Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy Ty tu wgl  chłopie grałeś czy przyszedłeś tylko pisać głupoty^^ serwer jest bardzo przyjemny a to, że wystąpił pewien problem  to się zdarza i dla ludzi jest to raczej normalne, że coś mogło się przeoczyć, i proszę Cie nie pisz..'' ale 2 lata'' ^^. Od razu się wzięli do roboty i załatwią sprawę i to się k***a szanuje. Czekamy na start i pykamy pozdro i zapraszam !

Nie wiem czy w ogóle zrozumiałeś mojego posta. Nie wiem jak to określić, powiedzmy że " współpracowałem " z nim jakieś 2 lata i kilka razy z nim rozmawiałem i dużo razy pisałem więc wiem co pisze. Chodzi mi po prostu o to że to miał być zupełnie inny serwer od wszystkich jakie są obecnie na mpcforum. A wyszło jak wyszło. 

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy w ogóle zrozumiałeś mojego posta. Nie wiem jak to określić, powiedzmy że " współpracowałem " z nim jakieś 2 lata i kilka razy z nim rozmawiałem i dużo razy pisałem więc wiem co pisze. Chodzi mi po prostu o to że to miał być zupełnie inny serwer od wszystkich jakie są obecnie na mpcforum. A wyszło jak wyszło. 

a tu wyszła ravia s3   :D

i czekam na obrońców serwera :D

Mimo to gra sie przyjemnie 

Opublikowano

Musieli by chyba nową grę stworzyć jakąś żeby to wszystko było inaczej. Mimo wszystko moim zdaniem jest na prawdę dużo nowości i praktycznie zero bugów jedynie jakieś drobnostki do poprawy co nie przeszkadzają w rozgrywce wgl. Jedynie co przeszkadzało to te lagi i wywalanie. Mam nadzieję, że dziś wszystko wróci do normy i będziemy mogli już pykać. Na serwerze trzeba grać żeby cokolwiek o nim mówić, wbijać lvl piąć się w górę i działać czy to sam czy z rówieśnikami  gdzie w grupie wiadomo gra się o wiele przyjemniej. U mnie w gildi (30-40)osób rozmawiając na ts każdy jest mile zaskoczony serwerem i mam również członków którzy grali na Ravi i twierdzą, że jest inaczej. Nie ma co ukrywać jest ten sam producent i na pewno w jakimś stopniu opierał się na swoich wcześniejszych projektach tutaj nie ma się co dziwić Kolomp1 . A Jak na PLu serwery startowały jeden za drugi to ktoś płakał ku*wa że wychodzi to samo co było ? Raczej nie(wiem porównuje Pla do Priva,lecz jak wiemy Ravia stoi bardzo długo więc śmiało mogę tutaj postawić na stabilność). Próbujecie na siłę coś skomentować na minus, i to ciągle te same osoby..

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

W sumie racja sam nie rozumiem jak można grać na serwerze easy gdzie trzeba zrobić z 2 tysiące razy dungi zbić 4 tysiące bossów i 3 tysiące metinów aby zrobić głupie eq do pvp przecież to jest jak dla mnie nudne i monotonne już wole grać na hardzie gdzie zrobienie głupiej aury na G sprawia frajdę

Widzę że jesteś zapatrzony tylko w ten jeden serwer ^^ Taki sam sens ma stanie na metkach i zarabianie pare dni na zrobienie tej "aury G" Mam się cieszyć że wbiłem skilla?? Weź przestań się ośmieszać. Jeżeli frajdą dla Ciebie jest wbijanie skilla na g to...

Kiedy będzie online ?? ^^ I czy w ogóle będzie ^^ 

zandia_sygna.png

Opublikowano

Widzę że jesteś zapatrzony tylko w ten jeden serwer ^^ Taki sam sens ma stanie na metkach i zarabianie pare dni na zrobienie tej "aury G" Mam się cieszyć że wbiłem skilla?? Weź przestań się ośmieszać. Jeżeli frajdą dla Ciebie jest wbijanie skilla na g to...

