Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki błąd masz ?

Ogólnie coś sie z dungami znowu pobugowało. Wchodze sobie na prywatny a tam nie dość ze metka nie ma to jeszcze jakiś typek stoi i expi. :/ Chodzi o wyprawe wygnancow czy jakos tak. Na innym dungu też mi sie metin nie zrespil (ch1)

Opublikowano

Jaki błąd masz ?

Błąd łaczenia, jeszcze 15min temu działało, dodatkowo widziałem gdzieś, że jest 5 channeli, ja widzę 4 ;p

edit.

Zalogowałem się na całe 2min, znów to samo :)

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Ogólnie coś sie z dungami znowu pobugowało. Wchodze sobie na prywatny a tam nie dość ze metka nie ma to jeszcze jakiś typek stoi i expi. :/ Chodzi o wyprawe wygnancow czy jakos tak. Na innym dungu też mi sie metin nie zrespil (ch1)

Wszedłeś w opcje Prywatna czy Wyprawa Wygnańców bo nie realne jeśli wziąłeś Prywatna i wszedłeś ,a tam ktoś expi upewnij się.

Błąd łaczenia, jeszcze 15min temu działało, dodatkowo widziałem gdzieś, że jest 5 channeli, ja widzę 4 ;p

Serwer działa cały czas , 5 channeli pojawi się więcej gdy graczy będzie więcej , może nawet i 6 channeli .

Opublikowano

Wszedłeś w opcje Prywatna czy Wyprawa Wygnańców bo nie realne jeśli wziąłeś Prywatna i wszedłeś ,a tam ktoś expi upewnij się.

Serwer działa cały czas , 5 channeli pojawi się więcej gdy graczy będzie więcej , może nawet i 6 channeli .

Zawsze biorę prywatną, chyba tylko za prywatną są klucze potrzebne a wiem, ze musiałem je dać.

Opublikowano

Niby działa ale mi nie działa ;] czasem zaloguje ale nie na dłużej niż 2min

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Niby bonusy mozna wbijać nawet, gdy są już takie same wbudowane, na bransolecie z łez to nie działa. Ma wbudowanego kryta i nie można go wbić drugi raz.

Będzie to poprawione?

Opublikowano

Niby bonusy mozna wbijać nawet, gdy są już takie same wbudowane, na bransolecie z łez to nie działa. Ma wbudowanego kryta i nie można go wbić drugi raz.

Będzie to poprawione?

Bransolety nie mogą mieć bonu na kryta, nie jest to wina wbudowanego bonusu bransy z lez :))

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Bronie do pvp mają śr i um?

Nie.

Bransolety nie mogą mieć bonu na kryta, nie jest to wina wbudowanego bonusu bransy z lez :))

Czyli wszystkie inne bonusy można wbijać, nawet jeśli są wbudowane, a bransoleta to wyjątek, tak?

Opublikowano

w niektóre itemy można wbić taki sam jak jest wbudowany czyli 2x to samo

Opublikowano

Będzie to poprawione?

W żadnej bransolecie nie może wejść bonus na kryta, pierwszy raz w metka grasz??

Opublikowano

W żadnej bransolecie nie może wejść bonus na kryta, pierwszy raz w metka grasz??

Na tym serwerze jezeli w jakimś itemku masz wbudowany bonus to możesz go wbić drugi raz. Np w trucie masz wbudowaną siłą, i dodatkowo w 1-5 możesz sobie wbić znowu siłę.

Czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Do naszyjnika z nieb.lez mozna wbić 2x kryta

Do lwiego 2x inta i to nie wszystkie takie itemy w których można wbić taki sam bonus jak już jest wbudowany

Opublikowano

Na tym serwerze jezeli w jakimś itemku masz wbudowany bonus to możesz go wbić drugi raz. Np w trucie masz wbudowaną siłą, i dodatkowo w 1-5 możesz sobie wbić znowu siłę.

Czytanie ze zrozumieniem.

Jezu człowieku czy ty nie rozumiesz?? Owszem możesz wbić siłe do truty bo nawet jak by nie było wbudowanej to możesz wbić tą siłe, bo ten bonus po prostu jest tam i da się go dodać. Do bransy nie da się wbić w 1-5 bonach kryta, tak samo np. do kolców Ci nie wejdzie kryt.

Opublikowano

Jezu człowieku czy ty nie rozumiesz?? Owszem możesz wbić siłe do truty bo nawet jak by nie było wbudowanej to możesz wbić tą siłe, bo ten bonus po prostu jest tam i wchodzi. Do bransy nie da się wbić w 1-5 bonach kryta to Ci nie wejdzie, tak samo np. do kolców Ci nie wejdzie kryt.

Wolałbym przeczytać wypowiedź kogoś z administracji.

Skoro edytowali bonusy, to niech rozwieją wszelkie wątpliwości odnośnie tego co gdzie wchodzi.

Opublikowano

Wolałbym przeczytać wypowiedź kogoś z administracji.

Skoro edytowali bonusy, to niech rozwieją wszelkie wątpliwości odnośnie tego co gdzie wchodzi.

Bonusu na krytyczne uderzenie nie dało się nigdy trafiac w bransoletach i u nas nie ma wyjątku, bon na dodanie do pż został wyłączony w bransolecie można trafić tylko w zbroi.

Opublikowano

Dodajcie ze mozna dolaczyc na dungeon po wywaleniu przez jakis czas bo 2 raz mnie wywallo ;/

Limity czasowe zmniejszymy ogólnie, do bardzo krótkiego czasu.

Opublikowano

Limity czasowe zmniejszymy ogólnie, do bardzo krótkiego czasu.

Jak już będziecie robić w nocy mały restart to naprawcie dung mokradła, w którym można uzbroić biżuterie w przetopy z dodatkowym czasem ponieważ dzisiaj robiłem ten dung i przedłużyłem oraz uzbroiłem branze w przetopy i była na 3 dni po relogu zmieniło się na 6 godzin. Jeżeli jest taka możliwość to czy moglibyście mi to naprawić.

No i naprawcie bossy na mapie 160 bo nic nie leci z nich.

Ps.Serwer polecam :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...