Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie czy wy naprawde nie wiecie, że konkurencja chce poprostu zniszczyć ten serwer, bo tutaj chodzi o zazdrość itp.Tak jak Asig zapewniał, przez pierwsze dni tak będzie, a później się wszystko unormuje.

Czemu w m2 są takie małe spoty ?

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie czy wy naprawde nie wiecie, że konkurencja chce poprostu zniszczyć ten serwer, bo tutaj chodzi o zazdrość itp.Tak jak Asig zapewniał, przez pierwsze dni tak będzie, a później się wszystko unormuje.

Czemu w m2 są takie małe spoty ?

Ale o jaką konkurencje ci chodzi To jest jedyny Hard na rynku chyba ze o PL ci chodzi  :D 

Opublikowano

Ale o jaką konkurencje ci chodzi To jest jedyny Hard na rynku chyba ze o PL ci chodzi   :D

To nie musi chodzić o inne hardy, wystarczy zobaczyć kto najwięcej się sapał w zapowiedzi i mówił, że nikt nie zagra. 

Opublikowano

Ale o jaką konkurencje ci chodzi To jest jedyny Hard na rynku chyba ze o PL ci chodzi   :D

czy Ty nie masz prywatnego zycia nie wiem wyjsc na dwor zagrac w inne gry siedzisz w tej zapowiedzi od x czasu i komentujesz non stop nie chcesz grac wyraz opinie i zawijaj wrotki 

co do tematu ja czekam i zobacze jak to sie potoczy :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Próbowałem, starałem się, ale co 10 minut offline to dla mnie trochę za dużo :) Bardzo fajny serwer, przypomina stare, dobre czasy na PL-u, ale niestety, póki się nie ustabilizuje średnio to widzę :/

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

czy Ty nie masz prywatnego zycia nie wiem wyjsc na dwor zagrac w inne gry siedzisz w tej zapowiedzi od x czasu i komentujesz non stop nie chcesz grac wyraz opinie i zawijaj wrotki 

co do tematu ja czekam i zobacze jak to sie potoczy :)

Po 1 nie twoja sprawa

Po 2 Gram na serwerze i udzielam odpowiedzi jezeli ktoś zadaje sensowe pytania 

owietrzeKanada

Była przerwa na celu poprawienia stabilności serwera 

a strona działa http://nawie.eu/ 

Opublikowano

Stronka raz działa a raz nie, aktualnie są ataki i dla tego to tak wygląda. Musimy poczekać.

Opublikowano

Ahh ta stabilność :3

http://scr.hu/6unw/ljmdk

Niestabilny

Niedopracowany
On-line jest tyle co na w miarę dobrych serwerach z dobrą reklamą.

@Edit

i kto kurr zmienił motyw forum w tym dziale? Jest możliwość powrotu do standardowego w panelu konta?

Opublikowano

Po pierwsze co masz niedopracowane? A to ze serwer ma problemy to nie jest ich wina, aktualnie nią ma żadnych 100% zabezpieczeń przed atakami. A uwierz mi, że jak zablokują wszystkie IP to serwer będzie stal kilka lat.

Opublikowano

Podziwiam takie osoby, które kończą grę oraz skreślają serwer, bo wystartował ile tam godzin później niż miał lub przez inne początkowe problemy LUB jeszcze lepsze, bo jest coś za trudne. xD Odnoszę się tutaj również do innych serwów. 

Kiedyś grało się nie z takimi rzeczami, na o wiele gorszych serwerach, a mały po parę tys. online i nikt nie plakał, a rezygnowało się dopiero jak naprawdę padał. Zresztą, tu jest bardzo doświadczona administracja (zwłaszcza Asig).

No cóż, widać takich graczy teraz ma Metin. ;)

Może dlatego, że wtedy liczbę serwerów liczyłeś na palcu 1 ręki, a teraz w ciągu miesiąca startuje ich 5 minimum?

tenor.gif

Opublikowano

K***A DLACZEGO W OGOLE ADMINISTRACJA TU NIE ZAGLADA NIE MOGE DO C***A NAGLE SIE ZALOGOWAC DO GRY PO ATAKACH DDOS MAM CALY CZAS WSZYSTKIE KANALY WYLACZONE GDY LOGUJE SIE Z KOLEGI INTERNETU WSZYSTKO DZIALA DOBRZE CO ZESCIE ODJEBALI

Opublikowano

Myślisz, że jak napiszesz z capslockiem i użyjesz słów jak na gangstera przystało to coś to zmieni, a administracja Cię wysłucha?

Wejdź na ich forum i tam napisz, a nie przelewasz swoje smutki tutaj, gdzie, jak to powiedziałeś, nikt z administracji nie zagląda.

Opublikowano

Z Fanpage. : Witamy ponownie, na serwerze ogarniamy temat ataków DDoS aby skończyło się to raz na zawsze, dlatego dzisiejszego dnia mogą wystąpić problemy z zalogowaniem się do gry lub sama gra może być utrudniona. Ale zapewniamy was że jeśli wytrzymacie ten jeszcze jeden dzień z problemami to później będzie tylko lepiej pozdrawiamy i dziękujemy za wyrozumiałość.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Kazdy dzieciak, jesli chce zagrac w dana gre to on musi juz, teraz, natychmiast, bo jesli nie to mianuje dana gre gownem strzeli focha i usunie. Sa problemy serwer to gowno, laguje serwer to gowno, i wszystkie inne blache sprawy :D

O co wy sie tak bulwersujecie ?!

Glupie rozumowanie tych ludzi :D

To tak jak matka powie, ze 15-tego dostaniesz 50 zl, przychodzi 15 i matka mowi, ze da 20 bo nieoczekiwane wydatki, ktos sie wkurwi powie, ze juz ich nie chce ale 20 i tak po nie przyjdzie :D

Ci co hejtuja i pisza, ze nie wroca i tak wroca :D

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem aktualnie z wejściem do gry i trzyma go na "Zostaniesz połączony z serwerem" Proszę kliknąć " Anuluj " i włączyć logowanie jeszcze raz wtedy wejdzie od razu a przy ponownym logowaniu etc. już tego problemu nie ma. Jutro cały ten problem zniknie i nie będzie wymagana taka operacja ale na tą chwilę niektórym może pomóc - w każdym razie lagów już nie ma można grać bez problemu.

86330544793874815384.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...