Kiedy będzie online ?? ^^ I czy w ogóle będzie ^^

Wczoraj mówili że wczoraj będzie :D Dziś mówią że dziś będzie a nie wiadomo nawet :DxD 

Więc raczej sobie poczekamy nie prędko będzie

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

powiedz mi znawco od kiedy na hardzie mozna kupic zmianki, teczaki i inne gowna w is? gdyby ten serv nie byl pod isa, to nie byłoby zmianek w is, a sa... 

tak w ogole bez porządnej reklamy serv nie postoi kilka lat jak ravia, a wicie dlaczego? bo nie ma isamu(trololo)

serv juz dziala czy dalej nie?

btw. sorex na nawie tez dostales moda na forum tak jak na ravii? 

problem w tym, ze admin rev*osa pokazal ilosc graczy, a asig nie : (*

a co mieli dac czasowego peta na hardzie?>

Na ravii też były zmianki w IS i jakoś nikt nie płakał, bo IsAmU reklamował.Tutaj są zmianki i jest płacz.Dużo osób nie kupuje tych zmianek, jestem tego pewien, bo są naprawde bardzo drogie.Tęczak powiadasz ? Trzeba wydać około 4500 SM i kupić sobie dopiero za smocze znaki tęczaka, także naprawde wszyscy go kupią.IsAmU nie jest potrzebny żeby serwer dobrze działał i żeby miał kto w niego grać.Reklama jest bardzo dobra moim zdaniem.Za 50 zł przelewem masz peta z is,kostium,fryzurke i zostaje ci jeszcze troche SM.

Pozdrawiam, serwer musi się z czegoś utrzymywać no i przecież też każdy stawia serwer żeby zarobić, przecież to jest logiczne.

Zresztą kończe temat z isem, bo szkoda gadać.Nie każdy musi wydawać na isa żeby coś osiągnąć.Wystarczy troche czasu i można sobie w grze na niego zarobić.

@Będzie dziś online ? :)

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

problem w tym, ze admin rev*osa pokazal ilosc graczy, a asig nie : (*

Tylko jest jedna zasadnicza różnica. Za 2 miesiące nikt już nie będzie nawet pamiętał co to revios. Dalej się nie kapnęliście, że są to serwery robione i reklamowane przez te same osoby co 2-3 miesiące, które stoją max 2 miesiące?

Info od Asiga:

Serwer nie wystartuje przed 21.

Opublikowano

Tylko jest jedna zasadnicza różnica. Za 2 miesiące nikt już nie będzie nawet pamiętał co to revios. Dalej się nie kapnęliście, że są to serwery robione i reklamowane przez te same osoby co 2-3 miesiące, które stoją max 2 miesiące?

Info od Asiga:

Co fakt to fakt, niech lecą na reviosa, o ile dobrze mnie pamieć nie myli to jest tego ziomka co miał już z 20 serwerów, ktore stoją 1-2 miesiące padaja, a on stawia kolejny i zarobek ładny ma. 

Co do tego, że jest serwer podobny do ravi to się nie zgodze, bodajże na s2 grałem to serwer mi nie przypadł do gustu i zrezygnowałem po wbiciu chyba 40 poziomu.:D

Opublikowano

Info od Asiga:

Jest jedna zasadnicza roznica. Ravia ma isamu, ktory wrzuci jeden film i na servie jest 2k luda, a nawie kogo ma? bubex, noperfect i kto jeszcze? moda na hardy juz dawno minęła  :)

i nie gram na revios jak cos :)

btw. jak to jest, ze taki dobry techik jak asig nie moze poradzic sobie z ddos? 

Opublikowano

Jest jedna zasadnicza roznica. Ravia ma isamu, ktory wrzuci jeden film i na servie jest 2k luda, a nawie kogo ma? bubex, noperfect i kto jeszcze? moda na hardy juz dawno minęła   :)

Co ma technik do ddos?

Opublikowano

Jest jedna zasadnicza roznica. Ravia ma isamu, ktory wrzuci jeden film i na servie jest 2k luda, a nawie kogo ma? bubex, noperfect i kto jeszcze? moda na hardy juz dawno minęła   :)

moze dlatego ze on jest technikiem metina a nie osoba od zabezpieczen xD

Opublikowano

Boli mnie to, że dzisiaj serwer ocenia się po "jutuberach", taki tok myślenia jest po prostu żałosny. Isamu jakoś nie nagrywa od multum czasu, a gracze się utrzymują. Jak widać po ilości graczy na serwerze moda na hardy nie minęła, minęła jednak era dobrych hardów.

Opublikowano

Ma ktos jakies info kiedy to wystartuje ?

Na forum admin cały czas pisze, że wystartuje jeszcze dzisiaj, lecz nie mogą stwierdzić danej godziny.

Opublikowano

moze dlatego ze on jest technikiem metina a nie osoba od zabezpieczen xD

tylko to wlasnie technik musi znalezc sposob na zabezpieczenie servera(chyba ze przyjdzie swiety mikolaj)

Boli mnie to, że dzisiaj serwer ocenia się po "jutuberach", taki tok myślenia jest po prostu żałosny. Isamu jakoś nie nagrywa od multum czasu, a gracze się utrzymują. Jak widać po ilości graczy na serwerze moda na hardy nie minęła, minęła jednak era dobrych hardów.

gdy liczba graczy na ravii spadala, to isamu albo ktos inny z popmateam nagrywal film i gracze wracali na serv

Opublikowano

jedynie co im dobrze wychodzi to robienie ludzi w c**j typowa wymowka wina serverowniii xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

jedynie co im dobrze wychodzi to robienie ludzi w c**j typowa wymowka wina serverowniii xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kto Ci mówił, że wina serwerowni? Ja nie słyszałem, że wina serwerowni tylko przez to, że ktoś DDosuje serwer.

