Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plusów serwera na ten moment nie znalazłem. Nic ciekawego.

Minusy

-drop śmieci ze szkat (wu zi, zwoje powrotu itp)

-bardzo mały drop szkat

-brak butów wiatru

-brak pierścienia TP

-25lvl i gdybym nie podnosił śmieci to nadal nie miałbym wisiorka z AŻ 500HP

-bardzo mało dodań z czego połowa nie wchodzi...

Na dalszą grę nie wyobrażam sobie jak wbić skille na g/p przy tak małym dropie egzo/rad (mały drop szkat)

Serwer zupełnie jak pl nastawiony, nie inwestujesz PLN to biegasz w czystym eq i skille pół roku.

W sumie to na plu lepiej szło :D

Haha nie ma plusow? Chocizby 2k online :D

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha nie ma plusow? Chocizby 2k online :D

2k ? Widziales kiedyś 2 k ludzi zalogowanych ? pomyśl jak cos napiszesz 

w m1 9 sklepów w m2 metiny wolne best.kapitany wolne na BO spoty wolne Gdzie te 2k ludzi ? 

Opublikowano

Serwer jest aktualnie atakowany przez konkurencję proszę was o cierpliwość zaraz Asig wbije i to naprawi

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Hejterzy się przebudzili ^^. Porządny hard gra się mega przyjemnie.Ból dupy widać albo u konkurencji albo u gościa co ma 10 lvl i nie potrafi grać na hardzie - zmykaj na easy.

Gra dużo osób i gra się świetnie.

Znów teksty serwer zrobiony pod IS'a , kurde nikt nikomu nie każe w niego ładować.. mam kilku gości w gildi co ani 1 zł nie wydali na isa i mają już 30+ i na prawde nie narzekają. Wiadome jest że jak ktoś ładuje kto właduje w  IS'a w ten moment bedzie miał pewno z 40+ ale nie koniecznie zależy co robi. Ale jak grasz bez Isa to na takie cos musisz byc przygotowany to jest normalne i tak jest na kazdym serwerze.

Tęczak tez mi sie nie podobał ale teraz jakoś przestałem się tym przejmować, powoli do celu i skille na P będą, już mam kilka kamyczków duchowych kwestia wbicia skilla na G. Mnóstwo osób handluje egzo i radami takze z tym tez nie ma raczej problemu. No i na takim serwerze zeby cos miec to trzeba grać a nie wbije na godzine zobaczy jak ciezko i pojdzie na forum hejtować.. no trudno :)

Gościu co napisałeś o minusach stary nie wiem spodziewałeś się, że wchodzisz na mediuma czy jak bo nie rozumiem ? Serwer na mega plus na pewno pogram tu dłużej z ekipą. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Hejterzy się przebudzili ^^. Porządny hard gra się mega przyjemnie.Ból dupy widać albo u konkurencji albo u gościa co ma 10 lvl i nie potrafi grać na hardzie - zmykaj na easy.

Gra dużo osób i gra się świetnie.

Znów teksty serwer zrobiony pod IS'a , kurde nikt nikomu nie każe w niego ładować.. mam kilku gości w gildi co ani 1 zł nie wydali na isa i mają już 30+ i na prawde nie narzekają. Wiadome jest że jak ktoś ładuje kto właduje w  IS'a w ten moment bedzie miał pewno z 40+ ale nie koniecznie zależy co robi. Ale jak grasz bez Isa to na takie cos musisz byc przygotowany to jest normalne i tak jest na kazdym serwerze.

Tęczak tez mi sie nie podobał ale teraz jakoś przestałem się tym przejmować, powoli do celu i skille na P będą, już mam kilka kamyczków duchowych kwestia wbicia skilla na G. Mnóstwo osób handluje egzo i radami takze z tym tez nie ma raczej problemu. No i na takim serwerze zeby cos miec to trzeba grać a nie wbije na godzine zobaczy jak ciezko i pojdzie na forum hejtować.. no trudno :)

Gościu co napisałeś o minusach stary nie wiem spodziewałeś się, że wchodzisz na mediuma czy jak bo nie rozumiem ? Serwer na mega plus na pewno pogram tu dłużej z ekipą. 

Nie spodziewałem się że będzie to taki nudny serwer na początku gdzie aby coś zrobić bez isa to zakładać kilka postaci i starać się dropić.

Dla mnie Hard to tylko PL do czasu gdy nie wyda sie kilku złotych na is.

Opublikowano

w m1 9 sklepów w m2 metiny wolne best.kapitany wolne na BO spoty wolne Gdzie te 2k ludzi ? 

