Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te ddosy pokazują że konkurencja się boi

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Chyba, że tylko nawie nie umie sie zabezpieczyc.

czego się oni spodziewali, nawet pliki 2k10

Bez spiny ale serwer nie ma prawa bytu na rynku, macie dobre serwery grajcie tam np Vesteris.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bez spiny ale serwer nie ma prawa bytu na rynku, macie dobre serwery grajcie tam np Vesteris.

Ale pytanie, co mają pliki do tego że serwer nie działa? Czemu nie ma prawa bytu? Jeżeliby nie miał to by nikt tam nie grał, a sytuacja wygląda nieco inaczej. A co do Vesterisa to może i fajnie wygląda, ale wydymion, exile i te inne przydupasy strasznie wkurwiają i nie mam zamiaru grać z taką administracją. 

Opublikowano

Vesteris dobry serwer ale Gospodarka tam jest rozje ... 

Opublikowano

Ale pytanie, co mają pliki do tego że serwer nie działa? Czemu nie ma prawa bytu? Jeżeliby nie miał to by nikt tam nie grał, a sytuacja wygląda nieco inaczej. A co do Vesterisa to może i fajnie wygląda, ale wydymion, exile i te inne przydupasy strasznie wkurwiają i nie mam zamiaru grać z taką administracją.

nie każdy musi rozumieć mój post jest on bardzo prosty a jak sobie nie radzisz to masz cytat.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie każdy musi rozumieć mój post jest on bardzo prosty a jak sobie nie radzisz to masz cytat.

aha bo nie ma 4 stron i innych nowosci to prawa bytu nie ma ?

LOL

Opublikowano

Może ktoś napisać co się dzieje z serwerem bo dopiero wbiłem a jest off? 

Co jak co ale administracja jakoś nie jest skora do dawania jakichkolwiek informacji. Niestety od wczoraj gra jest praktycznie nie możliwa.

Opublikowano

Twój post mnie rozwalił Miałeś dobry serwer to o niego nie zadbałeś

Vesteris To syf jak dla mnie jestem już starym graczem z doświadczeniem 8 lat w metku i nawie mi podchodzi nie lubię nowości

Pliki serwerowe to nie wszystko

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

aha bo nie ma 4 stron i innych nowosci to prawa bytu nie ma ?

LOL

nie loluj mi tutaj skoro nawet nie rozumiesz tego co pisze. Jak dla mnie temat kosz a post 2^ to potwierdza.

Down ktoś tu chyba ślepy jest i pokazuje swój kretynizm ale cóż. Kazdy normalny byc nie może, Żegnam

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie loluj mi tutaj skoro nawet nie rozumiesz tego co pisze. Jak dla mnie temat kosz a post 2^ to potwierdza.

jedyne co na tym forum nie ma bytu to twoje serwerki ;**

Opublikowano

oj asig... tak sie puszyłeś, ze masz najlepsza maszyne itp, a server cos nie dziala :DDD

tak w ogole jak na 2400os to slaba aktywnosc w temacie, ale co ja tam wiem... :DDD

Opublikowano

oj asig... tak sie puszyłeś, ze masz najlepsza maszyne itp, a server cos nie dziala :DDD

tak w ogole jak na 2400os to slaba aktywnosc w temacie, ale co ja tam wiem... :DDD

Słaba aktywność, bo my nie nabijamy celowo postów jak Ty. Po co siedzieć i pisać w temacie, skoro nie mam nic ciekawego do napisania? Aktywność jest, ale na forum Nawie. Osób na serwerze jest spokojnie 2k, ale często są ataki, przez co dużo osób się nie może połączyć. Każdy, kto się zastanawia czy zaczynać tu grę, stawia sobie sam pytanie retoryczne. Oczywiście, że warto zaczynać tutaj grę :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Słaba aktywność, bo my nie nabijamy celowo postów jak Ty. Po co siedzieć i pisać w temacie, skoro nie mam nic ciekawego do napisania? Aktywność jest, ale na forum Nawie. Osób na serwerze jest spokojnie 2k, ale często są ataki, przez co dużo osób się nie może połączyć. Każdy, kto się zastanawia czy zaczynać tu grę, stawia sobie sam pytanie retoryczne. Oczywiście, że warto zaczynać tutaj grę :)

powiem ci, ze nabilem aż 3 posty?  :(

pewnie dlatego ze server nudny ;DDDDDD .

btw. skad wiesz ze gra 2000osob? masz dostęp do komendy czy tak bardzo ufasz gmowi? 

Opublikowano

powiem ci, ze nabilem aż 3 posty?  :(

pewnie dlatego ze server nudny ;DDDDDD .

btw. skad wiesz ze gra 2000osob? masz dostęp do komendy czy tak bardzo ufasz gmowi? 

https://www.facebook.com/Nawie.eu/photos/pb.375035115904882.-2207520000.1454441559./991418747599846/?type=3&theater

Wystarczy spojrzeć. A to było OX od 20 lvl, więc dużo osób jeszcze nie mogło wejść.

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Ludzie co was obchodzi czy to są pliki z 2k10 czy z 2k15.Ważne, że serwer jest dopracowany.Przez właśnie te ataki poprostu serwer pada i nie ma sie co dziwić.Tak jak Asig mówił, kilka dni to potrwa i będzie wszystko ok.Chociaż nie spodziewałem się, że będą jakieś problemy po tylu dniach.Na serwerze jest klimat, polecam.

Pozdrawiam.

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

https://www.facebook.com/Nawie.eu/photos/pb.375035115904882.-2207520000.1454441559./991418747599846/?type=3&theater

Wystarczy spojrzeć. A to było OX od 20 lvl, więc dużo osób nie mogło wejść.

20lv tak bardzo trudno wbic : ( 

koles nie wmawiaj mi, ze na servie gra 2k osob... 

Witam.

Bardzo przepraszamy za komplikacje wynikłe z ataków DDoS.

Obecnie staramy się wszystko ogarnąć aby więcej DDoS'ów wcale nie było, jesteśmy na dobrej drodze do osiągnięcia celu. Konkurencja nigdy nie śpi i zapewne myśli że się poddamy ale takie coś nie będzie miało miejsca, podjęliśmy ostateczne kroki z którymi czekaliśmy do teraz z nadzieją że problem da się rozwiązać w normalny sposób.

UWAGA! Asig odpala maszyne z nasa! 

Opublikowano

Witam.

Obecnie staramy się wszystko ogarnąć aby więcej DDoS'ów wcale nie było, jesteśmy na dobrej drodze do osiągnięcia celu. Konkurencja nigdy nie śpi i zapewne myśli że się poddamy ale takie coś nie będzie miało miejsca, podjęliśmy ostateczne kroki z którymi czekaliśmy do teraz z nadzieją że problem da się rozwiązać w normalny sposób.

W każdym razie z tego powodu, serwer będzie dostępny dopiero jutro.

W ramach rekompensaty, wszyscy gracze dostaną ItemShop na 3 dni (gold,exp,drop) i będą zwiększone szanse na drop cennych przedmiotów tj. Szmaragdowe Szkatułki.

Pozdrawiamy.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Witam.

W każdym razie z tego powodu, serwer będzie dostępny dopiero jutro.

W ramach rekompensaty, wszyscy gracze dostaną ItemShop na 3 dni (gold,exp,drop) i będą zwiększone szanse na drop cennych przedmiotów tj. Szmaragdowe Szkatułki.

Pozdrawiamy.

Popraw jeszcze nno 

Zmiane Ch 

Ok ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...