Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobicie coś z tymi lagami nie da rady grać.

Wszystkie inne serwery mi nie zacinały,płynna gra i wgl.

A tutaj ścinka za ścinką <.<

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobicie coś z tymi lagami nie da rady grać.

Wszystkie inne serwery mi nie zacinały,płynna gra i wgl.

A tutaj ścinka za ścinką <.<

ścinki + wywalanie w moim przypadku przez hackshielda

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

straszne sciny 3 fps w trudnym lochu by za chwile ekran sie zamroził.

Odmraża się po zgonie -_- na innych serwach może spadają FPS ale nie ma freezów, tu jest koszmarna optymalizacja klienta.

Na te chwile przez klienta  musze odpuscic gdyż nie jest to komfortowe,szkoda bo serwer sam w sobie jest na +

Opublikowano

straszne sciny 3 fps w trudnym lochu by za chwile ekran sie zamroził.

Odmraża się po zgonie -_- na innych serwach może spadają FPS ale nie ma freezów, tu jest koszmarna optymalizacja klienta.

Na te chwile przez klienta  musze odpuscic gdyż nie jest to komfortowe,szkoda bo serwer sam w sobie jest na +

Ja nie mam lagów, przy dużym spocie w lochach są lekkie scinki, ale do przeżycia (gram na starym i słabym pc)

Opublikowano

ile tu jest max hp? 5k na prezce a mi 8 wchodzi? moze 10 wejdzie?

A właśnie ten 200 w 2h to norma? sram na taki easy. bez przesady

Dark pisał, że zwiększył max hp do 8k  T_T

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia pograłem te 2 godzinki i naprawdę przyjemnie się gra. Serwer dopracowany bez bugów, exp bardzo dobry wbicie maksymalnego poziomu to nie problem. System ulepszeń przemyślany. Opłaca się zagrać przypominają się czasy jak grało się na serwerach autora tematu.

Opublikowano

Mamy problem z Item Shopem wyłączyliśmy go na chwile obecną naprawiamy błąd , wszystkim co ucierpieli z powodu item shopu będą automatycznie przypisane monety do konta za owe przedmioty.

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia pograłem te 2 godzinki i naprawdę przyjemnie się gra. Serwer dopracowany bez bugów, exp bardzo dobry wbicie maksymalnego poziomu to nie problem. System ulepszeń przemyślany. Opłaca się zagrać przypominają się czasy jak grało się na serwerach autora tematu.

Owszem, też zawitam. a lagi mogą być spowodowane atakami.. z czasem myślę, że serwer stanie na nogi. i zacznie poprawnie funkcjonować ;] . Myślę,że administracja bardziej zajęta problemami DDos.. byście nie stracili cennego czasu i po 2 dniach hejtować, że administracja spier***la z hajsem. Dajcie czasu a nie pożałujecie ;] ! 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...