Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop z bossów jest na każdym lvl'u ??? 

Właśnie taka informacja , drop ze wszystkich metinów i bossów, także w dungeonach dropi niezależnie od naszego poziomu więc nie ma problemu z tym że wbijecie większym poziom i cofacie na metki, bossy lub dungi i wam nie dropi . 

Przejrzałem prezentacje i fajnie się zapowiada. Grałem na pierwszej odsłonie to i tutaj zagram. Polecam i zapraszam do gry.

Dzięki :)

będzie wszystko na każdym poziomie

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer :) Ładnie się prezentuje do zobaczenia na starcie ! 

Dark podoba mi się twój tok myślenia. Nie boisz się wyznać w jakim wieku zacząłeś z serwerami i to mi się w tobie podoba wielki + dla Ciebie za to bo połowa techników czy nawet innych osób nie dała by prawdziwego wieku swojego kiedy zaczeła z serwerami :)

Opublikowano

Polecam serwer :) Ładnie się prezentuje do zobaczenia na starcie ! 

Dark podoba mi się twój tok myślenia. Nie boisz się wyznać w jakim wieku zacząłeś z serwerami i to mi się w tobie podoba wielki + dla Ciebie za to bo połowa techników czy nawet innych osób nie dała by prawdziwego wieku swojego kiedy zaczeła z serwerami :)

Dzięki za propsy :)

Mozna pakowac w IS;a juz ?

Tak już jest wszystko skonfigurowane jak należy.

Opublikowano

Zima jest,a biedakowi sandałki się marzą :((

Jestem poważnie zainteresowany twoją ofertą.

Czy klapky kubota ktore sa w IS będą na stałe czy to tylko epizod?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jestem poważnie zainteresowany twoją ofertą.

Czy klapky kubota ktore sa w IS będą na stałe czy to tylko epizod?

wypierdalaj c***a warty youtuberze, nagyrwaj te swoje smieciowe let's playe i udowadniaj, ze lecisz na flote bo w metinie moglbys opierdolic galke

Tak zrobiliśmy możliwość udania się do dungeonów w pojedynke oraz w grupie.

zagram w niedziee, zobaczymy co tym razem wykombinowales

gralem na gladorze i divine, a to zapowiada sie jeszcze lepiej

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

wypierdalaj c***a warty youtuberze, nagyrwaj te swoje smieciowe let's playe i udowadniaj, ze lecisz na flote bo w metinie moglbys opierdolic galke

zagram w niedziee, zobaczymy co tym razem wykombinowales

gralem na gladorze i divine, a to zapowiada sie jeszcze lepiej

Masz jakis kompleks " opierdalaczu gałek " ?

Nie wiem skąd w tobie tyle nienawisci może to chorba psychiczna albo rodzinna - lecz to.

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Masz jakis kompleks " opierdalaczu gałek " ?

Nie wiem skąd w tobie tyle nienawisci może to chorba psychiczna albo rodzinna - lecz to.

Nie wiem skąd u Ciebie te hejcenie servera. Jeszcze nie wystartował, dajmy mu szanse bo wygląda ociecująco. Jak nie wypali to sam bede hejcił admina, że zjebał tak dobry server(po prezentacji wnioskuje) ale narazie prosze Cie zamknij mordę i nie szukaj spiny tam gdzie jej nie ma. Idź nagraj jakiś odcinek z pokemonów na Game boya czy c**j wie czego. Pozdrawiam i miłej soboty. Bez odbioru

UggNk9.gif

Opublikowano

Nie wiem skąd u Ciebie te hejcenie servera. Jeszcze nie wystartował, dajmy mu szanse bo wygląda ociecująco. Jak nie wypali to sam bede hejcił admina, że zjebał tak dobry server(po prezentacji wnioskuje) ale narazie prosze Cie zamknij mordę i nie szukaj spiny tam gdzie jej nie ma. Idź nagraj jakiś odcinek z pokemonów na Game boya czy c**j wie czego. Pozdrawiam i miłej soboty. Bez odbioru

Ja hejtuje gdzies serwer?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja darka dobrze znam i serwer polecam XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tylko jakis ulong niedojebany umyslowo ma problem psychiczny xp

giphy.gif

Opublikowano

To Szanuj Darka i jego server a tamtego zlac bo potem sie człowiek gubi w pytaniach tutaj zadanych i nie moze znalesc odpowiedzi

UggNk9.gif

Opublikowano

Śmieszne jest to, że wyzywasz typa od jakiś chorych i tp . A ciśniesz sam po rodzinie a to świadczy o czymś;)+ kultura u ciebie na poziomie widzę.

W tych czasach nigdy to się nie zmieni, że jak 1 osoba napiszę do 2 coś nie miłego to ta musi mu od razu odpisać i też cisnąć XDDD witaj polsko

Opublikowano

To Szanuj Darka i jego server a tamtego zlac bo potem sie człowiek gubi w pytaniach tutaj zadanych i nie moze znalesc odpowiedzi

Edit. Reklame widze tylko u Respecta u którego jest więcej łapek w dół niż w góre za jego sprzedajność. Macie zamiar wykupić reklamę u jakiegoś normalnego/neutralnego youtubera, którzy dobrze zaprezentuje server? #Czekanko na 18

UggNk9.gif

Opublikowano

Śmieszne jest to, że wyzywasz typa od jakiś chorych i tp . A ciśniesz sam po rodzinie a to świadczy o czymś ;)+ kultura u ciebie na poziomie widzę.

W tych czasach nigdy to się nie zmieni, że jak 1 osoba napiszę do 2 coś nie miłego to ta musi mu od razu odpisać i też cisnąć XDDD witaj polsko

Bez spiny , uznajcie że tematu nie było .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...