Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Dla Graczy GladoR'a, DivineWorld, NeveriuS, Hexagon:

Witajcie zostają rozesłane zaproszenia do wszystkich graczy którzy utworzyli konta na serwerach GladoR, DivineWorld, NeveriuS oraz Hexagon do udziału w beta testach, dodatkowo zostanie wysłane  prawie 400 tysięcy maili. Zostaną wysłane kody na darmowe Smocze Monety na Malygos, kody będziecie mogli aktywować przez 30 dni od otrzymania maila.

Jaki będzie temat wiadomości? Codziennie dostaje po 100 wiadomości z reklamami, więc trochę trudno byłoby mi to znaleźć. Z góry dzięki.

­

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Jaki będzie temat wiadomości? Codziennie dostaje po 100 wiadomości z reklamami, więc trochę trudno byłoby mi to znaleźć. Z góry dzięki.

Team Malygos.pl

Opublikowano

mam pytank oczy mental da sobie rade z bosami czy bedzie potrzebowal pomocy ????

Dasz radę , wkońcu to serwer easy, więc na luziku :v

Opublikowano

mam pytank oczy mental da sobie rade z bosami czy bedzie potrzebowal pomocy ????

Bez problemu rozbudowaliśmy działanie marmurów polimorfii, dodatkowo w zależności od tego w jakiego potwora się zamieniamy otrzymujemy jego dodatkowe PŻ oraz bonusy Silny Przeciwko Potworom, do siły ataku na poli jest brana pod uwage umiejętność polimorfii oraz potworek.

Opublikowano

@UP 

Tak już uploaduje pliki na patcher, albo zaktualizuje patcher rano zanim pójdę do szkoły albo jak wrócę koło 14:00-15:00.

Pasjonat
Opublikowano

Zapowiada się jeden z najbardziej konurencyjnych serwerów easy! Wbiję 100% i mam nadzieję, że zostanę na dłużej. :D

Opublikowano

Gralem na becie Serwer Polecam

Administracje tez polecam  (z jednym wyjatkiem)

Takze zapraszam na serwer

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Coś czuje że hajsu brakuje to serwer trzeba postawić.
Ile czasu serwer postoi dark a później zostanie zaniedbany przez ciebie? Jak Gladory i inne tego typu co stawiałeś?
Jaka jest gwarancja że tym razem tak nie będzie?
Z góry Twoje teksty typu że już zaczniesz dbać itd to zapewne puste słowa w wiatr będą,jak zawszę,ale zobaczymy po czasie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ile czasu serwer postoi dark a później zostanie zaniedbany przez ciebie? Jak Gladory i inne tego typu co stawiałeś?

Z góry Twoje teksty typu że już zaczniesz dbać itd to zapewne puste słowa w wiatr będą,jak zawszę,ale zobaczymy po czasie.

Dark nie jest sam w teamie ma swoich podopiecznych więc daruj sobie zbędne komentarze .. Fakt ,faktem wiemy jak było na poprzednich serwerach ale ludzie się zmieniają . Ja do tej pory gram nawet i na s1 grałem aż do r Dark się zmienł . To tyle w temacie .

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś  o co chodzi z tymi dodatkowymi setami broni ????????????

Bo nie ma nic opisane i nie kminie w końcu z czego się robi broń do pvp po co ta dodatkowa jest?

Opublikowano

Bo nie ma nic opisane i nie kminie w końcu z czego się robi broń do pvp po co ta dodatkowa jest?

Broń pvp z broni 65 ,a do expa 75 :)

Opublikowano

Są to sety dla ozdoby 

Set pvp 65 

Set ozdobny pvp 70 ( tylko 2 sety)

Set pvm (exp) 75

Opublikowano

Wszystkie monety gracza zostały zwrócone, mam tym razem ekipę do ogarniania serwera, poprzedni serwer nie wypalił z powodu przekombinowanego systemu ulepszeń i pośpiechu w starcie serwera tym razem przeprowadziliśmy betę 2 tygodniowa i zadbalismy o poprawę wszystkich szczegółów. Będę kolo 14 w domu jak wrócę ze szkoły to odpisze na wszystkie pytania.
Opublikowano

Pytanie mam dostał już ktoś te 300 sm ?

Pisałem o tym wczoraj, mamy problem z mailingiem który powstał u firmy lh.pl w poniedziałek wyślemy maile za pośrednictwem innej firmy mailingowej otrzymacie je w różnym przedziale czasowym gdyż będzie wysyłane około 30-40 maili na minutę,a jest ich 400 tysięcy.
Opublikowano

Od kiedy to na serwerze easy nie wchodzą max bony ? pierwsze badanie biologa co 10 min ? kamyk do awansu z G10 na P musimy wydropić z bossów lub metinów - niech zgadnę jest on w IS, a jego drop słabiutki  :) jak na serwer easy za dużo wszystkiego ( to moje osobiste zdanie ) i bardziej mi to pachnie medium  ;)

Opublikowano

Od kiedy to na serwerze easy nie wchodzą max bony ? pierwsze badanie biologa co 10 min ? kamyk do awansu z G10 na P musimy wydropić z bossów lub metinów - niech zgadnę jest on w IS, a jego drop słabiutki  :) jak na serwer easy za dużo wszystkiego ( to moje osobiste zdanie ) i bardziej mi to pachnie medium  ;)

o kurde xDDDD Z g10 na p to takie trudne :D

Te max bony są już nudne na easy wiesz:) bo tydzień i masz perfect eq a potem tylko zostaje ulepszanie i następny serwer się kłania  a do tego biologa co z tego że 10 min jak i tak żeby na serwerze easy zrobić full eq i full max to musisz z 2 miesiące pograć np : ter*/inv* i takie tam ;)

Chyba dobrze, że jest dużo rzeczy dodanych chociaż gra nie będzie się opierała na szybkim 7 dniowym graniu zrób eq  next wbij lvl a potem sprzedaj konto za zł ;]

Opublikowano

Wchodzą max :D Dark to zmienił i nie jest uwzględnione w prezce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...