W m2 się nie expiu, tylko na orkach, dlatego m2 wolne. Wczoraj było prawie 1,9k online, więc tak, widzieliśmy tyle osób zalogowanych :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

co Ty pierdolisz. Wlasnie jest odwrotnie co ty mowisz. Kolejka do biologa mowi sama za siebie :D

1.jpg

Opublikowano

Nie spodziewałem się że będzie to taki nudny serwer na początku gdzie aby coś zrobić bez isa to zakładać kilka postaci i starać się dropić.

Dla mnie Hard to tylko PL do czasu gdy nie wyda sie kilku złotych na is.

Rozumiem, może Ci się nie podobać to jest normalne. Noto śmigaj ziomuś na PL'a w takim razie :).

Co do tego, że jest nudy to bym się kłócił. Misja za misją.Jak dla mnie zabawa jest przednia i serwer na mega plus. Ziomek każdy ma swoje zdanie i szanuje Twoje pozdrawiam. :) 

Ps. Wbiłeś 20 lvl wgl ? 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

co Ty pierdolisz. Wlasnie jest odwrotnie co ty mowisz. Kolejka do biologa mowi sama za siebie :D

1.jpg

Aha i to jest te 2k ludzi ?

Gram na serwerze i dobrze wiem ile ludzi gra  

Chyba ze reszta lata na dt :D 

Opublikowano

UP to jest kolo samego biologa na jednym CH, a biolog jest zdala od wioski, wiec polecam Tobie wbic na serwer i samemu sprawdzic ile gra osob ;)

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Aha i to jest te 2k ludzi ?

wejdz na serwer i zobacz ile typa się kręci wszędzie, a nie gadasz głupoty. nie podoba sie to nie graj, elo

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

wejdz na serwer i zobacz ile typa się kręci wszędzie, a nie gadasz głupoty. nie podoba sie to nie graj, elo

gram, na nim ...

45lvl 

I serio tutaj nie ma tłumów o metina nie trudno o bossa również 

Poprawcie nno 

kulkazioimalek

Nie ma ts 

Opublikowano

gram, na nim ...

45lvl 

I serio tutaj nie ma tłumów o metina nie trudno o bossa również 

Poprawcie nno 

kulkazioimalek

Nie ma ts 

nei wszyscy grają na full isie i większość nie ma nawet 35lvla

graphic.png

Opublikowano

Moje wrazenie

1) na pewno nie ma 2k osob gdyż w m1 na ch1 może z 20 osob jest może być z 500os

2)lagi doddosy nie idzie expic czas się tylko traci

3) is bardzo drogi  1 dodanie bonu 33 sm a za 10zl 80sm czyli 5zl za 1 dodanie wtf to pl?

4) drop szkat okrpony do 15lv 0 szkat a wiec możliwość zrobienia eq bez is zerowa trzeba wydac 500zl żeby jakos zacząć gre inaczej się nie da lub tez bota

5) admini wszystko skopiowali z ravii i podnieśli ceny w is jeśli to można uznac za nowość to jest +50%ceny w isie HURA HURA

6) serwer bez przyszłości może było 1 k osob na starcie ale się znudzi bardzo szybko

7) admini chcą jak najwięcej hajsu z isa zarobić i zapewne serwer do ravii dolaczyc tak jak było z ravia s1 do ravii s2 dolaczonej to teraz ravNaw,pl

ZZZ

Opublikowano

Moje wrazenie

1) na pewno nie ma 2k osob gdyż w m1 na ch1 może z 20 osob jest może być z 500os

2)lagi doddosy nie idzie expic czas się tylko traci

3) is bardzo drogi  1 dodanie bonu 33 sm a za 10zl 80sm czyli 5zl za 1 dodanie wtf to pl?

4) drop szkat okrpony do 15lv 0 szkat a wiec możliwość zrobienia eq bez is zerowa trzeba wydac 500zl żeby jakos zacząć gre inaczej się nie da lub tez bota

5) admini wszystko skopiowali z ravii i podnieśli ceny w is jeśli to można uznac za nowość to jest +50%ceny w isie HURA HURA

6) serwer bez przyszłości może było 1 k osob na starcie ale się znudzi bardzo szybko

7) admini chcą jak najwięcej hajsu z isa zarobić i zapewne serwer do ravii dolaczyc tak jak było z ravia s1 do ravii s2 dolaczonej to teraz ravNaw,pl

Jeden który  mysli :D 2k ludzi no jak to usłyszałem to prawie padłem 

Opublikowano

Quest 

co trzeba wydropić 3x Ezo przewodnik brak nagrody poprawa 

Sielu 500-800 gra cos takiego Max 

pie3rdolenie o szopenie, masz dostęp do komendy ilości online?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...