Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystkie dungeony solo?

Nie wszystkie.

Ile osób na tym czymś gra?

PS. Skąd truta?

+700 na starcie bez reklam.

Bo serwer nie był taki jak powinien być i mimo pojawiania się nowych graczy nic nie zmieniało się na lepsze. Teraz już jest taki, jaki miał być od początku, co potwierdzi wielu graczy z pierwszej odsłony, z którymi go dopracowaliśmy.

No Yol ma rację, ale pamięć to ma krótką :D

Dlaczego padła pierwsza odsłona ?

'Padla' to wg mnie złe określenie, bo serwer wtedy nie był do końca dopracowany, a teraz dopiero rozkłada skrzydla. :)

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wszystkie.

+700 na starcie bez reklam.

No Yol ma rację, ale pamięć to ma krótką :D

'Padla' to wg mnie złe określenie, bo serwer wtedy nie był do końca dopracowany, a teraz dopiero rozkłada skrzydla. :)

No wieczorem wczoraj z tego co pisali bylo ok 600 graczy, wiec nie przeklamuj na korzysc servera :)

Mimo to na serverze faktycznie gra sporo ludzi a od dzis rusza reklama, wiec nie ma sie co martwic.

Zapraszam do shinsoo, server swietny.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Godzinę po starcie było załozone jakieś 400 postaci więc nie pisz bzdur.

Konta nie były usuwane z poprzedniej wersji więc nie pisz bzdur jak się nie znasz. 

Przed 22gą na serwie było ponad 650 osób. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Konta nie były usuwane z poprzedniej wersji więc nie pisz bzdur jak się nie znasz. 

Przed 22gą na serwie było ponad 650 osób. 

Czy ja pisałem o kontach? Naucz się czytać ze zrozumieniem tłuku.

Srij9JT.png

Opublikowano

Grałem z godzinke i szczerze mówiąc nie podoba mi się gra na owym serwerze, faktycznie graczy jest ok. 400/500, ale mnie akurat jedynie Prezka uwiodła, a serwer jak serwer dupy nie urywa.

Opublikowano

A ja nie polecam po czasie znów zostanie "parę" osób i zyski im spadną i znów restart będzie i tylko czas stracicie. Zobaczycie jak będziecie stali na biologu na notatkach bo nawet w nocy zajęte zanim się zrespi.

Opublikowano

A ja nie polecam po czasie znów zostanie "parę" osób i zyski im spadną i znów restart będzie i tylko czas stracicie. Zobaczycie jak będziecie stali na biologu na notatkach bo nawet w nocy zajęte zanim się zrespi.

To chyba dobrze, ze bosy są obstawiane? ;d 

Ja polecam serwer, gra sie bardzo przyjemnie i jeszcze dropią blaski :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Mega spoko serwer i szczerze mogę polecić.

Fajny exp, mili ludzie, nie jest za łatwo, spoko administracja :)

peeeewnie :) ,,mili ludzie" ... pelno botow, ksucie, drop hacki... wyzwiska itd. 

a co do expa na mapie 85 to wy tak na powaznie ? do 98 mam tam expic jak exp ledwo leci i mobow nie ma tam duzo ?

jeden z tych 3 botow zaje**** moj drop z gnola (nie czekali az zniknie moje imie z itemka .. zebrali odrazu po ubiciu i nie pozwalali podejsc) 

94503036168045001887.jpg

72138302690761904148.jpg

wspomne tylko ze ktos z nich bil mnie zasiegowo (z konia) to chyba nie jest normalne ?

Opublikowano

Godzinę po starcie było załozone jakieś 400 postaci więc nie pisz bzdur.

Czy gdzieś jest sprecyzowany"start" serwera? W przeciągu 2h było +600 postaci, a na ten moment, gdzie nie mija 24h jest ponad 1,7k, więc bzdur tu nie ma.

Po godzinie 22 yt zaczęli robić konta, wiec zapewne na dniach ilość ludzi wzrośnie jeszcze bardziej ;)

peeeewnie :) ,,mili ludzie" ... pelno botow, ksucie, drop hacki... wyzwiska itd. 

a co do expa na mapie 85 to wy tak na powaznie ? do 98 mam tam expic jak exp ledwo leci i mobow nie ma tam duzo ?

jeden z tych 3 botow zaje**** moj drop z gnola (nie czekali az zniknie moje imie z itemka .. zebrali odrazu po ubiciu i nie pozwalali podejsc) 

94503036168045001887.jpg

72138302690761904148.jpg

wspomne tylko ze ktos z nich bil mnie zasiegowo (z konia) to chyba nie jest normalne ?

Nikt nie ma na to wplywu jak będą się ludzie zachowywać. Jedynie można powiedzieć, że to co prezentują to wynieśli z domu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

jak tu ze skliami ? trzeba czytac ku czy co

Na 17 wbijają Ci na G1, a potem albo KD, albo wytwarzasz Tęczaka, który moze Ci wbić skilla na P (ale nie ma 100% na pomyślne), albo z 2 Tęczaków robisz 100%-y kamień na pomyślne czytanie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Skandaliczne te DT jest :p 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Będzie priv dt???

Nie będzie, bo już wiele razy był wałkowany ten temat.

Na wyższych poziomach expi się podobnie jak do 98...?

Exp do 98 jest dobry przecież, wystarczy robić na bieżąco misje i level sam leci.

Skandaliczne te DT jest :p 

Gdyby było prywatne DT to truty by nie miały wartosci i każdy by miał już Legendarnego peta :)

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...