Opublikowano

Cóż będzie trzeba to pokażemy ile serwerów zostało zakupionych, ich czas realizacji to kolejno 120 sekund (tego kupiliśmy dzisiaj o 20:00 = nie ma go do teraz ), 4 godziny(ten został kupiony już wczoraj = nie ma go do teraz ) serwerownia nie dostarczyła nam jeszcze serwerów płatności z naszej strony zostały oczywiście dostarczone natychmiastowo. Także zostało nam wyjście takie że wykorzystamy 1 z 2 serwerów które aktualnie mamy, serwery to mały problem większą magię zrobiła inna osoba na zlecenie zna się na rzeczy więc robota jest zrobiona profesjonalnie resztę oczywiście ciągle robiliśmy także my. Serwer pewnie postawimy z tymczasowym wykorzystaniem aktualnie posiadanych maszyn po czym jeśli kochana serwerownia dostarczy nam zakupione maszyny to wtedy zrobimy part 2.0 zabawy co zajmie 2-4 godzin więc nie długo = tak myślę. Tyle informacji powinno wam wystarczyć bo to w zasadzie wszystko co możemy wam powiedzieć niektóre rzeczy po prostu zostają za zamkniętymi drzwiami bo to forum nie czytają tylko gracze zainteresowani serwerem.

Wyprzedzając mało rozumujących ludzi "C*****a ta serwerownia" - OVH nie ma innej lepszej 1.png

info z forum ^^

w piatek start bez problemow

Opublikowano

Cóż będzie trzeba to pokażemy ile serwerów zostało zakupionych, ich czas realizacji to kolejno 120 sekund (tego kupiliśmy dzisiaj o 20:00 = nie ma go do teraz ), 4 godziny(ten został kupiony już wczoraj = nie ma go do teraz ) serwerownia nie dostarczyła nam jeszcze serwerów płatności z naszej strony zostały oczywiście dostarczone natychmiastowo. Także zostało nam wyjście takie że wykorzystamy 1 z 2 serwerów które aktualnie mamy, serwery to mały problem większą magię zrobiła inna osoba na zlecenie zna się na rzeczy więc robota jest zrobiona profesjonalnie resztę oczywiście ciągle robiliśmy także my. Serwer pewnie postawimy z tymczasowym wykorzystaniem aktualnie posiadanych maszyn po czym jeśli kochana serwerownia dostarczy nam zakupione maszyny to wtedy zrobimy part 2.0 zabawy co zajmie 2-4 godzin więc nie długo = tak myślę. Tyle informacji powinno wam wystarczyć bo to w zasadzie wszystko co możemy wam powiedzieć niektóre rzeczy po prostu zostają za zamkniętymi drzwiami bo to forum nie czytają tylko gracze zainteresowani serwerem.

Wyprzedzając mało rozumujących ludzi "C*****a ta serwerownia" - OVH nie ma innej lepszej 1.png

info z forum ^^

w piatek start bez problemow

"Proszę nie kopiować mojego postu na żadne inne portale nie należące do nawie.pl/eu bo nie wyrażam na to zgody."

Skoro autor nie wyraża zgody to jakim prawem to publikujesz?

Opublikowano

Czyli dobrze wam radziłem że start najprawdopodobniej jutro albo w piątek jak nie  w sobotę będzie haha beka teraz będą przekładali z dnia na dzień bo spier******* całego dedyka 

Czekać na serwer 30 h i teraz info z forum ze bedzie w piątek to po .... na coś takiego czekać szkoda darmowego czasu :)

ja bynajmniej rezygnuję a co wy zrobicie to już należy do was bye :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Czyli dobrze wam radziłem że start najprawdopodobniej jutro albo w piątek jak nie  w sobotę będzie haha beka teraz będą przekładali z dnia na dzień bo spier******* całego dedyka 

Czekać na serwer 30 h i teraz info z forum ze bedzie w piątek to po .... na coś takiego czekać szkoda darmowego czasu :)

ja bynajmniej rezygnuję a co wy zrobicie to już należy do was bye :)

Gdzie jest info, że w piątek, bo ja czytałem to, że do 2-4 h jeszcze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...