 400k, aury 1.3kk ostrze 900 sejmater 200k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...